Kakaskukorékolás

• 4212 válasz
  • 1743790 megtekintés
Re:Kakaskukorékolás
« Válasz #1320 Dátum: 2015. Szeptember 25. 21:15 »
Ne reménykedj Kiskakas!
Én már leírtam többször, hogy az OMME bűnös galerije, kaptam is azonnal etikai vizsgálatot.
Most előre menekülnek, nyomják ezerrel az OMME honlapját, igazi sztahanovistákká váltak.
Az OMME méhesről tudósítás, az Apimondiáról a friss hírek, lenyűgöző.
A diktátorokat meg szokták buktatni, közülük még egyik sem mondott le.
Ha a küldötteknek nem lesznek elegek a bizonyított ész érvek, akkor dől a vár (dominó).
Gondolj csak az eltusolt 8,5 milliócskára amit kifelejtettek a pénzügyi beszámolóból, majd titkosították.
Már olyan is van az OMME-ban, hogy vezetőségi ülés!!!!!!!!!!
Ezt a titulust megint maguknak álmodták.
Az OMME Kontroll Csoport feladata a küldöttek és a tagság tájékoztatása a valós helyzetről, mert ezt az OMME uralkodóitól nem várhatjuk el.
Ma kaptam meg az OV meghívóját.(mellékelve)
Pogi, teadélelőtt, beszélgetés, javaslat ha szót kapunk.
Itt tart ma az OMME.
A támogatás tartja össze ezt a nagy katyvaszt.
Érdekképviseletről csak a hangzatos kijelentésekben van szó, a valóság az nem erről szól.
Az OMME Hivatal egy jól fizető munkahely lett, kaparnak is érte ezerrel.
Na de erről már sokat értekeztünk.
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1321 Dátum: 2015. Szeptember 25. 22:18 »
Nem mindenkihez érkezett meg a meghívó a mai napon.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1322 Dátum: 2015. Október 08. 21:09 »
QUQURIQ !!!

Ez a küldött nem az a küldött…
„…a vagy a meg nem evett étel soha sem árt meg…”

Mint emlékszünk volt olyan küldött gyűlés, ahová csak „érvényes”
küldötti dokumentummal lehetett….”volna „ megjelenni…
Most megint vicsorog az OMME vezetése, miközben  olyan fazonok jelenhetnek meg a közgyűlésen, akinek, akiknek a nyelve felér odáig…
Nem baj, majd ” Ők” igazolják, hogy miért szabályos az alapszabály ellenes nyelvcsapkodás…
Az OMME ügyvezetése, olyan nem létező szabályokról hablatyol, amit még a saját ügyvédjük sem ismer! Pedig jobb ha mielőbb ismertetik vele….
A törvény alkotáshoz a parlament is szükséges… Az OMME-nak a parlamentje a küldött közgyűlés!
Csak ott hozható, előzőleg megvitatott törvényi szavazattöbbségi törvény!
…amit ha mázsás pollengolyók húllanak az égből is be-kell tartani mindenkinek!
Önálló szervezetek alapszabályában, bíróság által jóváhagyott 3-4 évenkénti küldött választás addig érvényes, ameddig ezek személyek mandátuma nem jár le!!!
Az OMME vezetése meg egyet tehet, meghajol, és tudomásul veszi!
Ha ez neki így nem tetszik, zárjon ki minden önálló egyesületet az OMME-ból!
Így a nemzeti program igénylőit, gyorsan leredukálhatja!
Meddig?
Egy gyors nemzeti program megszűnéséig…
Innen is látható, hogy mit szeretne elérni az OMME jelen vezetése…?

A Kiskakas!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1323 Dátum: 2015. Október 08. 21:46 »
Kiskakas!

Szerintem nagyon sok a véletlenszerűség az érzelmi elem az elnökünk és az IB magatartásában. Számomra nem tűnik egy következetes tudatos stratégiának, törekvésnek semmi a cselekedeteikből. Ha több következetesség lenne, akkor valószínűleg még megegyezésre is lehetne jutni és megértenék, hogy a Kontroll Csoport együttműködésre törekszik és jó szándékú csapat.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1324 Dátum: 2015. Október 08. 22:33 »
QUQURIQ !!!

Kedves Geddekas!

Dr. Mészáros László OMME elnöknek emlékezzél csak vissza, a választás előtti kortes beszédéhez…
Azt mondta, hogy ezzel a vezetéssel lehetetlen dolgozni, ha újból „Ők” nyernek inkább lemond az Ügyvezetői státuszáról!
…és mi történt?
 Megválasztottuk elnöknek, mert a Kontroll csoportot becsapta!
Ez nem véletlenszerűség?
Vagy becsapta az egész köldöttgyűlést a közhasznúságról, ez nem volt véletlenszerű?
Vagy becsapta az üveggyárat, az nem véletlenszerű, már mint azok következményei?
Az egész vezetés egy következmény!
Mégpedig Bross Péter következménye…
Még a gondolatuk is következmény!
A zászlószentelés és a 30 éves évforduló is következmény!
Saját maguk következménye!!!...
...és minden pontról, pontra bizonyítható...

A Következetes Kiskakas!

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #1325 Dátum: 2015. Október 09. 21:55 »
QUQURIQ !!!

