Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743744 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #810 Dátum: 2014. December 03. 22:50 »
QUQURIQ!!!

Kedves Anti, és Méhész barátaim!

Igen is kell OMME! Az OMME nem csak négy betű, = 12 000 becsületes, szorgos Méhész közössége!
Úgy hozta a sors, hogy ilyen vezetés verődött össze!
Az elnök, akinek azelőtt halvány dunsztja nem volt a méhészetről, most így nyugdíjba vonulásával neki kell kezdeni valaminek…
Szerencsétlenségünkre a méhészetet választotta!
Gyűjthetett volna bélyeget, vagy gyufa címkét, úgy is cigizik…
Most ezekben a szervezetekben kofárkodna…, cseszte el volna az alapszabályt!
Ott vágta át a tagságot ahol csak lehetett. Hogyan lehet ilyen lélekkel élni? Vajon mit lát, ha tükörbe néz?
Elsősorban az OMME –t nem az IB-től kell megvédeni, hanem az elnöktől! Az egész IB nem tett ennyi kárt az OMME –nak mint Mészi Dr.
Akár hova utazik, csak a pusztulás marad mögötte! Persze Fekete nagymester is asszisztál neki.
Erről jut eszembe!
Most a figyelem középpontja Szekszárdra irányul!
Nem QUQORÉKOLOK semmit, csak nagyon figyeljetek!
Három nagy esemény fog történni!
Itt látom a varázsgömbömben!
Elégedjetek meg azzal, hogy Szekszárd a titok nyitja!!!
A kulcsát meg itt őrizgetem a szárnyacskám alatt!
Egyet megmondhatok, sutyiba belepróbáltam a zárba a kulcsot, és éppen passzolt!
Maradjunk csak annyiban, hogy lesznek olyanok, akiknek igen zavaros éjszakáik lesznek, nekik az ezeregy éjszaka sem lesz elég az alapos kialváshoz!!!

Antikám!
Az OMME soha sem lesz egyszemélyes Kft!!!, erre garanciát ad a Kiskakas!

« Válasz #811 Dátum: 2014. December 03. 23:05 »
Kiskakas!

Most jöttem meg Zalából. Pécsről költöztettem le egyik rokonomat a teherautómmal.
Egy tiszta fából épült vadászházba költözött. Nem tudok mást mondani, pazar a környezet.
Olyan mint egy üdülő.
Hazaérek és mit olvasok? Azért engem is beavathatnál a titkaidba.
Érdekesnek tartom, hogy saját megyémben lévő dolgokról előbb hallasz mint én.
Honnan ered az éles rá-látásod?
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #812 Dátum: 2014. December 03. 23:13 »
QUQURIQ!!!

Elővettem a poros varázsgömböm, lefújtam róla a port, és elkezdett világítani…
Mit is láttam benne?
Rengeteg méhcsaládot…,aztán meg megjelent a szekszárdi Tavaszváró… Micsoda Pazar előadásokat láttam…

A mágus Kiskakas!

« Válasz #813 Dátum: 2014. December 03. 23:35 »
Tisztelt Méhészek!

Egyet tudomásul kell vennie mindenkinek, és ebbe beletartozik az OMME vezetése is.
A Magyar Méhészeti Nemzeti Program által nyújtott támogatás alanyi jogon jár.
Ezt tegnap Fekete József OMME alelnökkel is kitárgyaltuk, és egyetértettünk.
Még egyszer nyomatékosan kijelentem, nem adható, hanem jár.
Tehát az a méhész aki a feltételeknek megfelel, alanyi jogon jut hozzá, ebben az OMME-nak mérlegelési lehetősége sincs!
Ez nem pofapénz, hanem járandóság.
Mindenki legyen nyugodt, a MMNP nincs veszélyben, addig amíg nem pofára osztják.
Egyébként Fáskerti László javaslatát nem is tudom értelmezni.
Valaki az EB-ből részletesen kifejthetné, miért javasolja Fáskerti Úr az önálló egyesületekkel felbontani a szerződést.
Most akkor az a cél, hogy az OMME az önálló egyesületek szövetsége legyen, vagy megindult a visszarendeződés?
Jó lenne most már végre a méhekkel is foglalkozni!
Nagyernyei Attila

« Válasz #814 Dátum: 2014. December 04. 09:31 »
Egyébként Fáskerti László javaslatát nem is tudom értelmezni.
Valaki az EB-ből részletesen kifejthetné, miért javasolja Fáskerti Úr az önálló egyesületekkel felbontani a szerződést.

