Méhészeti programok

• 1150 válasz
  • 472957 megtekintés
*

Bicska

• 601
Re:Méhészeti programok
« Válasz #390 Dátum: 2016. Március 07. 21:12 »
FInta... Eddig is sejtettem, hogy porvokálni vagy itt... Megpróbáltad... Jól esett?
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

FInta

• *
  • 23
« Válasz #391 Dátum: 2016. Március 07. 21:24 »
FInta... Eddig is sejtettem, hogy porvokálni vagy itt... Megpróbáltad... Jól esett?

Tudom, hogy ez a fogalom itt ismeretlen, de ez a pártatlanság...
Abban mi a provokatív, hogy tudni szeretném ki mivel kampányol.
Lehet vádaskodni, meg OV-n látni engem, de tény a tények hiánya a hozzászólásokból...
Én meg kérdezek, de a válaszok csak nem érkeznek...

Szerinted mi értelme lenne itt provokálni, amikor nélkülem is egymást nyírjátok. Tudom, hogy egy-egy normális hozzászólás virít az itteniek között, de így van ez rendjén... ez a paradigmaváltás...

*

Bicska

• 601
« Válasz #392 Dátum: 2016. Március 07. 21:42 »
Finta: "Sajnálattal hallottam, hogy OV-n csak Péter magyar hangja volt jelen"

Még jó, hogy nem provokálsz... Viszont remélem jól esik! ;)

Tudod mit! Szakmázzunk!!! Te min változtatnál? Vagy minden jó ahogy van?

Várom a véleményed!

Bicska

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #393 Dátum: 2016. Március 07. 21:43 »
QUQURIQ !!!

Ide figyelj FInta mester, köpönyeg forgató!

Össze raktam két írásodat, többre nem fecsérelem az időmet!
Ezt Írod!
"Tudom, hogy ez a fogalom itt ismeretlen, de ez a pártatlanság"...(392). írásod

Ezt is Te írtad!
"Sajnálattal hallottam, hogy OV-n csak Péter magyar hangja volt jelen - örülök, hogy Zalába el mert menni. Sokat számít, ha a kampányszöveg meg a mögöttes tartalom nem vág egybe"... 
Ez is pártatlanság???
Csak Vivaldi tudott ilyen összefüggéstelen baromságokat írni...
Vagy Te vagy az alteregója?

Kiskakas

*

Bicska

• 601
« Válasz #394 Dátum: 2016. Március 07. 21:48 »
Szia Kiskakas!

Ha provokál.. mindegy.. de jobb, mint az elődei.. Tud  helyesen írni. :) Fejlődnek!

Üdv: Bicska

*

Bicska

• 601
« Válasz #395 Dátum: 2016. Március 07. 22:05 »
FInta! Csak nem bezárt a net-kávézó? :D Nem válaszolsz! Most várjak reggelig? :)

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #396 Dátum: 2016. Március 07. 22:09 »
QUQURIQ !!!

Szombat este ott ült Kiskakas a Clark Ádám téri kávézóban, és mosolygott FInta erőlködésén...
Gondoltam, hogy személyesen is megbeszélhettük volna az OMME ügyeit, de nem akartam megzavarni...

Kiskakas az Éjjeli kakas!

*

Bicska

• 601
« Válasz #397 Dátum: 2016. Március 07. 22:09 »
:D

*

FInta

• *
  • 23
« Válasz #398 Dátum: 2016. Március 07. 23:37 »
QUQURIQ !!!
Ide figyelj FInta mester, köpönyeg forgató!
Össze raktam két írásodat, többre nem fecsérelem az időmet!
Ezt Írod!
"Tudom, hogy ez a fogalom itt ismeretlen, de ez a pártatlanság"...(392). írásod
Ezt is Te írtad!
"Sajnálattal hallottam, hogy OV-n csak Péter magyar hangja volt jelen - örülök, hogy Zalába el mert menni. Sokat számít, ha a kampányszöveg meg a mögöttes tartalom nem vág egybe"... 
Ez is pártatlanság???
Kiskakas

"Sajnálattal hallom..."          Te nem sajnálod, hogy nem volt ott OV-n?
"Örülök, hogy Zalába..."       Te nem örülsz, hogy elmondta a terveit?
"Kampányszöveg és mögöttes..."    Az, hogy nem jött el egyesekben azt az érzést kelthette, hogy mégsem olyan fontos neki az OV.

