Irido!
Tetszik az okfejtésed, sok gondolatoddal egyet értek, kivéve ezzel:
"OMME választásokon elért eredmény (sarkítva!) semmilyen összefüggésben sem lesz a bíróságon elért eredményekkel."
Nekem meg az a véleményem, hogy addigra már rég túl leszünk rajtuk, csak nyugi.
KörmendyRácz írása szerintem sok méhészt, és remélem küldöttet is elgondolkodtat.
És még mennyi dolog van amit titkolnak, nem kötöttek az orrunkra.
Az, hogy 8,5 millát kihúztak a tagdíjunkból,majd "elfelejtik ezt a pénzügyi beszámolóba betenni" valamint ezt egy EB tag jelenti, majd a főnöke nem reagál rá, már önmagában is aggályos.
Tehát az EB felelőssége megkérdőjelezhetetlen, és mivel nem működik, ezért van az OMME Kontroll Csoportja.
Valakiknek csak kéne vigyázni a méhészek vagyonára, a tagdíjainkra ha választott vezetőink egy kicsit lazán bánnak vele.
Négyen már nem indulnak a következő választáson, mert elegük van.
Ők sem különbek, ha látják a problémát, és nem szólnak a többieknek, hogy ácsi!
Úgy gondolják majd kapnak egy szép kitüntetést, aztán pá?
Előtte elszámoltatás, hogy milyen mértékű a felelősségük a most kialakult helyzetnek, mert minden IB tagnak akik nem tiltakoztak a titkosítás ellen, azért, hogy a pénzügyi beszámolót (na itt mit írjak) megkozmetikázták, felelősek.
Az OMME egy civil szervezet, ahol a közpénzekkel csínján kell bánni, és ez nem jó hír számukra.
Dr.Soós Tibornak lesz még dolga bőven, mert a Kontroll Csoport is dolgozik.
Igen nagy öröm számomra amikor egyik sorban azt írod, hogy a mi táborunk egyre növekszik, a jelenlegi pedig zsugorodik.
Ez az élet rendje.
Sokan kérdezik, hogy merjük(merem) felvállalni Csuját?
Erről is kell beszélni.
Simán.
Én soha nem azt néztem, hogy ki áll egy ügy mögött!!!!!!!!
Csuja-Elekes-Nagyernyei még sorolhatnám, és a Kontroll Csoport összes tagja azt szeretnénk, azért küzdünk, hogy az OMME törvényesen, a jogszabályoknak, és a mindenkori hatályos alapszabálynak megfeleljen.
Akik ezt az ügyet képviselik őket mind felvállalom, akik pedig intő szavunk ellenére mégis elkövetik a szabálytalanságokat, megvetem.
Ez ennyire egyszerű.
És még valami.
Abból, hogy mi névvel arccal vállaljuk a sok átkot amit szórnak ránk, nem egyenes következménye, hogy a választásokon induljunk.
Nekem nincs ilyen ambícióm, a többiek nevében pedig nem nyilatkozom, így okafogyott az aggodalom.
Amennyiben a következő csapat (nem galeri) folytatja ezt a titkolódzást, pénzügyi trükközést, a Kontroll Csoport őket is fogja támadni.
Reményeim szerint erre nem lesz szükség, mert a következő Ellenőrző Bizottság beton kemény lesz, és akkor megszűnnek a perek, az Etikai Bizottság pedig a tétlenségtől fog szenvedni.
Ez a célunk!
Nagyernyei Attila