izso60 és Bárki!
Az OMME legújabb kori történelmének néhány dátuma:
..........
2013 tavaszi küldöttgyűlés: Bross Péter, sértődötten lemondott az OMME elnöki posztjáról és néhány évre az OMME tagságát is feladta. Hogy a valóságban Bross Péternek a mézkereskedők felé mennyire volt objektív a magatartása, azt eddig senki sem próbálta nyíltan vitatni. Ezért akár intrikának is tekinthetők ezek a felvetések.
Fekete József veszi át a vezetést másfél évre, majd megválasztják Mészáros Lászlót elnöknek.
..................
2016-os választás: Bross Pétert kis többséggel (15 ember szavazatával) megválasztják elnöknek, de az elnökségen belül markáns ellenzék van, ami előbb állt 6 főből, amiből 2 szaktanácsadó megérezve az állásvesztés veszélyét, odasorakozott Bross Péter mellé, így a belső ellenzék 4 főre csökkent vagyis az elnöknek nem érdeke, hogy a jogilag összeférhetetlen helyzetet felszámolja. Bross Péter elnöki tevékenysége hasonlít a Bourbon ház magatartásához. "Semmit nem tanult, de semmit se felejtett" vagyis a választási ígéreteiből semmit nem tartott be. A méhészek és a méhcsaládok száma csúcson, de a mézexport több mint 10 éve stagnál. A méhmérgezések aránya már ágazati szinten is méhészeti termelés akadálya. A termett méz mennyiségét többszörösen meghaladó mézhamisítványok miatt a méz ára stagnál, sőt relatíve csökken. Az OMME-nak a nagyon nehéz és katasztrófát sejtető helyzetre semmilyen válasza nincs.
Itt tartunk most. Hogy ebben a helyzetben a tagságtól a vezetéshez való 100%-os lojalitást várja el, nevetséges? Ahhoz a vezetésnek tudnia kellene vezetni.
Az itt leírtakat mocskolódásként éled meg?
Mindennek így kell maradnia és az OMME most kiválóan csinálja a méhészek közös érdekeinek védelmét?
Szerinted Mi a realitás?
Geddekas, Geddekas!
Hányszor mondjam még, hogy ne ilyet igyál ?!
Tényleg nagyon látszik...!
Az idézett szöveg nem hiteles tényeket is tartalmaz, Bross nem 2013-ban, hanem a 2012-es újraválasztását követően valamikor augusztusban mondott le az OV-n. Fekete nem volt az OMME élén másfél évig, hiszen Bross távozásától Mészáros László 2013. tavaszi elnökké választásáig igyekezett áthidalni a hisztis óvodás távozása nyomán támadt vezetési űrt (így nem kellett rendkívüli küldöttgyűlés).
Már oly sokszor elmondtam, hogy ha állítunk valamit, tegyük azt hiteles adatok alapján. Ilyen lehet egy idézés, mely során az idézett dokumentum tartalmazza a hiteles dátumot is:
http://meheszforum.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=55&p=86814&hilit=Fennforg%C3%A1s+van#p86814Teljes szövegkörnyezet azoknak, akik nem tudják megnyitni (Szerencsére nem hosszú, így akik azzal szoktak vádolni, hogy terjengős az írásaim nagy része, most lájkoláshoz és bocsánatkéréshez sorakozó! Gömbi...!):
Tomipapa
Hozzászólás témája: Re: OMME hírek Hozzászólás Elküldve: 2012.08.30. 15:55
Tükör írta:
Fennforgás van emberek...

:shock:
Tükör!
Tudom, hogy Tsanyinak borsózik a háta a nyelvészkedéstől, de lehet, hogy kevesebb kérdés lett volna, ha azt írod:
"Emberek, fenn forgás van...."
T
Még ennél is meggyőzőbb, ha idézed a lemondás idején írt jegyzőkönyvet, de az nincs meg neked, én meg gonosz vén Krampusz leszek a jóságos Mikulásból, és juszt se adom oda neked, ha továbbra is azt látom, hogy hiába nyújtottam békejobbot és álltam be mögéd a BBBBBK- ba (Bross-Buktatók Bosszúálló Biliborogató Baráti Köre), te csak állandóan rentyölöd szegény jó nyugdíjba küldött Tomipapát.
Légy jó, a hozzászólásod végét meghagytam, de felhívom figyelmed, hogy az emlékezetvesztés következményeképpen elfelejtetted e szövegrészben legalább háromszor felszólítani Brosst a lemondásra, ráadásul a gyújtó hangú programbeszéd helyett ködfátyolba burkolt kérdésekkel próbálsz hangulatot gerjeszteni, de az érzékelhetően ettől nem gerjed. Ne politikusként fogalmazz és kampányolj, hanem olyan tökös érdekvédőként, aki tudja mit akar, tudja azt hogyan kívánja elérni. Kölcsönözök neked egy kis főnix-i tüzet, a mostani megnyilatkozásod bánatosan vértelen lett.
Remélem, nem paktáltál le már megint Brossal, mint 2013-ban, s nem az ő szekerét tolod már megint...! Tudhatnád, milyen szar ügy, ha azt veszed észre, hogy a finisben egyszer csak nem elég, hogy lelöknek arról az addig tolt szekérről, de ráadásként mindkét jól megvasalt kerék is átmegy a tyúkszemeden...!
No, jó légy, de ha megint ennyit tévesztesz és hibázol, tényleg haza kell rendeljelek konzultációra...!