Attila!

A Fáskerti László javaslatában nem éreztem semmi hátsó szándékot. Az Ellenőrző Bizottság úgy tűnik, nagyobb aktivitással és hatékonysággal végzi a munkáját, mint korábban. A Fáskerti és a Körmendy-Rácz is egyértelműen arra hívta fel a figyelmet, hogy a vizsgálatokat követően szabálytalan gyakorlatot vagy állapotot látnak. A Körmendy-Rácz János az összeférhetetlenséggel kapcsolatban „kerek-perec” fogalmazott.

A Fáskerti ugyan lágyabban, de a másik témában azt mondta el, hogy az OMME és az önálló egyesületek között évekkel korábban megkötött együttműködési megállapodások nem felelnek meg a törvényi előírásoknak. Ezért a jogszabályoknak megfelelően újra kell kötni –a felkért ügyvéd szerint talán elegendő módosítani- a meglévő együttműködési megállapodásokat. Nyilván aki nem ezen a területen mozog, annak az elhangzott néhány mondatból nem volt kerek a történet, de nagyjából ez a lényege a Fáskerti javaslatának. 

(Elnézést kérek a Jánostól, mert pontatlanul írtam le a nevét, javítottam.)
« Utoljára szerkesztve: 2014. December 04. 21:08 írta Litterae »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #815 Dátum: 2014. December 04. 12:47 »
Felhívom a kiskakas figyelmét arra a kiskakasos mesére, ahol a kakaska többször is farkast kiáltott és amikor valóban jött a farkas, akkor nem volt aki megvédje, ezért pórul járt. De van egy másik mese a "Szabad Európa Rádió"-ról. Ez volt az a rádióadó, ami állandóan biztatta az embereket a szovjet hatalom elleni lázadásra. Aztán amikor a magyar nép fellázadt, akkor bezzeg le se szarta a magyar népet az USA és a NATO sem.

Igen, nagyon antidemokratikus és a méhészekre nagyon káros hatású az OMME jelenlegi vezetése.
Sőt törvényeket is megsért sorozatosan az OMME vezérkara.
Nem csak olyan törvényeket, amiért sima ejnye-bejnye jár, hanem sokkal komolyabbakat, sőt súlyosakat is.
Sőt a tagságot is félrevezeti alapvető kérdésekben, nem is egyszer, hanem nagyon sokszor. Lásd a közhasznúság ügyét vagy a neonikotinoidok mérgező hatásának ügyét.

Mi a feladata ennek a fórumnak ebben a helyzetben?
Természetesen el kell mondani, hogy mi a baj és el kell mondani, hogy szerintünk hogyan kellene csinálni.
Sőt ennél többet kell tennünk, ugyanis el kell juttatnunk közérthetően megfogalmazva minden méhészhez a mi információinkat.
De
A küldötteknek maguknak kell rájönniük, hogy a helyzet rossz és amit javasolunk megoldásként az valóban megoldás, valóban helyes.
A küldötteknek saját érdekükben kell követelniük a változást.
Ugyanakkor nem először tapasztalhattuk, hogy a küldöttek nagyon tájékozatlanok és a legegyszerűbb javaslatunkat sem értik meg.

Javaslataink jobbító szándékúak. Ezt nem vonta kétségbe eddig senki, még a mostani OMME vezérkar sem.
Ha bármelyik küldött leül és elgondolkodik a javaslatainkon, szinte biztos, hogy meg is érti és be is látja ezt.
TEHÁT
Józan megértést és egyetértést kell kérnünk a küldöttektől.
A megértésnek és egyetértésnek természetes következménye lesz a küldöttekben a változtatás igénye.
Ha pedig a küldöttek többségének a változtatási igényét nem fogadja el a vezérkar, akkor a küldöttek fogják tudni, hogy mit kell tenniük és ezt nem kell a szájukba adni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #816 Dátum: 2014. December 04. 17:53 »
Tisztelt Méhészek!

Ha jogerőre emelkedik az OMME új alapszabály, a következő küldöttértekezleten módosítását fogom kezdeményezni.
Nem a közhasznúságot, azt naponta változtatták, majd visszakeveredünk valahogyan.
1.
Szabad véleménynyilvánítást minden egyesületi tagnak!
2.
Szólásszabadságot minden egyesületei tagnak, és küldöttnek!
(Lásd Gödöllő Rendkívüli Küldöttértekezlet)

Ezeket alapszabályba kell foglalni, mert alapvető jogainkat nem érvényesíthettük!

