Szép napot mindenkinek!
Nem szeretném most írásomat egy, vagy két, jelenlévőnek írni, hisz tudom, hogy ami itt zajlik (íródik) azt kb 5 percen belül, az ország különböző pontjain fogják tudni, még olyanok is, akik nem regisztráltak a klubra.
Már Kodály Zoltán is megmondta, "a népdal, szájról, szájra száll"! Külön köszönet ezért a hírvivőknek!!
Statisztika!(szerintem)
Az egy olyan dolog, amit érdemes több szemszögből figyelembe venni. Sokszor volt már a történelemben, hogy görbe tükröt mutatott magyarázójának ez a fránya statisztika.
Mikor, és ki, vagy kik azok, akik állandóan fel emlegetik a statisztikai adatokat, remélve azt, hogy a mögötte levő, nem látszó, ámbár létező adatokat lehetőség szerint eltusolják.
Szerintem mindenki érti, nem is kell többet beszélni róla, hisz a tények, majd hitelesítik a statisztikát, vagy nem.
Azt is lehet látni, hogy valójában csak itt, ezen a helyen kerülnek elő olyan információk, amiket igen igen gondosan elfelejtenek közölni a méhészekkel.
Talán még azt a kicsi, de nem jelentéktelen dolgot nem szabadna elfelejteni, hogy mi is az a civil szervezet, és mi az, hogy nyilvánosság.
Lehet ezt kellene jól definiálni, (meghatározni) és úgy működni, ahogy a nagykönyvbe megvan írva.
Én úgy látom, hogy most nem kerek ez a dolog.