Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.

• 745 válasz
  • 412104 megtekintés
Re:Méhészújság, Méhész Közlöny, stb.
« Válasz #495 Dátum: 2016. Február 24. 17:20 »
A nevecském: Lilahagyma. Szépen írtam ki
Ha végig tudtad, hogy ki vagyok akkor mivel vádolsz?

Ezt az OMME-t a Kontroll Csoport verte szét a Méhészklubnak nevezett oldalon.
Ez az oldal a jelenlegi vezetés megdöntése miatt jött létre, de arra még várni kell barátom.
Attila, annyira a saját igazad harcolod, hogy nem is látod mi van körülötted.

Aludnod kellene egy kicsit, nagyon túlhajszoltad magad.
Pápá

« Válasz #496 Dátum: 2016. Február 24. 19:37 »
Talált, elsüllyedt!
Hiába, nem egy hajóban voltunk.
Az OMME-t azok verik szét akik elnézik a szabálytalanságot, sőt elkövetik, vagy szemet hunynak felette.
Majd a történelem eldönti, ki állt jó oldalon, és ki védte körömszakadtáig az OMME vagyonát.
Én soha nem taxiztam el a közösségünk pénzét egy szaros táskáért.
Az OMME urai dőzsölnek a méhészek pénzén.
Az elnökségi ülésekre pizzafutár hozza a harapni valót, és körülbelül ötször annyit találkoznak mint az előző ciklusokban.
Mekkora költség ez mit gondolsz?
Egyébként semmivel nem vádollak, szívesen leülnék veled, de csak veled és elbeszélgethetnénk miért van ilyen véleményed.
Nagyon jól értelmezed, hogy a jelenlegi vezetést meg kell dönteni!
Miért?
Mert a diktatúrákat dönteni szokták!
Egy óriási különbség van azért az OMME diktatúra megdöntése, és a hagyományos történelmi diktatúrák leverése között.
Mivel 2016-ot írunk, reménykedhetünk, hogy ez demokratikus úton is végbemehet.
Bross Pétert, Dr.Hegedűs Dénest, és Dr.Horváth Zsoltot az OMME ellenségének bélyegezte imádott főszerkesztőd.
Akik Kaposváron a 4-es előadóban ültek és a változásra (diktatúra ellen) szavaztak, azokat az ominózus cikk megsértette, és még nagyon sok méhészt, küldöttet.
Így soha nem lesz béke!
A béke ott kezdődik, hogy a másik véleményét is meghallgatjuk!
Az OMME-ban csak egy vélemény van, amit Cserényi doktor parancsban kiad!
Ludányi doktorandusz is ezt hajtotta végre cirka 500.000 Ft-os gázsiért.
Szerinted kik az igazi érdekvédők?
Akik önzetlenül küzdenek a közösségünk vagyonának elherdálása ellen, vagy akik Csáki szalmájának nézik azt?
Ezért nem ültünk eddig sem egy hajóban Lilahagyma, mert az önérdek ütközik a közérdekkel!
Egyébként mentálisan jól érzem magam, egész nap az irodámat festegettem, és most megiszom egy pohár sört.
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #497 Dátum: 2016. Február 24. 19:50 »
QUQURIQ !!!

Lila fejű hagyma!

"Józsi bácsi! A Vera és a Gréti tudja, hogy maga mekkora internet betyár"

Vagy OMME betyár???
Arra azért kíváncsi leszek, amikor Brossék nyernek, hogy lilahagyma hogy szökken magszárba?

A kiskertész kiskakas!

« Válasz #498 Dátum: 2016. Február 24. 20:03 »
  Olyan vagy mint az a kiskakas aki éjfélkor kezd kukorékolni ,hogy keljen már fel a nap .Nyugi pihi szuszi. :-X
 Tudom fiatal vagy ,nem kell sokat aludni ,türelem . ;)