Van aki ezt még nem érti, ezért javasolta, hogy azt kell megszavazni amit az IB akar.
Ezért vagyunk ott ahol vagyunk.
Tényleg, most mi van? Egy vélemény lehet csak, amely az IB-é újabban az elnökségé, (ha majd megszavazzuk)és kész.

Nekem az a mostani meglátásom, hogy az OMME honlapján is nyilvánosan ütköztetnünk kellene a véleményeinket, hogy a méhésztársadalomnak legyen alternatívája, mert ez most olyan kommunista időket idéző egypártrendszeres felállás.
Hamar vissza is kéne szívnom ezt a javaslatot, mert akkor a Fekete-Fehér Méhészklub befejezné küldetését.
Mivel meglátásom szerint folytatódik ez a kirekesztő, antidemokratikus irányítás, így ennek valós alapja nincs.
Úgyhogy írjatok bátran, ütköztessük gondolatinkat.
Állítólag itt továbbra is egyoldalú írások jelennek meg.
Szerintem meg nem, itt válaszolgatunk a másik oldalnak.
Azért nagyon sokat tanultak tőlünk! Két példa csupán a legutóbbi rendkívüliről.
Sorszámozott, lebélyegzett szavazó cédulák, levezető elnök megválasztása.
Ezzel az a gond, hogy az OMME vezetők ezt támadásnak élik meg, ha szabályosan kell működniük.
Akkor támadunk tovább!

Nagyernyei Attila

« Utoljára szerkesztve: 2014. December 04. 18:08 írta Nagyernyei Attila »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #817 Dátum: 2014. December 04. 18:24 »
QUQURIQ!!!

Milyen nagy baj, ha valaki mer gondolkodni?
A gondolatok rossz elméket szülnek….

De, ez nekem így jó, mert Kiskakas vagyok, nem pedig OMME elnök…
Mint minden nap, az OMME jövője foglalkoztatja az elmémet!...
Lehet, hogy egy így elég önmegsemmisítőnek tűnik…
De, a Kiskakas, mindent túlélt a törökcsászár udvarában…
Talán az OMME sem töri ki a fogam, tépi ki a tollam, esetleg kerékbe törnének?
A Kakaspörin már túl vagyunk, jól sikerült, csak az alteregóm főddögélt szegényke az OMME vezetés kondérjába.
Garantálom, én sokkal jobb ízű vagyok, nem is olyan rágós, így kevesebb tüzelőt kell venni a Nemzeti Programból…
Elég az eléghez, HA!
Az OMME  Isuzuja, meg  a méhállománya bekerült volna mondjuk a gyógyszer-cukor támogatásba,
lehet, hogy nem kellett volna visszaosztást eszközölni, mindenkit kifizettek volna 100 % -ban. Vagy vehettek volna fehérjepótlót, vagy egyéb nem támogatott Nosema megelőzőt.
Vagy annyi minden hasznos dolog kijött volna még az árából!...
Az Isuzu ahogy megvették elkezdett amortizálódni… Átírás, adó, kötelező…
A méhek Gödöllőn meg úgy is nyúlósak lesznek, mint évek óta már…
Tehát jó pár millióból, rövid idő alatt egy nagy rakás…. lesz.
Ezt megint a szakértő OMME vezetésnek lehet köszönni.
Hol van ilyenkor az EB elnökének a gondos kis buksija?

Kiskakas, csak azt félti, amit elkótyavetyél a szakértő elnökség…

« Válasz #818 Dátum: 2014. December 04. 18:28 »
Én abban bízom, hogy ezt az alapszabályt vissza fogják dobni, mert szerintem ebben a változatban nem szabad elfogadni. Csuja kollégát kinevették ,pedig tökéletesen igazat mondott amikor azt állította, hogy a törvény nem rendelkezik a küldöttgyűlés új napirendi pontjánál./Csak a szavazásra bocsátást írja, nem ír elő egyhangúságot vagy százalékot./ Az elnök úr ezzel csak bevédte a pozícióját. Ezt minden egyesület maga döntheti el, de ha az kell a méhészeknek, hogy egy egyszerű visszahívási procedúrát se lehessen végigvinni, hát tessék, megkapták.
Az elfogadott tervezet szerint ha az elnökségnek nevezettek nem tűznek napirendre valamit akkor azt az alapszabály szerint szinte lehetetlen a küldöttgyűlésen megtárgyalni, legyen az akár egy egyszerű szakbizottság .Én bízom benne, hogy egy normális bíró vagy ügyész az elolvasás után "átlátja" a tervezetet és korrigálásra szólítja fel a vezetést, mert véleményem szerint ez az alapszabály nem szolgálja a méhészeket, még iránymutatásként sem.

