Maci a méhesben!
Csak egy mondatot emelnék ki rosszindulatú hozzászólásodból.
"Illetve bocsánat, volt néhány gyenge próbálkozás a botránykeltésre némely témákban, csakhogy a közönség nem volt rá vevő!"
Szerinted az botránykeltő, hogy néhány küldött (közöttük én is) meg merte kérdezni, hogy legalább azt árulja el az EB elnöke, hogy veszteséges, vagy nyereséges a Kft?....a válasz elmaradt
Ezt nevezed te botránykeltésnek?
Ficzere Péter a következőket mondta beszámolójában, ebből idézek egy mondatot..
"Meg kell vizsgálnunk,hol van az a határ, ahol a Kft. kitermeli a működési költségeit?"
Tehát tisztelt méhésztársak, itt a válasz!
A Kft. még a működési költségét sem termeli ki, tehát VESZTESÉGES!
Aztán, ha kitermelné a működési költségét, azt pedig a méhészek kárára.
Miért?
Mert a Kft. jelenleg az üvegforgalmazásból éldegél, úgy, hogy közben bennünket megsarcol, mert egy újabb szereplőként kinyújtja a markát, amit mi fizetünk!
Arra a kérdésre, hogy miért nem tudhatják meg a küldöttek a Kft. gazdálkodásáról szóló könyvvizsgálói jelentést, érdekes választ kaptam, ami nem igaz!
Ficzere Péter elmondta, hogy ..."Attila a kezében lobogtatta a jelentést."
Amiről az Elnök Úr beszélt, az egy éve történt, a mostani jelentést szerettem volna látni, de a témáról elterelő válasznak biztosan jó volt, az én kíváncsiságomat nem elégítette ki, és nem tudom elfogadni.
Az írásvetítőn olvashattuk, hogy a kft. vizsgálatát az EB nem tartja szerencsésnek napvilágra hozni.
Mészáros József ügyvezető mutatott néhány szép számot a Kft. gazdálkodásából, de az valóban botrányos.
Elmondta, hogy "Az a cél, hogy osztalékot tudjon átadni a kft. az OMME-nak!"
Erre még várhattok egy kicsit, mert a veszteségből nehéz osztalékot fizetni.
Elfelejtette kiemelni a bevételi oldalon a tagdíjunkból elszipkázott 30 millió forintot, amit szóvá is tettem.
Az ismét botránykeltő, hogy javasoltam, addig ne kapja meg a tagdíjunkból Dr.Soós Tibor a sikerdíjat, amíg a bíróság nem teszi rá a pecsétet a tegnap javítgatott OMME Alapszabályra.
Megjegyzem, még a szünetben aláírták a szerződését.
Az szerintem a sokkal botránykeltőbb, hogy mindenki mellébeszélt!
Olyan mint egy előre elkészített forgató könyv, a "BÉKE" nevében.
Azt nem tudom, hogy minek tépem a számat, minek járok ezekre az ülésekre, minek cseszem el a szabadidőmet, ha konkrét kérdésekre kitérő válaszokat kapunk, ami valóban botrányos.
Nagyernyei Attila