QUQURIQ !!!
Vivaldi írása!
"Mert az omme vezetés eljátsza azt amit, minden bukás előtt lévő rendszer, most bizottságokat alakít".
Képzeld, a bizottságokat én javasoltam még az alapszabály beadványomban, nem a vezetés találta ki.
..de akár Ők is, vagy Te is kitalálhattad volna.
A lényege, hogy a szakmánk előbbre jusson, minden szakterületen könnyebb legyen a méhészek sorsa.
Ha jól hallottam, idáig nem volt "kormánypárti és ellenzéki" összecsapás!
Mindenki egy cél érdekében dolgozott, amiért köszönet Nekik!
Remélem, hogy még a fennmaradó bizottságok is mihamarabb beindulnak, és jó ötleteikkel nyugtathatják meg az otthon maradt méhészek lelki világát.
Én semmi bukás közeli állapotot nem látok, sőt egyre több közös munkájuk gyümölcse érik be!
Kiskakas!
A világon minden mindennel összefügg. Ugyan úgy mint a világegyetem szélén, általunk már nem látható bolygókon a bozonok, ugyanazon törvények szerint épülnek fel, ugyan úgy reagálnak emberek vagy ember csoportok mindenhol a világon.
A bizottságok alakítgatása, bizonyosan akkor figyelhető meg, ha egy adott rendszer válságba kerül, és pótcselekvésekkel, fedi el a tehetetlenségét.
Nem véletlen az sem, hogy a bizottságosdit te vagy más kontrollcsoportos találta fel. Ugyan is nektek égető szükségetek van arra, hogy bebizonyosodjon, érdemes volt vissza tolni az egyszer már alkalmatlanná vált személyt az elnöki posztra. Mert ugyan senki sincs aki kérdőre vonna benneteket ezért, viszont azért kimondva, kimondatlanul ti is a hiteleteket vesztitek, és ez a hitel vesztés, ez bizony egy életre fog szólni.
Valószínűsítem, hogy már ti is elgondolkoztatok azon, nincs e még is valahol olyan potenciális személy, aki elnök aspiráns lehet. Ebben a helyzetben ugyan is ha semmi sem változik, nagyon gyorsan meg lehet buktatni majd az elnököt, ha kerül egy arra akármilyen kicsit is alkalmas személy.
Valószínű azt is érzékelitek, hogy a tagok között egyre inkább ellenetek kezd lenni mindenki, még azok is akik eddig semlegesek voltak.
Az is tudható, hogy ameddig van uniós támogatás, addig az Ommet ez valahogy összetartja, ám az elnök legalább is a ciklus végén csak leváltható lesz.
És akkor majd mondanotok kell valamit. Viszont ha nem lesz mit, az ugyanúgy bukás lesz az elnöknek mint a kontrollcsoportnak.
Ezért most még két út előtt álltok. Az egyik, hogy pótcselekvésekkel igyekezzetek azt a látszatot kelteni, hogy lám az elnök, jó, és mi jót tettünk, hogy vissza tettük a helyére, vagy beismeritek, hogy ez nem jött be.
De ez is csak ideiglenes, mert egyszer eljön az idő amikor már hiába szórtok hamut a fejetekre, bezárul az az út, és maradtok örökre az a csoport ami egy rossz elnököt tolt a csúcsra.
És akkor ugyan oda juttok mint a "nagy barátom itt a fórumon", aki most már hiába mond bármit, nem nagyon érdekel senkit, mert a hitelét örökre eljátszotta.
Ezért barátaim javasolnám, hogy igyekezzetek, mert az idő múlik, és talán megkockáztatnám azt a véleményemet közzé tenni, hogy amit most akartok csinálni, már az első hónapban kellett volna.