Üdv. jani bátya

*

irido

• 488
« Válasz #819 Dátum: 2014. December 04. 20:16 »

Állítólag itt továbbra is egyoldalú írások jelennek meg.

Attila!
Ez a gondolat nem először jön elő. Úgy tűnik, mintha zokon vennéd, kritikaként értelmezed. Szerintem ez egy félreértés. Mindenki csak a saját szemszögéből képes írni. Ha a másik oldal nem  ír, akkor az nem emez oldal hibája. Akkor a hibája, ha a másik oldal véleményét kitörli. Én nagyon sokszor írtam a másik oldal irányából, de nem lett kitörölve. Úgyhogy emiatt ne fájjon a fejed.
Más: A fotelforradalmár hozzászóláshoz. Geddekas sérelmezi, hogy csak 6-7 ember volt hajlandó támogatni a küldöttgyűlésen ezt az oldalt, és megrója a fórum tagokat, hogy csak itt támogatják az FF álláspontját, nyilvánosan nem. Próbáltam megnézni a taglistában, hogy kinek mennyi hsz-e van. A hozzászólásnak nincs oszlopfejléce, így nem rendezhető a lista. Nem volt kedvem egyenként kibogarászni, ezért csak a sejtéseimet írom. Nem lehet, hogy nincs is több ember, aki konzekvensen az FF oldalán áll ? A küldöttgyűlés utáni leforrázott hangulat nem annak a következménye, hogy a fórum látogatottságából a valóságosnál sokkal magasabb támogatottsággal számoltatok? Nem lehet az, hogy egyszerűen nincs forradalmi hangulat ? Vivaldi egy-két hónapja ezt világosan leírta. A méhészeket a méhek érdeklik, nem a személyi ügyek. Nem lehet, hogy azzal van a baj, hogy a valóban jogosnak tűnő kritikák fényét elfedik a személyes támadások ? Kérek mindenkit, hogy ezen senki ne sértődjön meg, ez csak egy baráti intelem. Én nagyon nagy élvezettel olvasom kiskakas írásait, Attila szakmai hozzászólásait, az OMMÉS fórumról elüldözött tán "maro" nick nevű Csányi Anti tapasztalatait, Geddekas széles körben kutakodó izgágaságát, akkor is, ha szinte sosem értek egyet a levont következtetéseivel, de értékelem a felvetett gondolatait. Nem akarom kihagyni a sorból Jani bátya, Atya jó szándékkal írt  hozzászólásait, ami Litterae-ről már nem feltétlenül írható le, de a szakmai hozzáértését mindig is értékeltem. Elnézést, ha valakit kihagytam. Én csak arra szeretnék kérni mindenkit, hogy nézzen magába, és tegye fel őszintén saját magának a kérdést. Leges-legbelül a kritikai észrevételeik azért születnek-e, mert az OMME jelenlegi vezetésének leváltása az elsődleges célja, vagy pedig tényleg a jobbító szándék a vezérlő elv? A teljes OMME tagság csak a mögé a szándék mögé fog odaállni nagyon-nagyon lassan, amely őszinte. Egy ekkora szervezetnek óriási a tehetetlensége. A tagság véleménye lehet, hogy csak akkor fog megváltozni, amikor már régen késő. Ha szét is hullik az egész, a romokon mindig új élet fog fakadni. Az életben maradtak vezetésével. Szándékosan nem kellene szerintem egyik oldalnak sem a széthullást katalizálni. Eddig ez az oldal járt ebben elöl, most úgy látom, hogy a másik oldal lendült támadásba. Leírom még egyszer: szerintem meg kellene egyezni!