Albert

*

atya

• 1043
« Válasz #499 Dátum: 2016. Február 24. 20:17 »
Olvasgatom az újságot, (amit ma kaptam meg) és az újság cikkei miatt itt megjelent írásokat is.
Elszabadult indulatok jellemzik a kommenteket (írásokat), igaz ezt ügyesen kiharcolták a cikkek írói.
Mindennek ellenére kijelenthetem, hogy a KCS soha nem akarta szétverni az OMME-t!! Ezzel riogatták vezetőink a tagságot, hogy ne hallják meg a mondanivalónkat, észrevételeinket.
Nyilván ezek után a KCS változást szeretne, de az nem egyenlő a szakadással, mert az senkinek nem lehet érdeke!
Hogy lesz e béke a választások után? Ezt előre megmondani nem lehet, mert mindkét oldalon van indulat rendesen.
Remélem mindenki felül tud emelkedni vélt, vagy valós sérelmein, és az OMME-t, a méhészek érdekeit tartja szem előtt, és nem a saját érdekét, sérelmét. 
Én is azok közé tartozom, akik szeretnék ha változás lenne, mert rá fér a változás a méhésztársadalomra. Elszaladt az idő egyes vezetők felett, (békében dicsőségben) de be kell ismerni, lépést kel tartani a felgyorsult világgal, életünkkel.
A Méhészet újságban sem hordó szónokokra lenne szükség, hanem arra hogy mint a regnáló vezetők, korrekt igazi hamisítatlan, méhész érdek-képviseleti programokkal álljanak elő, amivel a tagságot meg tudják tartani. Észrevételem; ha egy évvel ezelőtt kezdték volna akkor is késő lenne.
Ehez annak idején, 2013-ban az elnök tett egy félreérthető próbálkozást, amit talán mi értettünk félre. Azt hittük, hogy kíváncsiak a méhészek véleményére, bevonnak a problémáink megoldásába. De nem így volt. Sajnálom őszintén.
Azt is sajnálom, hogy ezeknek a vezetőknek sikerült elhitetni jó pár méhésszel, hogy a KCS csupa rossz, hazug, akadékoskodó emberekből áll. De szerintem ugyan annyian amennyien elhitték ezt, annyian gondolják ennek ellenkezőjét rólunk. És ennek szívből örülök. Soha semmi nem ment volna el a végsőkig, ha meghallgatnak, és legalább úgy tesznek mintha elfogadnák a véleményünket, észrevételeinket.
Egy szó mint száz, nagyon jó lenne ha nem fajulna el személyeskedésig a választási kampány, mert az senkinek nem jó. Főként nem a méhészeknek. A méhészek OMME-t akarnak, erről már döntöttek 30 éve is.
A méhészeknek jó vezető kell, és a mostani nem nevezhető annak!  :-X

Üdvözlettel: Elekes László

A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #500 Dátum: 2016. Február 25. 15:37 »
Sziasztok!
Csonka Imre írását ajánlom a figyelmetekbe.
"Ilyen-olyan írások, innen-onnan

Bár nem olvasom az egyesületi újságot, a hírek így is eljutnak hozzám. Mivel másodkézből nyilatkozni nem szerencsés dolog, erőt vettem magamon és elolvastam. Pontosabban csak a márciusi számból két cikket. Az elsőt bizonyos Mészáros László írta „Forradalmárok inkognitóban” címmel. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem érti a paradigmaváltás fogalmat, hiszen az elmúlt 4 évben sem a méhek, sem a méhészek munkakörülményeiben nem történt javulás, romlás viszont bőséggel. Erre az írásra több szót nem is pazarolnék, mert üres és semmitmondó, mint amilyen az előadása volt Kaposváron. Csupán a rosszindulat sugárzik belőle. Az ilyen stílusra a célszemélyek általában nem vevők. Ez a legtöbb esetben visszafelé szokott elsülni.
A másik cikk már érdekesebb, bár ez a jelző erősen túlzó, inkább a szorult helyzetben lévő ember kétségbeesett vergődése tapasztalható, aki érzi, hogy hamarosan ítéletet mondanak felette. Az írásának címe a „Kaposvári méhésztalálkozó”. A 17. méhésztalálkozót elemezte, bár mi a 18.-at tartottuk. A 17. találkozónk 2015-ben volt. Lehet, hogy a tavalyi programnál leragadt? De hát a tavalyi egészen más volt, más témával, más előadókkal. Vajon melyikről írhatott véleményt? Az sem biztos, hogy egyáltalán meghallgatta őket. Amilyen a főszerkesztő, olyan az újság. A rosszindulat ebből is sugárzik, ami kiegészül bizonytalansággal, de ez egyre inkább bizonyossá kezd válni, ahogy közeledik a NAP.
Régóta köztudott, hogy a bizonytalanságnál nincs rosszabb helyzet. A bizonytalanságban szenvedő ember sok mindenre képes.
Egyre azonban biztosan nem: a munkáját jól végezni.

