Tisztelt Méhésztársak!
Ma volt az ÚJ OMME Székház hivatalos avatása Budapesten.
Új székházunk, a Bíró Lajos utca 51. szám alatt található.
Néhány gondolatom az avatóról, a teljesség igénye nélkül.
Sok közösségi szakmai portálon fogjátok látni a képeket, hogy kik voltunk ott, emiatt neveket nem sorolnék, mert ha valakit kifelejtek, jogosan megsértődik.
Inkább a székházra fektetném a hangsúlyt.
Az, hogy gyönyörű, meg pazar, jó nagy sokak szájából hallottam.
Én inkább úgy jellemezném, hogy exkluzív.
Két szintes, és alagsoros.
Nem tudom hány szoba van, mert egyikből mentünk a másikba, de olyan tíz körül lehet, vendégszobával, tárgyalóval, minden aminek lenni kell.
Egy álom valósult meg, és még Bross Péter valamikori ellenlábasai is elismerően nyilatkoztak, gratuláltak az OMME elnökének.
A vételár publikus, az OMME éves költségvetése tartalmazza.
Sok-sok téglajegy, és az önzetlen méhészek hosszú ideig való támogatása vált valóra.
Abba nem kívánok belemenni, ha nem Bross az OMME elnöke lett volna e székháza a magyar méhészeknek, de ha engem kérdeztek, válaszom egyértelmű, NEM!
Péter kapcsolatai bátor cselekedetei, és egy zsák kurázsi kell egy ilyen dolog megvalósításához.
Szerintem Bross nem vágyik arra, hogy emiatt a méhészek hajbókoljanak neki, de valamit mégis bebizonyított, hogy a gondos gazdálkodás mit eredményezhet.
Ez a székház miénk, méhészeké, nem az OMME elnökéé.
Mindenkinek aki valamilyen módomon ehhez hozzájárult, akár csak azzal is, hogy tagdíjat fizetett, az OMME-t, szervezte, alapította és még sorolhatnám, egy óriási köszönet érte.
Ha Pesten jártok ne hagyjátok ki, nézzétek meg, hogy minden nehézség ellenére micsoda székházunk lett!
Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy meghívtak, és rengeteg régi kollégával találkozhattam.
A rendezvény teljesen politikamentes, igazán vidám hangulatúra sikeredett.
Volt pezsgőbontás, szalagátvágás, és még szendvics is jutott mindenkinek.
Köszönöm szépen!
Nagyernyei Attila