Tisztelt Csányi Úr!
Nem tudom, mi szükség az alábbi csúsztatásra, de Tükör a "Ződön" semmi ilyet nem mondott!
Ha hivatkozik valakire, idézze korrekten, mert ilyen csúsztatással semmivel nem lesz hitelesebb a mondanivalója. Laci hivatkozott hozzászólása pontosan így hangzott:
"Anti!
Ezt írod:
Idézet:
"Két napig az akácról gyűjtenek a méhek és eltűnik a mászkálás
fetrengés."
Erre csak nagyon röviden azt kell mondjam, egyszerűen nem igaz.
Nálam legalábbis, sőt az itteni (fórum), profis és egyéb méhészeti ismeretségből adódóan azt hiszem bátran mondhatom, hogy nagyon-nagyon sokaknál. Sőt nálam és az én környezetemben mindig akácon van a legtöbb mászkálás. Repce végén kezdődik és akác elején, közepén csúcsosodik ki.
Az idén is alig volt repcén, most meg ahhoz képest tömeges volt tegnap is a röptetés idején, pedig már egy hete akácon vagyok.
Azt is elmondtam, leírtam már jó párszor, felénk az elsők között volt az országban mászkálás, és itt is méhészetről méhészetre terjed. Tudom, mert folyamatosan figyeltem, és itt a fórumon is követtem, ahogy jöttek a hírek, hogy már itt is, ott is, amott is. Számomra ez mond leginkább ellent a neós verziótoknak, ráadásul már a neók előtt is volt.
Ettől függetlenül ha lehet prioritást adni az elnökségi munkámnak, a mézhamisítás mellett, ezen jelenség vizsgálatának a forszírozása lesz, hogy végre valami konkrét és kézzel fogható magyarázatunk legyen róla, mert ameddig csak bizonyítékok nélküli, érzelmi alapon történő találgatások vannak, addig esélyünk nincs megszüntetni, vagy legalább elfogadható mértékűre csökkenteni. Első a diagnózis (a jó diagnózis) mindenféle gyógyító munkában. Azt szoktam mondani, hogy gyógyszert már a hülye is tudna felírni manapság az internet segítségével, ha tudja mi a betegség. Na de diagnosztizálni. Az a művészet.
És ebben az ügyben csak találgatás folyik már tizen éve."
Ez valahogy így gömbölű...