« Válasz #820 Dátum: 2014. December 04. 20:54 »
Irido!
Te egy kiváló vitapartner vagy.
Vannak azért dolgok amiket másként látunk, de ez nem baj.
Az, hogy kik vannak kevesen,meg van e forradalmi hangulat ezt senki nem tudja megítélni, mert nincs választás.
A titkos szavazások fejezik ki a küldöttek akaratát. Azt el kell fogadni, viszont ezt a jelenlegi vezetés igen elódázza.
Nekem és talán írhatom nekünk akik az OMME jövőjéért aggódunk, nagyon bántónak tartjuk, hogy a tájékoztatás egyoldalú. A "hangos kisebbség?" véleményét nyílt támadásnak veszik az OMME vezetői,még akkor is ha javaslataink jobbító szándékúak. Erre mondok egy épületes példát. Sokan kértük az OMME elnökét, hogy ne legyen Gödöllőn az első rendkívüli küldöttértekezlet, mert sérül a rendezvény, az ünnepnek nem tesz jót.
Mi lett belőle? Ciki a köbön!
Számtalan ilyen példát tudnék sorolni. A monitoring vizsgálattól, a csávázó szerig.
A magánvéleményem következik, nem egyeztettem senkivel.
Az OMME elnökének illene tudnia mitől kristályosodik a méz. Nézzétek meg a Hír TV archívumában.
Ha nincs vele Herpai, tök beég. Nem kell mindenkinek Bross szintjén lenni, na de van egy minimum.
Meg a szavahihetőség, megígérünk valamit azt teljesítjük stb.
Tökéletes ember, és vezetés nincs.
A jelenlegitől viszont biztosan van jobb, de ha a méhészeknek így megfelelő, nincs mit tenni.
Az idő fog bennünket igazolni.
Ha valaki nem hisz a szemének és a fülének, nyugton kell hagyni.
Most ezt az állapotot éljük. Körmendy magyarul érthetően elmondta vészjelző gondolatait, majdnem kifütyülték.
Az információ egyenlő hatalom.
Tehát a mostani OMME vezetés azért van hatalmon, mert a kényes információkat eltitkolja a tagság elől!!!!!!!!!!!
Lásd titkosított EB jegyzőkönyv, titkos IB ülések!
Amíg nincs üvegzseb, és átláthatóság addig uralkodnak rajtunk.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #821 Dátum: 2014. December 04. 21:10 »
QUQURIQ!!!

Kedves Irido!

Én csak a magam nevében válaszolok Neked, de a többiek”ellenzék” véleményét is ismerem, vallom az igazát.
Tudod, most oldalakat írhatnék, és bizonygathatnám az igazamat.
Egyet azért mondhatok!
Amit kiQUQORÉKoltam, olvasd vissza az egészet, a törökcsászáros mesétől az évértékelőig, mind igaz, valós történet.
Engem soha nem érdekelt az OMME vezetése, státuszok, érdekek, kötelezettségek!
Én szabad Kiskakasnak születtem, az is maradok!
De!
Az igazságtalansággal egész életem folyamán szembe szálltam, még az átkosnban is!  Volt is elég bajom belőle.
Politikailag megbízhatatlanok közé soroltak, amit büszkén vállaltam.
Az OMME –nek nagyon sok munkát kell elvégezni, de az a nem mindegy hogy hogyan!
Nem sértődöttség az ami az Ellenzéket hajtja, hanem az OMME  és tagjai anyagi léte!
Ezt ha akarod elhiszed, ha akarod nem.
Csak vegyük a régi elnököket, Ők tudják, hogy miről beszélek!
Persze a régiek között is vannak olyanok, akiket nem érdekelték az OMME belső dolgai…
Most sem érdeklik, és soha nem is fogja érdekelni!!!
Ez tükröződött le a mostani küldöttgyűlésből is!
Látod, amikor el akarták venni az OV jogosultságát, rögtön felébredt mindenki!
De!
Még így is akadtak struccelméletűek!
Volt egy jó pár érdek szavazó is . pl. az elnökség javasolt pályázatra egyesületet. (na, ugye Te nem is tudtad, hogy a Nemzeti Programon kívül is létezik ilyen)!
Vagy csak úgy elengednek a tagdíjakból, sorolhatnám…
Persze, hogy Ők mindig arra fognak szavazni, amit az elnökség kér tőlük.
Miért vannak mutyi  IB-k? Miért vannak mutyi  EB-k? Miért vannak mutyi jegyzőkönyvek? Miért vannak mutyi alá nem írt számlák?
Miért vannak mutyi fizetések? Küldöttgyűlési határozat nélkül?
Látod!
Mi csak ezekre szeretnénk a megnyugtató igaz választ!
Miért?
Mert sok méhész megélhetési méhész, lét minimumon él a családjával, mert nincsen Nekik más munka lehetőség, lopni meg nem akarnak, van önbecsülésük!
Látod, ezeknek az embereknek a befizetett tagdíjaikból járnak el vezetőink csapatépítéses fürdőzésre. A Nemzeti Programos pénzeiket nyirbálják meg alaposan.
EU-s  NP. pénzből szervezik a nagy rendezvényeket, ugyanakkor az eszköz kereskedőktől hatalmas helypénzeket szednek be! Ez egyszer kitudódik, hatalmas pénzeket kell majd a szervező egyesületeknek visszafizetni!
Kérdezem?
Miért mi”ellenzék” vagyunk a rosszak, a kötekedőek?
Az a baj velünk, hogy nem bírjuk elnézni az összeférhetetlenség halmát?
Legyünk megalkuvók, hallgassunk, fogjuk be a fülünket és a szemünket?
Legyünk magunkkal megalkuvók? Kényszerből járjunk lesütött szemmel?
Nézzük végig amíg az OMME tönkremegy? Az az egyetlen szakmai szervezet ami csakis a mi, méhészek érdekeit kellene hogy képviseljen???
Szerintem Te nem tudhatod, hogy az OMME honnan indult!
Én ott voltam, idáig folyamatosan, aktívan részt vettem az OMME virágzásában.
Minden nap szorgalmasan locsolgattam!

