Kiskakas újra régi fényében kukorékol!
Van egy nagyon egyértelmű bizonyíték, hogy miért csak az események megindulása után kapcsolódott be az OMME!
Az OMME ügyvezetője egész héten szabin van!
Szerintetek, ha a brüsszeli demonstrációt akár az OV körül komolyan gondolták volna az OMME vezetői, elengedik Mészáros Józsit szabira?
Ezen a héten nem elérhető, még a telóját is kikapcsolta, akkor tudtam meg, hogy szabadságon van.
Ő már két hónapja lefixálta ezt a családja számára fontos időpontot, és akkor az elnök rábólintott.
Most meg tombolnak, hogy ezekben a fontos napokban nem számíthatnak rá.
Írtam már itt, és utána Janibátya is, hogy igazat állított Dr.Soós Tibor az egyik tárgyaláson, amikor azt mondta,
megszüntettük a kétfejűséget.
Arra utalt, hogy az OV-t megerőszakolta a jelenlegi vezetés, minden hatáskörét sárba tiporta, ezzel veszélyeztetve az OMME működését.
Az OV volt az egyesület "operatív döntéshozó szerve" amely egy gyors reagálású kis csapatként működött!
Az új vezetésnek az első feladatai között kell szerepeltetni az OV hatáskörének azonnali visszaállítását, sőt megerősítését, és az elnökség tejhatalmának megszüntetését!
Akkor legalább az OMME egyik feje talán tud gondolkodni, és nem vétenek rendre ilyen fatális hibákat.
Nem rég még azt állította vezetőink egy része, hogy nincs kínai méz, meg ne riogassák ezzel a méhészeket!
Most ők szervezik azt amit Petrus-Takács páros megunt!
Végezetül szerintem lépjünk túl ezeken a dolgokon, mert a végén az jön le, hogy "az én apukám erősebb".
A cél közös, zömében magyar mézek legyenek az áruházak polcain, akkor talán a felvásárlási ár is emelkedhet.
Irány Brüsszel!
Nagyernyei Attila