Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743615 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1800 Dátum: 2016. Május 10. 16:33 »
Lila!

Erkölcsi érzéked nem csillogott fényesen ebben a hozzászólásodban.

Nem csak ebben a hozzászólásában, a többiben sem. Neki semmi kivetni való nincs ebben a dologban.

« Válasz #1801 Dátum: 2016. Május 10. 17:27 »
Ez a hozzáállás csak azoknak furcsa akik nem láttak bele a dolgokba.
Én ebben a környezetben edződtem, és Bross is.
A sok szemétség, átok amit a fejünkre szórtak csak azért, hogy maradhassanak Lilahagymának szimpi.
Most nem  Texas Rangernek van pihenj, hanem ennek az álszent, gúnyos szemléletű, méhészeti érdekképviseletet megnyomorító, félreinformált csapatnak.
Még a valós tényeket sem akarják elfogadni.
A Kft. totális átvilágítása után meg kell nevezni a felelősöket!
A méhészek pénzével packázókat el kell marasztalni!
Akik Gabikát kinyomták ugyan ennek a vonalnak a prominens képviselői.
Képzeljétek ha maradnak, mi lett volna.
Akkor valóban szétverik az OMME-t, de hála az égnek, és a küldöttek nagy részének!
Győzedelmeskedett a józan ész.
Az irodából olyan hírek jönnek, hogy teljesen megváltozott a légkör, fellélegeztek a lányok.
Nincs pofa be, és zárt ajtó!
Lilahagyamának ez nagyon tetszett, Tolna megyében is ezt képviselte végig.
Most neki pihenj, csak nehéz ezt belátnia.
Még egy kicsit rúgkapálnak aztán megnyugszanak.
Ludányi azért ettől bölcsebb volt, simán lemondott.
Szerintem jól döntött.
A diktatúrának vége!
Ettől jobb hír azt gondolom nem kell.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1802 Dátum: 2016. Május 10. 20:28 »
"Huszadrangú problémákon"

Egy ember élete, megélhetése Neked huszadrangú probléma???

Sz** ember vagy lilahagyma!

Te megbízás alapján írogatsz ide? Semmi saját gondolat? Na ez a különbség kettőn között!
« Utoljára szerkesztve: 2016. Május 11. 08:24 írta bicska »
Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1803 Dátum: 2016. Május 13. 21:33 »
Ha szervez valaki egy új kontrollcsoportot, én azért belépek. Névvel címmel és nem csak úgy álnéven.
 Mert rövidesen szükség lesz rá.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1804 Dátum: 2016. Május 13. 21:39 »
QUQURIQ !!!

A Kontroll Csoport, az Kontroll Csoport!
Szerintem Te magad, legyél a Kontroll Csoport Kontroll csoportja, idáig is ezt tetted!
Az a baj, hogy Magadnak sem felelsz meg igazán.
Nem tudod, hogy mit akarsz, nem tűrsz meg közösséget magad körül, mer azt hiszed, hogy a közösséged, kiközösít.
Aztán meg jöhet a közösség Kontroll - Kontroll Csoportja is...

A kontrolálatlan Kiskakas!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1805 Dátum: 2016. Május 13. 21:51 »
 Hát ha valahol nálunk van közösség. Én nem mondom, hogy én találtam ki. Az igazság az, hogy örököltük még az öregek idejéből. Minden évben rendeztünk méhésznapokat magunknak. Ez általában péntek délutántól vasárnap estig tartott. Nálunk van egy méhészklub is. Sajnos, alig több mint egy év alatt 3 méhész ment el, mindhárom oszlopos tag. Ezért tavaly a méhésznap elmaradt.
 Sajnos most már csak két velem egyidős méhész van a 29-ből, a többiek már sokkal fiatalabbak. Nekem magyarázol te pesti, a közösségről?
 Ha van valaki körül közösség, én körülöttem van, nem úgy mint te körülötted Pesten ahol amúgy is mindenki hangyás, önző és hóbabukott.
 Nem véletlenül utálom én annyira a pestieket,

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1806 Dátum: 2016. Május 13. 21:58 »
QUQURIQ !!!

Jé Vivaldi! Kezd alakulni a stílusod!
Az írásod elején még azt hittem, hogy nem is Te írsz magadról, de végén rájöttem, hogy mégis csak Te lehetsz ebben a stílusban...
Egyébként képzeld, még véletlenül sem vagyok pesti, Vidéki ficsúr vagyok mint Te, csak most itt lakom!
Ja! tényleg, Te jobban tudod nálam, mert Te vagy a Kontroll- kontrollja!

