Kampány van!
Tisztelt Méhészek.
Az OMME Kontroll Csoport tagjainak egy részét sokan azzal vádolták, hogy a feljelentések "nagyon gusztustalanok", milyen emberek azok akik feljelentik a saját egyesületüket?
Én mindig kipártoltam, és ma is szimpatizálok azokkal, akik a méhészek érdekében vállalták a nem túl szimpatikus szerepet.
De nézzük, hogy az OMME jelenlegi vezetése nem csinált e ilyesmiket?
Gondolom még emlékeztek arra, hogy Csuja László "hacker" akciója miatt, az OMME elnöke kopókat küldött rá.
Még mielőtt azt gondolnátok, hogy vége a feljelentgetések sorának az OMME vezetői részéről, szeretném veletek közölni, hogy egyes OMME Kontroll Csoport tagok ellen most is zajlik átfogó NAV, NÉBIH összehangolt vizsgálat.
A szálak az OMME felső vezetőihez vezetnek, mondhatni úgy, hogy az ő munkásságuk.
Na de sebaj, ellenük is zajlik egy vadi új nyomozás, amiről már többször említést tettem.
Kampány van.
Információm szerint gőzerővel gyártják a koholmányokat, mindazok ellen aki számukra nem "szimpatikuss"!
Mindenki bűnöző lesz, aki nem az ő jelöltjük, erre már itt a Méhészklubon tettem utalást, viszont én sem gondoltam arra, hogy mire képesek.
Két elnökjelölt már biztosan van, a jelenlegi, Dr.Mészáros László, és alelnöke Fekete József.
Reményeim szerint a nevető harmadik mindkettőt kiüti.
Ebben azért vagyok elég optimista, mert ha tudtak az urak a megelőző időszakban történt szabálytalanságokról, törvénysértésekről, akkor gyakorlatilag magukat fogják feljelenteni.
Ugyanis a bűnpártolás, bűncselekményre utaló nyomok eltusolása, komoly vétség.
Mostanság nem ilyen érzékenyek, amikor a független könyvvizsgálói jelentést titkosították, amiben olyan nevek szerepelnek, akik jelenleg is pozícióba vannak, és sorozatos törvénysértéseket követtek el.
Lehet itt vagdalódzni, feljelentésekkel fenyegetni, de a méhésztársadalom lassan erre a gyűlöletkampányra nem lesz vevő.
Higgadt, szakmailag felkészült, alázatos vezetés után kiállt a tagság.
Rengeteg problémát zúdított a méhészekre a jelenlegi társaság,(ezt már fel sem sorolom, mert uncsi) és most már látható jelei is vannak, hogy egymással sincsenek kibékülve.
Bognár Éva, Kollár Imre bácsi megnyilvánulásai, is jelzés értékűek.
Az, hogy Fekete József "beindul" Mészi ellen, az különösen pikáns kis történetet vetít előre.
Kicsit szaladnak az urak, mert január 26-a átrendezheti a gondolataikat, ha előtte nem meszeli el őket egy másik hatóság.
Hajrá OMME-s fiúk!
Húzzatok.... bele!
Nagyernyei Attila