Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.

• 745 válasz
  • 415668 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.
« Válasz #555 Dátum: 2016. Március 19. 20:02 »
Elolvastam azt amit írtatok. A kéréseteket egyértelmű volt és nem utasíthatta volna vissza, ezért értetlenkedett. Időhúzásra játszik. Udvariatlan lépés volt tőle.

Ott ültem nem messze Ludányitól és láttam hogy viselkedett akkor, amikor átadtad neki a levelet. Borzasztóan zavarba volt és hisztérikusan elutasító. Rossz volt nézni a jelenetet. De nála van most a hatalom. Ha a hatalommal élő nem viselkedik demokratikusan nincs mese akkor móresre kell tanítani. Arról írtam, hogy mit kell tennie Brossnak, hiszen név szerint őt sértette meg legjobban.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #556 Dátum: 2016. Március 19. 20:10 »
Így rendben!
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #557 Dátum: 2016. Március 20. 20:09 »
Üdv. Uraim!
Nagyernyei Uramtól kérdezném hová és mitől tűnnek el innen bizonyos személyek írásai?  Úgy mint az előző kérdésem illetve amire a kérdés irányult: lousicide  írása a "Pistikét"felemelő cikkedre válaszolva.

« Válasz #558 Dátum: 2016. Március 20. 20:40 »
Izso60!
Ez kész bolondok háza!
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #559 Dátum: 2016. Március 20. 20:44 »
QUQURIQ !!!

Izso70-kedő!

Kis csacsi!
A hozzászólás gombot kell nyomkodnod, nem a köldököd... ;D

Kiskakas!

*

izso60

• 573
« Válasz #560 Dátum: 2016. Március 20. 20:56 »
Üdv. Uraim!
Köszönöm a kielégítő egzakt és DEMOKRATIKUSS választ, ez jellemző ezen a fórumon. Ha nem tetszik kitörlöm megtehetem király vagyok kussoltatok!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #561 Dátum: 2016. Március 20. 21:03 »
QUQURIQ !!!

70-kedő!

A Túlsó ződön, számolgassad a törléseket...
..ha nem tetszik itt valami, miért írogatsz???
Kapcsold ki a Kft laptopját, vagy kijét...
Üljél be a sarokba és számolgassad a méhészek pénzét...

Barátod a Kiskakas!

« Válasz #562 Dátum: 2016. Március 21. 21:29 »
Értékesíteni tudni kell!
Aranyéknak kell leadni:-)
http://www.ebay.com/itm/100-ECHTER-Akaz ... Swa39UuiaL

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #563 Dátum: 2016. Március 22. 10:11 »
QUQURIQ !!!

NAK-LAP!

Megkaptam a NAKLAPOPT!
Címoldal: méhek lépen!
Végre! Gondoltam, rólunk sem felejtkeztek meg!
Aztán gyorsan elolvastam a felette lévő szöveget.
"Hatalmas források az öntözésfejlesztésre 10. oldal
Gondoltam, lemaradtam valamiről, már úszni is tudnak a méhek?
Heves szívdobogással lapozom a 10. oldalt
Hát itt szó sincs a méhekről.
Lehervadtam...(habár öntözésről olvastam)...
Szomorúan tovább lapozgatok...és 9 oldal múlva megtaláltam a várva várt cikket a méhészetről.
Itt leközölték mind azt amit mi már tudunk, és mi is a részesei voltunk. Brüsszeli tüntetés, kínai hamis méz, Nemzeti Program...
Elnökünk nagy bölcsen megállapította, hogy nem fogy Magyarország méhállománya!
Lacikám!
Hová lettek a méheid napraforgó után???

Kiskakas!

ui. azért örültem, hogy végre a NAKLAP-ban olvashattam a méhészetről is!

