Én tudom mi a baj, miért hezitál az egész vezérkar.
Amit leírok, annak tudatában olvassátok, hogy csak "fél füllel hallottam".
Tehát amit Tóth Zoli állít, az egy "virtuális szennyeződés" mindaddig, amíg nincs laboratóriumi vizsgálatokkal alátámasztva.
Állítólag ezt kifogásolja az OMME!
Tehát ezt állítják?
"A sztirol és benzolvegyületek szintén mérgezőek, és a gyantatechnológia tökéletesen lefedi az élelmiszer-mérgezés definícióját mivel technológiából származó mérgező hatású kémiai anyaggal szennyeződik az élelmiszer."Gyakorlatilag állítunk valamit, de nincs mögötte bizonyíték?
Én nem tudom, csak kérdezem.
Jó lenne, ha Tóth Zoli tájékoztatna bennünket, hogy hány ppb-t találtak az általa kifogásolt szennyeződésekből, és ezt hány mintában.
Állítólag ezt várja az OMME, és vállalják a vizsgálati költségek egészét.
Mivel Bross Pétert nem érem el, hogy megkérdezhessem, emiatt jutottam erre a következtetésre.
Gondolom tudjátok, hogy a TolnAgro is felhívta az OMME vezetés figyelmét, hogy hitelrontás miatt beperelik az egyesületet, ha nem tudják bizonyítani, hogy a Destruktor okozott méhpusztulást több méhészetben.
Ha figyeltetek, érzékelhettétek, hogy az OMME honlapján azonnal "puhítottak" a felhíváson.
A mai világban életveszélyes valami olyant állítani, ami mögött nincs pecsétes bizonyíték.
Természetesen én is támogattam, és támogatom a küldöttgyűlés határozatának megfelelően Tóth Zoli petícióját, viszont jó lenne, ha tisztábban láthatnánk.
Ahogy hallom több, a kémiában otthonosan mozgó méhésztársnak is ez a kifogása.
Hozzászólásom végén még egyszer nyomatékosan kifejtem, hogy NEM hivatalos forrásból tudom, az elnökség álláspontját, de én már a morzsákból is értek.
Nagyernyei Attila