Kiskakas a (vidéki ficsúr)!

« Válasz #1807 Dátum: 2016. Május 14. 00:11 »
    Kedves Vivaldi

" Nekem magyarázol te pesti, a közösségről?" 

Látod, neked ez a stílusod.  Mindenki hülye csak te vagy villamos ugye? Nekünk itt pesti parasztoknak meg kell találnunk ön magunkat, sajnos a pesti közösség nem nekünk való - ezek itt mind gyütt-mentek -de a mai világ már lehet nem is javítható ezen a téren.Szerintem egy közösség kialakulásához hozzá tartozik egy nagyon fontos dolog, mégpedig a személyes tisztelet a másik iránt, közös gondolkodás, ha célokat akarunk el érni akkor egymás segítése ......blab blab bla.Tőled sajnos még ilyet nem nagyon tapasztaltam.Lehet, h nálatok a méhész klubban ugyan ez a probléma, gondolom az alapítók ki haltak, és az utódok - mármint Ti - nem tudták folytatni az elődök megkezdett munkáját. Ahhoz, h egy közösség egyben maradjon nem elég kritizálni, hőbörögni, és azt hajtogatni állandóan, h minek ez meg az.Ha te annyira tudod, h mit hogyan kellene csinálni akkor miért nem álltál az élre,és csinálnád te a tutit?/más far@val könnyű csalánt szedni a kacsáknak/ .Nem akarsz hóbabukott lenni ugye? Az a helyzet, h a város nincs meg vidék nélkül, és fordítva is igaz. Mi sem, és ti sem vagytok jobbak .ill. rosszabbak, az ,h jelenleg ki hol él nem biztos, h mindenkinek ez az álmai netovábja /a szomszéd kertje mindig ..../ Addig míg a vásárlót sikerül meggyőzni a hazai termék fogyasztásáról, és nekünk sikerül elő állítani a jó minőséget, akkor neked még nagyobb szükséged lesz a város lakóra, mert a te terméked kicsit messze van tőle,és mint tudjuk a méz ára vidéken kritizálható.  Lenne tovább is de nem akarlak oktatni mert hát Te 8) jobban tudod!! :-[

Ui: A pesti paraszt- kifejezést tudom vállalni, mert addig míg a családot, és az  ismerősöket el látom saját nevelésű baromfival /tyúk-(kis)kakas/ tojással ,mézzel, számomra nem sértő. A Pesten élő méhészek nagy többsége nem panel lakó huligán, próbálja a saját életét élni .

Albert

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1808 Dátum: 2016. Május 14. 08:24 »
Mért van nekem az az érzésem már régóta, hogy veled sem ülnék le egy asztalhoz?
Arról, hogy én itt mi vagyok a méhészek között, mit tettem már eddig is és mit teszek most is, arról nyugodtan megkérdezheted az itteni méhészeket, a völgyből bárkit, és még Fekete Józsit is. Az egész völgyben itt van a legjobb méhészközösség. Különben meg, a facebookon a képeim között egész képsorozat van, egy ilyen méhésznapról. Nem mellesleg itt én vagyok az egészségügyi felelős is. Többek között ezért is tudom, hogy az egyszerű méhészek, hogyan viszonyulnak az omme-hoz, vagy más dolgokhoz.
De ezt tegyük már félre, ez azokra vonatkozik akik itt élnek, és neked barátom ehhez semmi közöd.
 De. Én bizony bejártam az országot életem folyamán. Éltem Budapesten is egy évig. És annyi egoista, önző, magába forduló, könyöklő, mentálisan beteg, viselkedés, és beilleszkedés problémás, emberkét nem láttam sehol, akiken bizony egy hadsereg pszichológus egész életén keresztül dolgozhatna , de az se lenne elég.
 Ráadásul vagy 20 éve, hozzánk is kezdtek vándorolni onnan. Azt elmondhatom, ezektől se lett jobb véleményem róluk. Hála Istenek valahogy elmaradtak innen.
 És mivel tapasztalatomban ellenpélda nemigen van, én aszondom, miért lennének mások a budapesti méhészek, mint a budapesti emberek?
 De, kedves barátom, hála a jó Istennek, aki hagyott még annyit Magyarországból, hogy nem feltétlen szükséges veled egy gyékényen árulnom. És bár van itt kivétel, még Baldavári is, vagy Attila és mások is, akikkel egy beszélgetés erejéig szívesen leülnék. Persze csak akkor ha ez nekik nem lenne lealacsonyító. Ehhez azonban veled semmi kedvem, és remélem ezentúl is mint eddig, szerencsésen elkerüljük egymást.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Május 14. 08:27 írta Vivaldi »

