Csapatmunkára alapozva
Ez a címe az OMME elnök újabb vívmányának.
Valamikor gyerekkoromban imádtam a macskanyelv csokit.
Folyamatosan leettem magam vele, ezért anyámtól kaptam egy jókora nyaklevest.
Valami hasonló érzésem volt a cikk olvasásakor, de ebből a nyaklevesre emlékszem.
Ez fájt elnök Úr!
Hihetetlen ez a fickó!
Remélem nem sokáig fog publikálni, mert lassan szaga lesz az újságnak az önfényezésétől.
Már csak azt nem értem, hogy Fekete József miért nem szól rá, hogy Laci nemáááá!
Ez nem úgy volt!
A Nemzeti Programunk számadatai lehet, hogy valósak, de az első év igazából csak néhány hónap volt, valamint az átcsoportosítást nem engedték, csak az unió hozzájárulásával.
Mészi egy kész, komplett programot kapott, de ő ezért semmit nem tett!
Annyi helyen és annyiszor állított már valótlanságot, hogy ezen mindenki már átsiklik.
Ezt írja a legújabb "pózolása" melletti sorokban:
"Egyet viszont kiemelek az ismert számadatok és tények mellett:mindvégig építettük az OMME presztízsét,
hatóságok előtt, a médiákban, és mindenütt ahol megjelent az egyesület."Különösen a Fővárosi Törvényszéken a perek sokasága miatt, (ma is ott volt!) amit most már az EB is támogat.
Hát megint előbújik belőle a szentlélek?
"Egyházi neveltetésem és az ott végzett korábbi munkám során találkoztam a püspöki jelmondatokkal, amit ők komolyan meg is éltek."Szent Ágoston püspöktől idéznék az OMME elnökének, hátha találkozott ezzel a jelmondattal.
"Jobb a helyes úton sántikálva haladni, mint szilárd léptekkel téves irányba tartani." (Csunyja egy igazság?)
Ezt nem tudtam kihagyni, így Húsvét előtt Nagypénteken.

Aztán még ezt is írja a nagy álmodozó:
"Merek nagy dolgokat álmodni,...."Tudjuk, van is bajunk belőle bőven.
Aztán lejjebb:
".. a törülköző bedobása nem az én műfajom,"Miért ez az elnöki pozíció bokszmeccshez hasonló?
Brossra utal, de ő nem bedobta a törülközőt!
Ő alkalmatlan volt arra, amire a jelenlegi alkalmas.
Cserényi Péter parancsait, szolgalelkűen, akár konfliktusok árán is végrehajtani.
Bár mi mondtuk végig, ne merjen ellenkezni doktor Úrnak, mert akkor úgy jár mint három elődje!
Ha Cserényit megkérdezik, ő azt válaszolja, Dr.Mészáros volt az eddigi legjobb elnök!
Minden parancsomat maradéktalanul végrehajtotta.
A cikk további részére nem pocsékolom az időtöket, tele van csúsztatásokkal.
Nagyernyei Attila