Akkor ezek szerint nem lesz gond szerinted, ha az eddig jól működő szavazó gépezet meggondolná magát és a jelenlegi vezetés a partvonalon kívülre kerülne, aztán meg az utcára???
Mindenesetre sajnálnám szegényeket....... de a szabályokat, főleg az alapszabályt mindig, mindenkor be kell tartani.
A szétverésről.
Ha valami nagy és erős (OMME), akkor egy jelentéktelen kisebbség, aki mögött támogatás sincs, hogy tudná szétverni?

Ez csak két módon lehetséges.
Vagy nem nagy és erős az OMME....a nagysággal nincs baj, mert sokan tagjai az egyesületnek, de az erő már mintha kezdene kopni ( ha a tagság már nem lelkesedik a fennálló állapotok megtartása végett)
(Ja itt szerintem nem kell figyelembe venni a kényszer lelkesedőket, mert vannak szép számmal akiknek kell....)
Vagy a másik lehetőség hogy a jelentéktelen az már nem is annyira az bár szeretnék úgy beállítani, láttatni és mintha a támogatottsága is növekedne a változást akaróknak.
Mivel ebben a kérdéskörben már olyan szintre süllyedt a vita, mely szerint ki áll a jog talaján, várjuk meg a bírósági döntést és azután gondolja végig az egész társaság az általa elkövetett dolgokat és azt, hogy ez hova vezetett!
Itt azért meg kell említenem a Legdrágább Elnök Urunk azon kijelentését, melyet azon észrevételemre tett, hogy talán meg kéne egyezni, mert az egyesület látja majd kárát az ügyek ilyen formán való intézésének (ez még a legelején a gatyaletolás után volt!) mire azt mondta: " Hadd dolgozzanak a fiuk!"
Erre már nem tudtam mit mondani. Akkor dolgozzanak!
Végül a lepaktált az OMME-t szétverő csapattal......
Ebbe a lepaktálba mi tartozik bele?
Beszél velük? Köszön nekik? Kezet fognak? Emberi módon viselkednek egymással? Egyéb?
Ha jól tudom az OMME Hivatalában dolgozóknak kötelességük az összes OMME taggal normális viszonyt kialakítani.
Vagy erre is van már külön szabály, hogy a tagságon belül kivel hogyan kell bánni??

Nem az egyenlő jogokra, kötelességekre épül az egyesületi demokrácia?

Ha szerinted nem akkor nagy gond van!