Elindult az OMME bosszúhadjárata, mert kampánynak nem nevezhető ami ma történt!
Írásomat több rovatban is megtehetném, de ez szakmapolitika a javából.
Ma Kecskeméten, Varga Karcsiéknál volt Bross Péter előadó.
Jönnek a hírek, de nem az előadásáról, hanem amit Gégény Benjamin szaktanácsadó botrányos viselkedése okozott!
Bizony, mindjárt az elején belekötött Brossba, hogy az ő idejében kétszer 15 millió forintot eltüntetett az OMME-ból volt elnökünk.
Béni csúnyán mellé lőtt, felkészítője nem volt elég alapos, most úgy járt mint velem szemben Fekete József, mehet a bíróságra, mert Bross állítólag már ott bejelentette, hogy nagy nyilvánosság előtt tett kijelentése miatt jogi útra tereli a kérdést.
Nézzük a történetet, és a valóságot amit Gégény nem tudott, és így csúnya nagyot hibázott!
Azzal "vádolta" az elmúlt időszak tisztelt elnökét, hogy az "E" rendszámokat az OMME nagyon drágán készíttette a Vándorcirkuszosokkal.
Megjegyzem, hogy ismerem a történetet és ez igaz!
Egyet tévesztett el a szaktanácsadó, hogy ez a történet 13-14 éve volt, akkor még Gráf Ferenc volt az OMME elnöke, és Sulok Gábor intézte az "E" rendszámos kérelmeket.
Bross számon kérte tőle, hogy mi ez az árkülönbség, és azonnal kirúgta!
Gégény ma azt kérdezte Pétertől, hogy miért nem jelentette fel azonnal?
Értitek, egy "Csernyista" ajánlja azt, amiért támadják az OMME Kontroll Csoportot!
A történet kicsit hosszabb, de a lényegét vázoltam.
A bajaiak egyébként csináltak már bőven szabálytalanságot, örüljenek, hogy megúszták, mert a Nemzeti Programba éppen miattuk kellett különböző fékeket betenni!
Még szaktanácsadó voltam amikor Dr.Cserényi Péter feldúlva kérte Bross Pétert, hogy Gégény Benjamint azonnal rúgja ki, egy nyilatkozata miatt.
Péter azt mondta neki, hogy egyszer mindenki hibázhat, Béni marad!
Akkoriban az volt a szokás, hogy csak és kizárólag az OMME elnöke nyilatkozhat ágazati kérdésekben, és ezt a szabályt Gégény Benjamin csúnyán megszegte, a Petőfi Népének adott egy olyan nyilatkozatot, amit nem tehetett volna meg.(Most Cserényi Népének kampányolt.)
Valamilyen mértékű fizetésmegvonással megúszta, a mértékére pontosan nem emlékszem.
Tehát az az ember próbálta ma Bross Pétert lejáratni, akinek köszönheti, hogy még mindig ott rontja a levegőt.
Ezekről az emberekről szoktam írogatni, ők a köpönyegforgatók, mert mindig az éppen poszton lévő hatalomnak kíván eleget tenni, közben nem veszik észre magukat, hogy a méhészek ezért megvetik.
Most is "műveleti feladatot" látott el, megpróbálta Brosst kellemetlen helyzetbe hozni, aztán megköszönheti felbujtójának, hogy ezután tőle fognak kérdezni, miért állított valótlant.
Azt nem tudom megérteni, ha valakit le akarnak járatni, miért nem készülnek fel jobban.
Nagyernyei Attila