Szomorú, hogy már attól is kell félni, hogy egy méhészklubon mit mond az ember.
Hiába, vannak olyanok akik árgus szemmel figyelnek mikor lehet feljelenteni valakit, mert ebből élnek.
Fenyeget fehér Viktor, hogy majd nyilvánosságra hozza a hangfelvételt, aztán jajj nekünk.
Végül is ez a cél, hiszen választás lesz.
A nagy politika teljesen leképeződött a civil életre.
Azt eddig is tudtuk, hogy két oldal van az OMME-ban.
Tehát a tényekről ami a Szekszárdi Méhészklubon elhangzott.
Amikor bejelentetem, hogy feljelentettek, Bross annyit mondott,hogy....megérdemelted Attila.
(Milyen főnök ez?...ezt ellenfeleim állítják

)
Aztán elmondta, hogy többször megkért ne írjak olyan dolgokat ami támadási felületet ad.
Az itteni hőzöngők meg állandóan arról regéltek, hogy Bross adja a számba a meséit, hogy mit írjak le.
Ennek pont a fordítottja igaz, amit ott ki is veséztünk.
Azt is elmondta, hogy az elnökségi üléseken a 4 muskétás (Akiket Somi nevezett így először.), állandóan hátráltatják az érdemi munkát, gyakorlatilag a napirendi pontok elfogadása órákat vesz igénybe, mindenbe belekötnek.
A választások előtt jó pár hónappal én azt remélem, hogy az OMME-nak végre olyan vezetése lesz, amely a szakmával foglakozik.
Engem részben azért jelentettek fel, mert többször megfogalmaztam, hogy borsódzik a hátam az ügyvédektől....azoktól akik állandóan a jogi csűr-csavarokat keresik, és nem a méhészek érdekében a szakmával foglalkoznak.
Annyit elmondhatok amióta az OMME-ban jogászok csücsülnek, dúl a közéleti háború.
20-25 éve is voltak komoly problémák, de a hangulat mindig családias volt, senkinek nem fordult meg a fejében, hogy a bíróságra futkározzon, egymás között elintéztük.
Én sem örvendek, hogy bíróságra citálnak, mert volna más, jobb dolgom is.
Szeretnének megleckéztetni, ezekre tesznek kísérletet.
Aki bírja a méhészeti közéletben zajló háborúsdit, talpon marad.
Aztán ha letisztulunk, talán a méhekről is esik némi szó.
Rendkívül durva, csúnya kampányra számítok, mert vannak akiknek az a céljuk, hogy ne legyen béke.
A megoldást többször kiveséztük.
Két egyesület kéne, aztán marják egymást.
Tolna megye erre jó példa, mióta külön vagyunk egy hangos szó sem volt még.
Nagyernyei Attila