Sajnálom, hogy nem volt ott először és örülök, hogy megtartotta a Zalai beszámolót + egy jó tanács a jövőre vonatkozóan.

Ha nem ez a normális hozzáállás akkor mi?

« Válasz #399 Dátum: 2016. Március 08. 01:21 »
Volt valaki a zalai összejövetelen?
Elhangzott bármelyik fél részéről valamilyen érdekesség?

Sajnálattal hallottam, hogy OV-n csak Péter magyar hangja volt jelen - örülök, hogy Zalába el mert menni. Sokat számít, ha a kampányszöveg meg a mögöttes tartalom nem vág egybe...  :(

Elekes László,
Lehet, hogy naiv gondolat, de logikus - lenne...
Ha máshogy nem valamely gerinces kolléga titkos felvételéről megtudjuk mi a helyzet...

FInta!

Igen, néhányan átmentünk Zalaegerszegről Bakra, a vitára, s utána Bross Péter zalaegerszegi előadását is meghallgattuk.

Meglepődtem, mert Bakon nem volt csilláron lógás, a résztvevők száma 60 körül volt. Minden valószínűség szerint a söjtöriek által összeállított kérdésekre adott elnökjelölti válaszok az OMME honlapon is megjelenhetnek. A videofelvétellel kapcsolatban a résztvevők elfogadták Mészáros László érvelését, már került fel video-anyag megvágva, csonkán a netre.
Az itt leírt értékelések nélkülözik a valóságot. Nem Bross jött ki pozitívan a vitából.
A valótlanságokra, vágyálmokra pedig kár szót vesztegetni. Több elnökkel, küldöttel, ismerőssel is beszélgettem, a legtöbbjük (pártállástól függetlenül) úgy látta, hogy az az elnökjelölt, aki az OV egyesületben betöltött súlyának, tekintélyének visszaállításával igyekszik kampányolni, nem engedheti meg magának, hogy írásbeli ígérete ellenére ne menjen el az OV ülésére beszámolni. Sokak szerint ezzel semmibe vette az OV-et, amikor a választások előtti gyűlés helyett inkább Csíkszeredára ment előadni. Néhányan ezt megfutamodásként értékelték, s olyat is hallottam, hogy ezek után Bross Péter talán a küldöttgyűlésen sem kíván megjelenni.

Ami az utolsó 10 perc összefoglalóját illeti: Bross elvesztette a higgadtságát, s többször is közbeszólt, Czémán Lászlónak kellett megkérni, hogy hallgassa meg ő is Mészáros László összefoglalóját. Szomorú és feledni való epizód  volt, méltatlan befejezése egy méltónak indult szakmai vitának.
Az itt leírtakkal ellentétben Mészáros László felkészült, lényegre törő, határozott és jó csapatjátékosra valló válaszai, beszámolója szemmel láthatóan szimpátiát keltettek, Bross paradigmaváltása viszont ezúttal vérszegényre sikeredett.

Javaslom, ezután az minősítse a vitát, aki személyesen részt vett rajta, a másodkézből származó fals információk megszellőztetése, a valóságot nélkülöző kakasrikoltozások csak árthatnak a változás eszmeiségének.

Egyébként a vita után hangzott el olyan vélemény is a közönség soraiban, hogy a két jelölt pozitív vonásait egybegyúrva egész helyre elnököt választhatnánk magunknak.

A Klub megítélése viszont eléggé egybehangzó volt, de miután a kérdés nem erre irányult, ebben a beszámolóban nem térnék ki rá.

« Válasz #400 Dátum: 2016. Március 08. 06:48 »
Miközben leírod vágyálmaid, és próbálod palira venni a méhészeket, elárulod, hogy csak azért vettetek részt az
összejövetelen, hogy választási programot szerezzetek.

A ti nem létező programotok helyett, megszerezni a másikét!!

Az csak a baj ezzel, hogy ti azt végrehajtani képtelenek vagytok, hiányzik a méhészeti közösség érdekeinek kiszolgálása iránti kézség nálatok!

Beigazolódott tehát sejtésem.

Szánalmas hazudozók vagytok! Nincs helyetek sem a méhészeti közéletben, a méhészeti közélet sötét figurái maradtok! 

« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 08. 06:51 írta Tóth Zoltán »

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #401 Dátum: 2016. Március 08. 08:14 »
Fendrik doktor is ott volt Bakon az elnökjelöltek párbaját meghallgatni. Úgy tudom hozzászólt. Nem volt elragadtatva Mészáros úr szereplésétől. Nem tekinti hihetőnek az àltala elmondottakat. Tipikus politikusi képességeket mutatott fel, kerülve az igazmondásnak a látszatát is. Ha lehet választani a két jelölt közül Brossra tenné szavazatát, mert őszintébb hitelesebb.

