Na, hát ezért kell erős, méhekért, és a méhészetért mindent elkövető, elfogult ÉRDEKKÉPVISELET - ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉS !!!
Vivaldi !
Nekem úgy tünik, mintha beletörődnél a "sorsunkba", mintha a harcot feladtad volna, mondván úgysem tehetünk semmit.
De , igenis tenni kell, ütni a vasat, és minden olyan szervezethez csatlakozni, támogatni, segíteni amely a beporzó rovarokat és egyáltalán az élővilágot tűzzel vassal védi.
Bercsényi
"Az ember végül egy homokos,
szomorú, vizes síkra ér.
Szétnéz merengve, és okos fejével
biccent, nem remél."
Én már vagy öt éve megmondtam, amikor még Bezzegék lehordtak mindennek.
Semmi új nincs a nap alatt, a nagy hal megeszi a kicsit.
Nem a kis méhész az ellenség, hanem a közepes, aki veszélyezteti a profitot.
A cél, hogy egy egy bizonyos tájegységen csak néhány nagy méhész maradjon.
Az eszköz.
Engedély nélkül lepakolni bárhová, erővel, minden féle etika és emberség valamint kollegalitás mellőzésével. Aztán itt maradni erő felmutatásával. /Néhány alkoholista minden alföldi faluban van, aki csak össze kell gyűjteni néhány fillérért, néhány hétre./
Túlterhelni egy bizonyos területet, aztán önteni befelé a szirupot. /Erre, tanúk, de még fényképek is vannak az üstökről is amiben keverik./ Mivel, hogy a túl terhelt területeken nincs hordás, a kisebb vagy közepes, csak a megélhetésért létező méhészetek előbb utóbb úgy is feladják.
Ők nagyon jól tudják, nincs aki tegyen ellenük.
Az állam célja a "nemzeti burzsoázia" kialakítása. Ez ebbe a vonalba nagyon is beleillik.
Az omme vezetőségét szintén ők adják vagy befolyásolják, /bár ez csak az én feltevésem/ meg az omme egyébként is impotens.
Törvény nincs ellenük.
Ennyi a történet uraim. Ja, hogy jelen pillanatban, csak Nógrádban van így? Nyugodjatok meg, pár év és ez lesz mindenütt. Erre mérget is vennék. Minden terület ki fogja termelni a saját b......sát, aki mindenkit eltaposva, és legázolva uralkodni fog.
Hogy a terület nem is az övé, hanem ez tulajdonképpen a más legelője? Hát ez megint egy érdekes kérdés.