Dcsabi!
Éppen ez a gond, hogy most az OMME nem normális körülmények között működik.
Mivel köze 400 fővel nőtt a taglétszám, és közelítünk a 13.500 főhöz, az újságra beszedett lóvé is erősen 30 millió fölé kúszott.
Gyakorlatilag a méhészek tartják el Ludányi főfirkászt, és az újságot is.
Nem kicsi pofátlanságra vall azokat az OMME-ellenségeinek neveznie akikből él!
Írhattam volna finomabbat is, hogy arcátlan, meg nem túl illedelmes, de a pofátlanság jobban illik rá.
Az OMME újságnak függetlenül kéne minden véleményt megjelentetni, még akkor is, ha egy "Törpe 10% alatti kisebbség" gondolja úgy, hogy éppen ezzel a kijelentésével vált ő a méhészek ellenségévé!
A bátorság egy nemesi erény!
Irtózatos nagy bátorságnak tartom részéről, hogy ellenség képet vetít a méhésztársadalom elé.
Biztosan sokunk (az én) írásaimban is vannak kivetni valók, de én ellenségként senkire nem tekintettem eddig!
A választásokra készülve, bár ki is legyen az OMME elnöke, kutya kötelessége az egység visszaállítása, vagy legalább az erre való törekvés.
Mivel ez az újság az OMME elnökség szócsöve is, látható, hogy a jelenlegi vezetés is egyet ért ezzel a borzalommal.
Nagyon remélem, hogy ennek a rémálomnak hamarosan vége, és akik ilyeneket írogattak, a jövőben méltó munkát fognak kapni.
Nagyernyei Attila