Hozzáteszem, olyan Merkel-Orbán párbaj zajlott szerintem. Mészáros mögött az OMME apparátusa, Bross mögött a tételes valóság. Ha valaki nem látja a valóságot, mit tesz? amit MészárosMerkel. Kendőz, alkudozik és közben csak nő a baj.

Fendrik doktor szerette volna, ha Eredményes tudományos kutatás valósult volna meg a Nemzeti programból. Erre Mészáros vezette mostani csapat esélyt se adott senkinek. Kutatás helyett tékozlás folyt eddig. Lásd OMME méhes, suzuki stb.

Hozzáteszem, eddig semmi érdemleges eredményt nem mutattak fel. Kértem a tavaszi és ősz Küldöttgyűlés en is a tudományos tevékenység érthető bemutatását, eddig ebből még a pénzügyi rész is vázlatosan lett bemutatva.

De nem is csodálom, hiszen olyan emberekre bízták a koncepció alkotást, mint Tóth Péter, Egyed Árpád, Fáskerti László. Mészi ugyan összehívott szakembereket, de azok kész helyzet elé lettek állítva. Tudom, mert beszéltem az egyikkel.

Mészárosnak Minden munkája ilyen. Hiányzik belőle a lényeg, a lelkiismeret. És ő azt hiszi, ez így van jól. Hát nem. Ennek a hozzáállásnak ez az eredménye.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 08. 08:17 írta Geddekas »
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #402 Dátum: 2016. Március 08. 08:47 »
A videofelvétellel kapcsolatban a résztvevők elfogadták Mészáros László érvelését, már került fel video-anyag megvágva, csonkán a netre.
Az itt leírt értékelések nélkülözik a valóságot. Nem Bross jött ki pozitívan a vitából.
A valótlanságokra, vágyálmokra pedig kár szót vesztegetni. Több elnökkel, küldöttel, ismerőssel is beszélgettem, a legtöbbjük (pártállástól függetlenül) úgy látta, hogy az az elnökjelölt, aki az OV egyesületben betöltött súlyának, tekintélyének visszaállításával igyekszik kampányolni, nem engedheti meg magának, hogy írásbeli ígérete ellenére ne menjen el az OV ülésére beszámolni. Sokak szerint ezzel semmibe vette az OV-et, amikor a választások előtti gyűlés helyett inkább Csíkszeredára ment előadni. Néhányan ezt megfutamodásként értékelték, s olyat is hallottam, hogy ezek után Bross Péter talán a küldöttgyűlésen sem kíván megjelenni.

Tudnál linket beilleszteni a videóról?

Mészáros érvelése a felvételről: baromság!
Nem az lenne Mészáros érdeke, hogy mindenki megismerje az Ő nézeteit, elveit, "programját"?
Vagy úgy gondolja, a méhész újságban majd elmondja, leírja mit gondol, azt úgyis megkapja mindenki?

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #403 Dátum: 2016. Március 08. 08:56 »
QUQURIQ !!!

lousicide!

Jó, hogy így látod a főnöködet!
Maradj alázatos híve...
..és most felhívás a magyar méhészeknek!
Mindenki tetszés szerint választhat elnököt magának! (ez a demokrácia)

DE! KI, KIT VÁLASSZON!

AKI SZERETI A TANGÓHARMONIKÁS BULIZÁST, SZAVAZZON A JELENLEGI ELNÖKRE, DR. MÉSZÁROS LÁSZLÓRA...

AKI MEG A MÉHEKET SZERETI, ÉS A MÉHÉSZET JÖVŐJÉT, AZ SZAVAZZON BROSS PÉTERRE...

kiskakas!

« Válasz #404 Dátum: 2016. Március 08. 12:09 »
Üdvözlet!
Tegnap 2016.03.07.-n a Kazincbarcika és Környéke Méhész Egyesülete Balla György elnökletével Méhész találkozót (gyűlést) tartott. A találkozón a Hajdúságból érkezett Sápi László méhész tartott előadást " egy év méhészetemben " címmel. Az előadás nagyon színvonalas, szakmailag felkészült, figyelemre méltó volt. A magam nevében köszönetem fejezem ki, jó egészséget, további sok sikert kívánva.
Nyugger hobbi méhész