*

robi 75

• 1010
« Válasz #1809 Dátum: 2016. Május 14. 09:13 »
Ez meddő vita a pestiekről, a tősgyökeres pestivel semmi baj, de nem is igen méhészkedik.
A többi meg a nyavalyás rákosi rendszer óta betelepült,vagy be kényszerített vidéki ember, persze hogy hülye lesz a "kaptárakba" unatkozik.
Én ha véletlen fennvagyok 1 napot, a szennyezett levegőtől estére már rosszul vagyok, az állandó zaj meg az idegeimre megy >:( , tetézi a rengeteg mindenfajta ember látványa >:( >:( >:(, egy nap után a felét lelőném kérdezés nélkül.
Üdv:robi

« Válasz #1810 Dátum: 2016. Május 14. 18:34 »
Vivaldi!
Én nagyon szívesen beszélgetnék veled személyesen, ennek részemről semmi akadálya.
Azért mert sokszor más a véleményed szerintem rendeben van.
Ami nincs rendben (de nem csak veled), hogy rendkívül felületesen ismered az OMME-s dolgokat, úgy is mondhatnám, hogy mélyen tájékozatlan vagy az egyesületi dolgokban.
Tolna megyében ezt a belőlünk kivált másik egyesület magján is sokszor megtapasztalom.
Mondanak valamit, de az teljesen valótlan, vagy marhaság.
Példákat is tudnék sorolni, de az megint meddő vitát generálna.
Tehát mentségedre váljék, hogy nem vagy egyedül.
A tájékozatlanságból vannak a félreértések, és sértődések.
Mindenkinek meg kell hallgatnia a másikat, és alaposan alá kell támasztani az állításokat.
Amit én itt leírok, azt senki nem kéri tőlem, nincs megrendelőm, nem vagyok csicska és seggnyaló.
Írásaim alapját a tények adják.
Ezért jó volna egy össznépi fórum, hogy a két oldal nézetei közelítsenek egymáshoz.
Az senki nem gondolhatja komolyan, hogy a választások óta eltelt rövid időszak alatt megszűnt az OMME-n belüli ellentét.
Sok idő kell ahhoz, hogy Vivaldihoz hasonló javaslatok szülessenek!
Le kell ülni, kibeszélni a problémákat.
Akik ettől elzárkóznak, őket nem szabad komolyan venni.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1811 Dátum: 2016. Május 14. 22:09 »
QUQURIQ !!!

Kedves f-f klubtagok!
Elnézéseteket kérem mindazoktól (50 fő) akiknek a privát e-mailjeire nem válaszoltam 2 év alatt.
Az elrejtésem miatt kellet az elővigyázatosság. Most olvastam végig az üzeneteiteket!

Bocsánattal: Kiskakas!

« Válasz #1812 Dátum: 2016. Május 14. 22:14 »
Az már bizony csak történelem. ;D

Üdv. jani bátya

« Válasz #1813 Dátum: 2016. Május 14. 22:35 »
   Vivaldinak

csak röviden , mos én sem beszélgetnék veled mert most csinálják a protkómat, és van önkritikám.
  A mondani valómat úgy látom nem értetted meg ami véleményem szerint részedről a tolerancia hiányát jelzi.
  Ha mégis 1 asztalhoz ülünk "véletlenül" beszélgess azért velem -légyszi légyszi- talán változik a véleményünk.

BARÁTI üdvözlettel

Albert

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1814 Dátum: 2016. Május 14. 23:16 »
Aki szarember, az vidéken és a fővárosban is szarember. Ebben nincs különbség a fővárosi és a legkisebb falu méhésze között. A különbség legfeljebb a méhészkedés feltételeiben van. Azért a méhek nem városi jószágok, tehát egy városi emberek közül jól, csak az áldozatvállalásra képesek fogna méhészkedni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.