Erdélyi János!
Ezt kérdezi tőlünk:
"Kérdés, hogy milyen eszközökkel és módon lehet változást elérni ?"
Nagyon jó a kérdésed, és nyelnem kellett a válaszom megírása előtt.
Az eszközök, és hála az égnek úgy látszik az emberek is megvannak a radikális változás véghezviteléhez.
Semmi mást még nem közölhetek, mert az összes értelmes javaslatunkat elorozta a jelenlegi vezetés, és úgy adta elő mint a saját ötletét.
Gondolj csak a közhasznúságunk újbóli megszavazására!
Egy éve szinte követeltük, most óriási elánnal adták elő, hogy mekkora szükségünk van rá.
A jelenlegi választott vezetőink arra nem méltatták a tagságot, és az OMME Kontroll Csoport tagjait, hogy találkát hozzanak össze velünk, javaslatinak meg se hallgatták.
A kompromisszum semmi jelét nem mutatták, erőből politizálnak, olyan főnök-beosztott parancsuralmi hangulatot diktáltak.
Ezt a pár hónapot mindenki kibírja, aztán vége a zárt ajtóknak.
Egyetlen apró pontot említek ami, ha a küldöttek is úgy gondolják valóság lesz.
Az IB vagy "elnökségi" ülések interaktívak lesznek, a méhészek az interneten figyelhetik a tanácskozásokat, és a végén hozzászólhatnak, kérdezhetnek.
Ez az egyik terv, egyébkén ezt én személyesen javasoltam a szégyenletesre sikeredett gödöllői rendkívüli küldöttgyűlésen.
Simán leszavazták, mert akkor nincs ám titok, meg sumákolás, hogy a méhészek meg ne hallják!
Teljesen nyílttá kell tenni az OMME-t, mert ami most megy az felháborító.
Az OMME vezetés úgy működik mint ha kiváltságosok lennének.
Bognár Éva valami hasonlót kérdezett tőlem Gödöllőn miért nem ismerem meg, és miért vagyok vele ilyen hűvös?
Nem túl régen amikor Orosházán az első üveg elkészültekor együtt ünnepeltünk, mindenki más volt, én is.
Családias hangulat, bensőséges viszonyok.
Most az OMME olyan mint egy temetkezési vállalat, kripta hideg érzéketlen vezetőkkel.
Ezt egy nagyon jól ismert, népszerű méhész mondta nekem alig egy éve, azóta csak rosszabb a helyzet.
Legyetek türelmesek a változás itt van az ajtóban, és az OMME a régi fényében ragyoghat, ha a méhészek is úgy akarják.
Nagyernyei Attila