Igen tisztelt Klubozók!

Annyi mindent olvashattatok idáig, de miért nincsen véleményetek?
Nincsen név, de lehet vélemény!
Írjátok le, hogy miket  gondoltok, akár ellenzéki, akár Kontrol!
A vélemények mind nézet formázóak!
Ti is és minden méhész az ágazatunk egy része, szeretnénk tudni, hogy mit szeretnétek az OMME nagy családjában látni!
Mire vágytok, a jövő azt fogja képviselni!
Igen, benneteket, a tagdíjatokat befizető OMME tagokat!
A Kontrol csoportnak, csak az lehet a lényeg, hogy „Ti „meg legyetek elégedve az új vezetőség munkájával!
Ugye milyen jó kortes beszéd?
…pedig nem ennek szántam!
Én nem vágyom semmiféle tisztségre, nem is vállalnék!
Csak azt szeretném, ha végre egy demokratikus, alapszabályon nyugvó OMME vezetné az ágazatunkat!
Ez azért is fontos, mert jövőre újra szavazni kell a Neonikotinoid  bevezetéséről!
Ne feledjétek, hogy az OMME jelen vezetése azt szerette volna, ha továbbra is maradt volna.
Dönthettek!
Akarok-e továbbra is méhészkedni, vagy csak a méh hullákat takarítani???
Küldötteitek oda szavazzanak, ahol az érdekeiteket képviselik!!!

A kapirgáló Kiskakas!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1326 Dátum: 2015. Október 10. 10:25 »
Most azt nem értem. Van "kontrollcsoport", meg van ellenzék. Az ellenzék az Csuja annyi biztos. De ki a kontroll?
 No most ha azt tudom, ha az ellenzék közé be akarok lépni akkor Csujánál kell jelentkeznem, de azt nem, hogy kinél jelentkezzek, ha a kontroll csoportba szeretnék belépni. Csányi, Takács?
 És ha jelentkeztem valahová elviszik a mézemet drágábban?
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 10. 12:38 írta Vivaldi »

« Válasz #1327 Dátum: 2015. Október 10. 13:07 »
Aranyos Vivaldi!
Nem köll Kendnek minden kamrába benézegetnie, mert még lekváros lesz az a szép pörzse bajsza. Sepregethet otthon is, azt brummogják mostanában a kóbor medvék, hogy Nógrádban küldöttet csináltak a Karancs nehézfejű bikájából. A népek meg beszélik, hogy nem is vót ott minden szabályos, de még az is előfordulhat, hogy ez igaz se vót. Lehet, hogy ott nem is bikát választottak, csak egy ökröt terelgetnek.     

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1328 Dátum: 2015. Október 10. 18:28 »
Vivaldi!

Nálad a zsebbe tömött pénz határozza meg a tudatot és az se zavar, ha mások rovására kapod?

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1329 Dátum: 2015. Október 10. 19:06 »
Én? Csak kérdezgetek, mert ahogy mondjátok kicsit nehéz fejű vagyok. Majdnem annyira mint Győzike.
 Nem értem az erő viszonyokat. A háborúban úgy van, hogy itt vannak ezek, ott meg azok. Itt meg van a vezetőség, olyan amilyen, szerintetek nem jó, de ezek legalább körbe határolhatók. De az ellenzék kontroll csoportot, vagy mit nem tudom beazonosítani. És azokat akiket a háborúban nem lehetett behatárolni, mert hol itt hol meg ott voltak, partizánoknak hívták. Mostanság már úgy néz ki itt sem egyszerűbb a helyzet mint Szíriában. No. Kérdezni sem szabad?

*

atya

• 1043
« Válasz #1330 Dátum: 2015. Október 10. 19:44 »
Én? Csak kérdezgetek, mert ahogy mondjátok kicsit nehéz fejű vagyok. Majdnem annyira mint Győzike.
.................
 No. Kérdezni sem szabad?

Minek kérdezel, ha a kérdésbe benne van a válasz is??  :o  :-[
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1331 Dátum: 2015. Október 10. 19:56 »
A Csuja helyzetét jól látod Vivaldi. Lassan egyenlő távolságra van a Kontroll Csoporttól és a mostani tisztségviselőktől. Ez még lehet jó is, hiszen nem vádolhatja meg senki azzal Csuját, amivel most te megvádolod a Kontroll Csoportot. Ammi egyesületet most vezet, ott se tudják a tőkés csoportok megvádolni elfogultsággal, pedig ott is van ilyen probléma bőven.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1332 Dátum: 2015. Október 10. 20:24 »
Hú ba...eg. Itt bonyolultabbak a frontok mint Szíriában.
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 10. 20:28 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #1333 Dátum: 2015. Október 10. 20:30 »
Vivaldi!
Kérlek ne hergeld magad, a trágár szavakat kerüld.
A front valóban kemény, mert ott is vannak szabályok.
Van aki azelőtt elvérzik, hogy még be sem vetették.
Nagyernyei Attila :P

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #1334 Dátum: 2015. Október 10. 20:37 »
Bocsi, de ez olyan hirtelen hír.......
 Nem értem, Csuja bácsi átment Clint Eastwood-ba? Ő  is olyan magányos  harcos féle lehet?