Tisztelt Méhészek!
Szemezgettem a MÉHÉSZET szaklapból.
Semmi mást nem teszek, csak összeollózok nektek néhány sort.
Kezdjük.
20.oldal
"Jubileum-a régi elnökök nélkül". című írás utolsó sorai beszédesek.
"Fekete József, az OMME általános elnökhelyettese.......
.... Felszólalását azzal zárta. amire a jelenlévők is szerettek volna, de nem kaptak választ senkitől: vajon miért nem jöttek el a még élő régi elnökök, akiknek "személyes kézszorítással jó lett volna megköszönni a munkájukat.""
[/color]
Tisztelt méhésztársak, kedves Méhészklub olvasók! Én erről a cikkről még nem tudhattam amikor lassan három hete az egyik hozzászólásomban jeleztem.
EZ EGY NÉMA TILTAKOZÁS VOLT A RÉSZÜKRŐL!
Senki nem hatalmazott fel közülük, hogy ezt írjam de vállalom. Nem fogom leírni, hogy milyen nexusban vagyok velük, de az ünnepi beszédet mondó úrtól nem tudták volna elviselni méltatásukat. Inkább velünk kirekesztett méhészekkel emlékeztek otthon, méltón, csendesen.
Megelőlegezett gondolataim bizonyítékát is olvashatjátok ebben a lapban, csak látni kell a sorok között.
Ezt a 7. oldalon találhatjátok
"Harminc éve történt 2."
Buchinger György, az OMME első elnökének tollából!
Ezt egy gödöllői nagygyűlésen, több ezer méhész előtt kellett volna elmondania!
Az lett volna az igazi ünnep! Még a hideg is ráz!
A jelenlegi OMME vezetés még az ünnepet is elrontja. Semmi magyarázat nem fogadható el arra, hogy a tagságot miért zárták ki. A végén megérjük, hogy csak karszalaggal, megkülönböztetett emberek mehetnek szervezetünk üléseire.
Én egyből megyek az OV-n a hátsó sorba. Ismét kispados leszek. Szendvicset is viszek magammal, nehogy romba döntsem a költségvetést.
Nagyernyei Attila