« Válasz #564 Dátum: 2016. Március 25. 19:46 »
Csapatmunkára alapozva
Ez a címe az OMME elnök újabb vívmányának.
Valamikor gyerekkoromban imádtam a macskanyelv csokit.
Folyamatosan leettem magam vele, ezért anyámtól kaptam egy jókora nyaklevest.
Valami hasonló érzésem volt a cikk olvasásakor, de ebből a nyaklevesre emlékszem.
Ez fájt elnök Úr!
Hihetetlen ez a fickó!
Remélem nem sokáig fog publikálni, mert lassan szaga lesz az újságnak az önfényezésétől.
Már csak azt nem értem, hogy Fekete József miért nem szól rá, hogy Laci nemáááá!
Ez nem úgy volt!
A Nemzeti Programunk számadatai lehet, hogy valósak, de az első év igazából csak néhány hónap volt, valamint az átcsoportosítást nem engedték, csak az unió hozzájárulásával.
Mészi egy kész, komplett programot kapott, de ő ezért semmit nem tett!
Annyi helyen és annyiszor állított már valótlanságot, hogy ezen mindenki már átsiklik.
Ezt írja a legújabb "pózolása" melletti sorokban:
"Egyet viszont kiemelek az ismert számadatok és tények mellett:mindvégig építettük az OMME presztízsét,
hatóságok előtt, a médiákban, és mindenütt ahol megjelent az egyesület."

Különösen a Fővárosi Törvényszéken a perek sokasága miatt, (ma is ott volt!) amit most már az EB is támogat.
Hát megint előbújik belőle a szentlélek?
"Egyházi neveltetésem és az ott végzett korábbi munkám során találkoztam a püspöki jelmondatokkal, amit ők komolyan meg is éltek."
Szent Ágoston püspöktől idéznék az OMME elnökének, hátha találkozott ezzel a jelmondattal.
"Jobb a helyes úton sántikálva haladni, mint szilárd léptekkel téves irányba tartani." (Csunyja egy igazság?)
Ezt nem tudtam kihagyni, így Húsvét előtt Nagypénteken. ;) ;)
Aztán még ezt is írja a nagy álmodozó:
"Merek nagy dolgokat álmodni,...."
Tudjuk, van is bajunk belőle bőven.
Aztán lejjebb:
".. a törülköző bedobása nem az én műfajom,"
Miért ez az elnöki pozíció bokszmeccshez hasonló?
Brossra utal, de ő nem bedobta a törülközőt!
Ő alkalmatlan volt arra, amire a jelenlegi alkalmas.
Cserényi Péter parancsait, szolgalelkűen, akár konfliktusok árán is végrehajtani.
Bár mi mondtuk végig, ne merjen ellenkezni doktor Úrnak, mert akkor úgy jár mint három elődje!
Ha Cserényit megkérdezik, ő azt válaszolja, Dr.Mészáros volt az eddigi legjobb elnök!
Minden parancsomat maradéktalanul végrehajtotta.
A cikk további részére nem pocsékolom az időtöket, tele van csúsztatásokkal.
Nagyernyei Attila

*

izso60

• 573
« Válasz #565 Dátum: 2016. Március 26. 16:29 »
Üdv. Uraim!
Nagyernyei Uram!!!     Köszönjük,Ön mint szövegértelmező agytröszt azt képzeli magáról hogy 13000 méhész helyett kell újságot olvasnia.
""A cikk további részére nem pocsékolom az időtöket, tele van csúsztatásokkal.""
Nagyernyei Attila

Előbb vagy utóbb mindenkinek a postaládájába megérkezik az újság,hiszem hogy aki olyan szinten méhész hogy méga mai OMME-nek is tagdíj fizetője az abból az óriási betűhalmazból képes szavakat kibogozni és a tömérdek szóból mondatokat kihámozni. Azután pedig a kihámozott mondatokat értelmezni is tudja a saját értelmi szintjén és nem hiszem hogy sokan lennének akiknek még egyszer le kellene írni ugyanazt a cikket más szájíze szerint átforgatva, kiforgatva,erőlködve,csúsztatgatva,stb.
Azért köszönjük, magunktól magunk erejéből úgy is csak agymosottak lennénk illetve ha más a véleményünk azok is vagyunk, nem lehetünk mások hiszen akkor úgy kell látnunk ahogy néhányan szeretnék.

« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 26. 19:15 írta izso60 »

« Válasz #566 Dátum: 2016. Március 26. 19:24 »
Izso 60!
Többször megkértelek ne urazz, mert azt egyedül az asszonyomtól fogadnám el.
Lehet írásommal betaláltam?
Egyébként szeretném jelezni, hogy az egész OMME újság a választási kampányban, a jelenlegi csapatnak egy óriási öngól aminek őszintén örülök.
Még azoknak is ellenszenves lett ez a sok visszamutogatós gyalázkodó stílus,  akik eddig biztos szavazónak számítottak.
Mészárosnak Bross fóbiája van az tuti.
Nevének hallatán reszket, talán még a cigarettát is fordítva veszi szájába, azért támadja, mert fél tőle.
Szedje is össze magát, mert szüksége lesz rá.
Hol volt olyan az OMME történetében, hogy a megválasztott elnök az elődjét szidalmazta, rágalmazta, becsületében sértegette?
Bross Pétertől egy kukkot sem hallottatok, hogy bármely elődjére bármi rosszat mondott volna.
Biztosan szenvedsz attól, hogy drága elnökötökről nem áradozok, de amikor megláttam a "hímes tojásait" akkor összedőlt bennem egy világ, és még csak nem is Húsvét volt.
Azt olvasol az írásokból amit jónak látsz, de van ami egyértelmű.
Ludányi bolondnak, és ellenségnek minősítette Brosst, és támogatóit.
Ez olyan mérvű pofátlanság, aminek még nincs vége!
Most sem kért bocsánatot Ludányi!
Nincs az elnökségben, vagy az OMME "Hivatalban" vagy az OMME Kft. ügyvezetőjében annyi kurázsi, hogy szóljanak neki?
Pista túl messzire mentél, rengeteg méhészt, és köztiszteletben álló embert megsértettél.
Gondolom Te is képes voltál ezeket az ocsmány szavakat kibogozni, de hallgattál, tehát egyet értesz a haveroddal.
Én saját véleményemet írom le, hogy ekkora pofátlanság még az írott sajtóban nem jelent meg!
Az OMME újság nem az egység megteremtésére jött létre?
Aki ellenségnek nevezi a méhészek, szakelőadók, és a volt OMME elnököt, ne várd el tőlem, hogy megdédelgessem.
Az ilyen emberek nem valók közénk, mert a méhészközösségre veszélyesek, kijelentésük bomlasztó.
Majd április elsején a választások előtti napot, amikor a főszerkesztő úr által minősítettek napja lesz, kifejtem kik a bolondok.
Addig érd be ennyivel.
Nagyernyei Attila

« Válasz #567 Dátum: 2016. Március 26. 21:10 »
Izso60!
Képzeld ezt nem én olvastam, privátban kaptam.
Az OMME újság 9. oldalán látható a mézhamisítás elleni küzdelem, képekben.
A Pörgető gépek mögött, raklapon a cukros zsákok.
Gratulálunk Főkolompos Úrnak!
Lehet ezt még fokozni?
Szerintem akarattal csinálja.
Vagy tényleg bolondnak néz minket? ;D ;D
Nagyernyei Attila

*

robi 75

• 1017
« Válasz #568 Dátum: 2016. Március 26. 22:37 »
Bocsánat, erre gondolsz?
Ez egy 220 családos méhészetet bemutató cikk, a 8-9 és a tizedik oldalon tart a feléig.
Van vagy 10 fotó róluk, nincs abban a pár zsák (kb 10)cukorba rendkívüli, ebből nem lessz pergetés, ez ott semmire nem elég.
Üdv:robi

« Válasz #569 Dátum: 2016. Március 27. 07:45 »
Erre gondoltam.
Szerintem mézes hordók jobban illettek volna a háttérbe.
Biztosan mást nem zavar, de ha már a mézmamisítás elleni küzdelemről regélnek, akkor valahogy ez a kép nem való oda.
Nagyernyei Attila