Csonka Imre
Kaposvár"

« Válasz #501 Dátum: 2016. Február 26. 06:12 »
Csonka Imre cikkét kéne a zászlónkra tűzni!
Ebben minden benne volt!
Félelem, rosszindulatúság, gyűlölet, bosszúvágy szemléltetése, az OMME vezetők részéről.
Mészárossal nem törődöm én sem többet.
Aki kihívójával foglakozik, nem az irányt mutató programmal, az fél.
Ludányi doktor beszólásán napok óta gondolkodtam, mi késztette erre.
Jelentem megfejtettem!
Amikor ezt írja, hogy az OMME-ellenségei, valójában a saját főszerkesztői állását félti.
Ő ezt úgy éli meg, (mint Egyed Árpád), hogy akik kritikát mondanak róla, és az egyesületről azok ellenségek.
Főként a pénztárcájának ellenségei, mert otthon ülve  számítógép előtt, az időjárástól, méhcsalád erősségtől, és a méz árától függetlenítve megrendelésre írogathatott lázító, közösségromboló cikkeket, és ezt valószínű nagyon élvezte.
Mindezért fizetnek neki a megrendelői,(a tagdíjunkból havi 500.000 Ft-ot!) akik valójában felbujtói, de szeretnének inkognitóban maradni.
Egy agyból fakad már évek óta ez az áskálódó, más véleményen lévők lejáratására tett ócska kísérlet.
Többször írtam már, és sokan használják ezt a kifejezést..
Szánalmasok!
Beteg ember nevezi az OMME-ellenségének azokat akik foggal-körömmel védik a méhészek pénzét, vagyonát!
Vállalva a megaláztatást, gyalázkodást mindazért, hogy kiharcoljunk végre egy igazi érdekvédelmi egyesületet!
Az OMME-t ki kell venni zsarnokaink kezéből, le kell törni  a pökhendi, a mások véleményét ellenségnek tekintők szarvát.
Én azt szeretném ha olyan vezetőink lennének akik nyíltak, őszinték, és a hátam mögött is azt mondják amit a szemembe.
Nem kívánatos személy vagyok? (vagyunk)
Hát ki örül annak, ha a "zsíros állása" veszélybe kerül, mert megbukik a méhészek előtt?

Nagyernyei Attila

« Válasz #502 Dátum: 2016. Február 27. 01:16 »
Annyira szeretem, ki se bontom.....  ;)

« Válasz #503 Dátum: 2016. Február 28. 19:25 »
Sziasztok!
Volna egy kérdésem a Méhészklubra írókhoz.
Szerintetek mennyi esélyem van az OMME Méhész újságba írni egy cikket?
Az idei XVIII. Dunántúli Regionális Méhésztalálkozóról írnék egy valós cikket, mert Ludányi mint olvashatjátok a XVII.-ről forradalmározott, meg géniuszozott, majd OMME-ellenes választási csapatról regélt.
Úgy tervezem, hogy a valóságról tudóstanék, mert szerintem a hiteles tájékoztatásnak az alapja, ha olyanok véleményét is megjelentetik, akit az OMME-ellenségének tekintenek.
Székesfehérváron a terembe sem fértek be az "OMME-ellenségére" kíváncsi méhészek.
Szeretném erről is kifejteni a véleményemet a "Választásokra készülve".
Na jó ötlet?
Nagyernyei Attila

*

Nb18

• 797
« Válasz #504 Dátum: 2016. Február 28. 19:41 »
Attila!
Egy próbát megér szerintem! ;)

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #505 Dátum: 2016. Február 28. 19:48 »
QUQURIQ !!!

Attila, gyorsan írjál, mert Ludányi nem fog megvárni a májusi számmal...

Kiskakas!

« Válasz #506 Dátum: 2016. Február 28. 19:54 »
Esélytelen  8)

*

Bicska

• 601
« Válasz #507 Dátum: 2016. Február 28. 19:56 »
Nehéz szóhoz jutni abban az újságban, és a tisztelt főszerkesztő (úr?) nem a szavatartás mintapéldánya. De egy próbát valóban megér. Majd mesélj, mire jutottál! :)

Üdv: Bicska
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

« Válasz #508 Dátum: 2016. Február 28. 21:18 »
Attila!
Írd csak meg és add le! Végül is  közép Magyarország déli részének nagyon jó méhészeti rendezvénye volt!
Üdv.: Döncimaci

« Válasz #509 Dátum: 2016. Február 28. 22:02 »

Szerintetek mennyi esélyem van az OMME Méhész újságba írni egy cikket?

Üdv.
Érdekes a kérdésed.
Abba az újságba akarsz írni,ami a tied is,meg a mienk is.
Normális körülmények között ez nem lenne kérdés.