A Zöld Fórumról átemeltem Takács Ferenc egész írását, mert ebben minden benne van ami az OMME szakmapolitikáját jellemzi.
......
Attila!
A korrektség kedvéért nem ártott volna "átemelned" Csalánosi fórumtárs válaszát sem, abból kitűnően átjön, ki is mond igazat...
Talán Varga Karcsi is leírja majd, hogy mi az igazság, mert eddig Csalánosi hozzászólásán kívül csak olyanok kommentjeit olvastam, akik a rendezvény közelében sem jártak, de -hozzád hasonlóan- ők tudják a "frankót".
Kiegészítésként: Csalánosit ismervén számomra nem kétséges, ki mond igazat, de azt is megértem, hogy te nem mehetsz szembe a "főnökkel", végül is "ánnák bázsevál á bándá, áki bétűzte a vonyóbá á mánit"...
Segítségképp átidézem én, mégse maradjon tájékozatlan a Klub tagsága:
TakacsFerenc írta:
"Nem voltam ott, de masképp hallottam a történetet.
Némi kritika érte az OMME-t, nem Bross Pétertől."
Csalánosi írta
"Én meg ott voltam.
Amikor Benjamin mondta az OMME-s tájékoztatóját akkor vágott közbe Péter, hogy "Ne haragudj Béni de ezt nem tudom tovább hallgatni! " és mondta el a monológját amit lentebb leírtam, hogy az OMME nem dolgozik nem csinál semmit és a mézhamisítási tiltakozásban nem is volt semmi szerepe csak Takács Ferencnek köszönhetők a történtek.
Amúgy a közönség soraiból ekkor már beszóltak, hogy "Ne mondj ilyet Péter mert nem igaz"
Varga Karcsi mondta az adok kapok végén:"Én kérek elnézést" és "Mind a két fél szükséges volt ahhoz, hogy a mézhamisítási ügy itt tartson" Igazán idéztem de nem szó szerint mert ugye nem vettem fel a beszélgetést de ez volt a lényeg.
Természetesen nem értek egyet Benjamin rendszámos beszólásával sem habár azt nem is lehetett hallani már hátul csak abból lehetett kikövetkeztetni amit Bross Péter válaszolt rá.
De Bross Péterrel sem mert nem biztos, hogy félbe kellett szakítani Benjamin mondandóját.
Még annyit, hogy ez az egész mennyire nem volt szimpatikus az embereknek: Amikor Varga Karcsi elmondta, Hogy én kérek elnézést és felkérem Bross Pétert az előadása megtartására. Többen bekiabáltak, hogy csak szakmáról szeretnének hallani."
Így talán kerekebb a történet...