Ne tereld a témát Tomipapa!
Nyugi.
Addig amíg én nem vagyok ideges, te se legyél.
Várd már ki türelmesen az estét, ha az ügyvédem hozzájárul felteszem a feljelentést.
Egyébként te ezt már réges-régen beígérted nekem, hogy fel fognak jelenteni.
Akinek ennyi ideje van, hogy bíróságra járjon , ám tegye.
Én is összegyűjthetnék egy csokorral, de majd mindent idejében.
Ne dörzsöljétek a tenyereteket, hogy Attila kilőve.
Sokan hittek már ebben, aztán az OMME közelében sincsenek.
Egyébként tegnap este Bross is adott egy kis ízelítőt a telt ház előtt zajló méhészeknek, hogy kivel is állok szemben.
Na de most már tényleg nem kotyogok többet.
Nagyernyei Attila
Te Atika!
A karikára lőtt döglött lőtéri kutyát se érdekli, hogy téged valaki följelentett, vagy sem. Te dolgod, ti dolgotok.
Az se érdekel, minek kell neked ügyvédi hozzájárulás egy feljelentés közreadásához. Ráadásul azt se értem, miért kell neked saját ügyvéd, hiszen ott az OMME elnökségben egy gyakorló ügyvéd -tudod, aki már bizonyított, s a jó jogerős Csuja is megtapasztalhatta, milyen az, ha ki talál nyílni a pofonosláda teteje-, kérhettél volna támogatást a volt elnöktől is, Ő is ismeri a dörgést.
Vagy nincs bőr a fényes orcádon, hogy hozzájuk fordulj, amikor nem is oly régen rentyölted őket...?
......
Azt látjuk, hogy az édeshez nem értenek, jogi kérdésben meg mindjárt a Soóst kérik.
...............
Azt nem értem miért nekem panaszkodtok?
Péter teljesen nyitott, nincs nála kuss ülj le.
.........
A többit Szekszárdon, Székesfehérváron, Miskolcon és ott hallhatjátok amerre Bross tájékoztatót tart.
Na meg ..........OMME Küldöttgyűlésen.
Nagyernyei Attila
Nédd a már, 'iszen a legkézenfekvőbb megoldás meg eszembe se jutott, pedig egykor tálcán kínáltad a megoldást, látod, most is te sugalltad azt.:
..........
Az OMME "jogi tanácsadójának" jól jön a meló, mert biztos tőke áll mögötte.
A tagdíjunk!
Tehát a Soós ügyvédi irodát azért alkalmazzák, hogy a sorozatos szabálytalanságokat elkövető OMME vezetőket védje a tagság azon részétől akik a szabályos működést igénylik.
Ez jó kis játék a pénzünkön.
..........
Nagyernyei Attila
Felhívnám a figyelmed, hogy dr. Soós ma is az OMME jogi tanácsadója, annak ellenére, hogy egykor a frissen megválasztott Brosst az elnökségi ülésen nemes egyszerűséggel símán "lehazugozta", amikor Bross valami sunyi módon ki akarta tenni a szűrét az OMME-ból. Jó ügyvéd lehet Soós úr, ha ma is ő az OMME jogi tanácsadója...
Most itt lenne az ideje, hogy megfordítsd a helyzetet, ha Soós doktor eddig a szabálytalanságokat elkövető OMME vezetőket védte a szabályos működést igénylő tagsággal szemben, most itt lenne az ideje e paradigma váltásának, most Soós doktor védhetne téged is... Kérd el Brosstól, hátha a tagdíjainkból kifizeti az ügyvédi költségeket a jó elnököd...
Ez meg aztán tényleg túlmegy a határon:
............................
Egyébként tegnap este Bross is adott egy kis ízelítőt a telt ház előtt zajló méhészeknek, hogy kivel is állok szemben.
Na de most már tényleg nem kotyogok többet.
Nagyernyei Attila
Az látszik, hogy elgurult a vérnyomáscsökkentő pirulád, s amikor kerested, a fogalmazásgátló tablettád sikerült meglelned. Akkora lüke képzavart csak tényleg te tudsz összehozni, mint az, mikor Bross "kis ízelítőt ad
a telt ház előtt zajló méhészeknek"!Apuciiii! Mifelénk a jeges Duna zajlik, az sem telt ház előtt, gondolom, Gemencnél sincs ez másképp...!
Azt meg lehet, hogy nem az előadást hallani akaró, feszt "zajló" méhész közösség előtt kellene csócsálni a Babitsban, hogy te éppen kivel állsz szemben, s az sem igazán okos ötlet, hogy Bross bármilyen formában állást foglal az ügyben. Akár reá is visszahullhat...!
Te, öregem lassan szinte mindenkivel szembenállsz, láthatod az írásokból, hogy a méhészek magasról defekálják a képzavaros kampányszövegedet, sokkal inkább a gazdád mézkatasztrófa-roadshowja és a hazai cukorméz-előállítással kapcsolatos hírek foglalkoztatják őket.
Esetleg a saját nyűgödön túl azt is kikurékolhatnád, mi a helyzet azokban a kérdésekben, amiket itt most feszegetnek a méhészek, mert a méhészeket legkevésbé a nyűgeid érdeklik. Ne próbálj itt hangulatot kelteni a "kampányidőszak" égisze alatt, válaszoljatok a gazdáddal a felvetett kérdésekre.
Egyébként ha az ügyvéded nem javasolná az ügyed szellőztetését, megérteném. Nem kell neked fejecskéden vajacskával peckesen sétálgatva előre kikurékolgatni bármit is, akármit leírsz, annak ódiuma alatt teszed, hogy azt most már akár fel is lehet használni ellened.
Az meg megint rendkívül kínos lehet, ha valamelyik jelen lévő méhész közszemlére teszi a hangfelvételeket a tegnapi kampánnyitó összejövelelről. Rohadt nehezen magyaráznád ki, hogy már megint egy sakkozó galambot próbáltál eljátszani, ám nem turbékolva, hanem rekedt kappankukorékolás kíséretében...