NEM ENGEDEM KISZÁRADNI!!!

A jó kertész Kiskakas!

« Válasz #822 Dátum: 2014. December 04. 21:58 »
Kiskakas!

"Ja, csak még annyi, hogy ez a díszes színtársulat azzal riogatta választási kampány fogásként a méhészeket, hogy aki az önálló egyesületben marad, nem fog majd Nemzeti Programi támogatás kapni"
Ez a rész, a tegnap előtti szekszárdi tudósításodból idézet.
Egyik barátom ott volt és azt mondja, ez nem hangzott el.
Hogy is van ez, ebben az esetben?

Csányi Antal
« Utoljára szerkesztve: 2014. December 04. 23:33 írta Csányi Antal »

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #823 Dátum: 2014. December 04. 23:14 »
QUQURIQ!!!

Kedves Anti!

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de az Szekszárdi egyesület választása előtt kampányolt a régi vezetés Nagyernyei Attila ellen. Azzal ijesztgették az ottani méhészeket, ha az önálló egyesületben maradnak, nem kapnak támogatást.
Igazad van, Mészáros és Fekete előtt senki nem kampányolt az új egyesület alakulásakor.
Fáskertinek akadt az az eszement ötlete, hogy az önálló egyesületek szerződését kell megújítani, persze az IB-EB szája íze szerint!
Benne van a pakliba az is, hogy az önállóak szerveznek egy szövetséget, kijárják az EU-ban, hogy ők is sok méhészt képviselnek, és kapnak Ök is méhcsalád arányosan a Nemzeti Programból,sőt, bevonzzák a nem OMME tagokat is!
Tehát így az OMME-nak ugrik a NP. nagy része, + az önállóak tagdíjai is!
Ennek éppen most állunk a küszöbén!
Tudod Anti, csak egy ember kezdje el szervezni, nincs megállás!

A magyarázkodó Kiskakas!

*

kas62

• 146
« Válasz #824 Dátum: 2014. December 04. 23:15 »
Irido!

"Leírom még egyszer: szerintem meg kellene egyezni!"
Kérdezem:
Kinek és kivel?
Miben kellene megegyezni?/szemlesütésben,szabadrablásban,hallgatásban...?

"A teljes OMME tagság csak a mögé a szándék mögé fog odaállni nagyon-nagyon lassan, amely őszinte."
Ezért harcolunk!
Sajnos most a "pénztár" rácsozott ablaka mögött állnak!
A sebesség a problémák felismerésével fog növekedni!

"Mindenki csak a saját szemszögéből képes írni."
Talán még Te is!
Igaz Te két irányból közelítve!
Így érthető,hogy Litterae tárgyilagossága írásaiban, számodra nem jó szándékúak.