OMME tisztségviselők választása, 2016!

• 728 válasz
  • 288335 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:OMME tisztségviselők választása, 2016!
« Válasz #450 Dátum: 2016. Március 18. 16:52 »
Először is megköszönöm Haász Ferencnek és a többi Jelölőbizottsági tag munkáját.
Eddig korrekt és alapos munkát végeztek.

Haász Feri szerint a következő lesz a menetrend:
Az ebédszünet előtt lezajlik a szokásos küldötgyűlés. Ebédszünet után leköszönnek a jelenlegi tisztségviselők és Mészáros Laci ünnepélyesen átadja a levezető elnöki feladatokat Haász Ferencnek, aki a választások végéig vezeti az küldöttgyűlést.
Feladatok sorrendje:
1. a jelöltlista ismertetése,
2. esetleges jelölt vagy jelöltek állítása,
3. a szavazás menetének ismertetése,
4. küldöttlétszám ellenőrzése és szavazó cédulák kiosztása,
5. Több körben szavazás.
5.1. Először az elnök személyére és elnökhelyettesére, valamint bizottsági elnökök személyére,
5.2. majd a bizottságok tagjaira következik a szavazás.
5.3. Ha az első szavazási körben nincs meg az 50%+1 szavazat valamely posztra, akkor második és esetleg harmadik kör is lehet. Második körben a két legtöbb szavazatot kapott jelölt közül választunk. A harmadik körben már nem kell 50%+1, hanem aki többet kap, az lesz a tisztségviselő.
6. A szavazatok rendezett leltározása. Szavazatszámlálási jegyzőkönyv lezárása.
7. A választási eredmény kihírdetése.
8. Haász Ferenc átadja a levezető elnöki feladatot az új elnöknek.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #451 Dátum: 2016. Március 18. 17:16 »
Elekes László OMME Etikai Bizottság tag és akkor mi lesz a TESCO-val

*

Kitin

• 934
« Válasz #452 Dátum: 2016. Március 18. 20:01 »
Mi lenne?  Hát csődbe megy... :-)

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #453 Dátum: 2016. Március 18. 21:18 »
Ne féltsed Elekes Lacit. Az élete párja segít neki.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #454 Dátum: 2016. Március 18. 21:42 »
Ajjaj!
Azt tudtátok, hogy már a kereskedők egy része is kampányol?
Azt terjesztik, ha "Kistakács" visszajön, tovább zuhan a méz ára!
Arra lennék kíváncsi, milyen előremutató elképzelésük van, ha mégis Mészárosék maradnak?
Újra 2.000 Ft lesz az akácméz, meg sem áll 1.500-nál? :P
Azért van jó hírem is.
A Greenpeace Magyarország teljes mellszélességgel támogatja Bross Péter és csapatát, és ők is szeretnék a változást.
Erről hamarosan, még a választékosig be fogok számolni.
Gondolom sokan olvastátok az előzményeket.
A Greenpeace jobban védi a vadon élő rovarokat, és a méheket, tehát az érdekünket mint az OMME jelenlegi vezetése, akik a vegyszereket reklámozták saját újságunkban.

Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #455 Dátum: 2016. Március 18. 22:43 »
QUQURIQ !!!

A vegyszerkatalógusban???

Kiskakas

« Válasz #456 Dátum: 2016. Március 20. 07:57 »
A Zöld Fórumra is látogassatok át!
Nincs azzal semmi gond, ha a egy más szemléletű fórumot is olvasgattok, csak gyertek ide haza!
Ezt írja Takács Ferenc, Micimanónak válaszul.
"Micimanó:
"Élesedik a küzdelem az elnöki pozícióért.Ha verseny ,akkor legyen . Feri beszállt Peti oldalán.A másik oldal Petit Kistakizza.Hoz vagy visz szavazatokat Petinek vagy Petitől a Feri barátság?"

Kedves Micimanó! Valahogy a sorrendet fölcserélted. Az volt előbb, h a jelenlegi vezetés kitalálta a "kistakizást" mint egyetlen használható kampányelemet. Értelmes pozitív program helyett mindig beválik kis hazánkban a másik lejáratása. A "kistakizás" itt is szépen megjelent. Ha kicsit visszaolvasol ezeken az oldalakon rájössz, h én egyetlen okból jöttem ide fel, mert nem tudtam megszólalás nélkül eltűrni, h hazugságokkal, csúsztatásokkal alázzanak. Ennyit arról, h beszálltam a választási küzdelembe.
Természetesen tudom, h a Petivel való barátságunk nagyon sokat ront a megválasztásának az esélyein. Azt is tudom, h ott ahol nem az értelem uralkodik hanem az irigység én nem tudok jó arc lenni. Ha hozzám tudják kötni a Petit ez fél győzelem, így gondolkodnak. Ennek ellenére nem tudom szó nélkül hagyni amiket ide felirtatok.
Apropó a barátságunk. A Petinek szerintem van még legalább ezer olyan barátja mint én vagyok. A különbség köztünk és a másik 999 között, h a többiekkel nem lehet a Peti esélyeit rombolni. A barátság alapja nálam és a másik 999 embernél, az h tiszteljük Petit az emberi nagysága miatt, ő pedig nyitott mindenki felé aki hozzá fordul. Persze erre a nyitottságra sokszor ráfizet. Ha tudnád hányan rúgtak bele a jelenlegi vezetőségben ülők közül is akiknek önzetlenül segített amikor tehette és amikor ezek az emberek még sehol sem voltak.
Egy dolgot nem értesz viszont te sem meg még sokan mások. A Petinek nem létkérdés az OMME! Elindult ,mert rájött, h szerette csinálni mert ez volt az élete, meg mert lelkileg talpra állt abból a krízisből ami a lemondásához vezetett. Ha egy kicsit is ismernéd tudnád, h legalább akkora megkönnyebbülés lesz neki ha nem nyer mint amekkora öröm ha nyer. Amíg nem vetette fel a pénz az OMME t addig a Peti volt a kohézió az egyesületben. Az, h van humora, h mindenkit türelmesen meghallgatott, h mindenkivel nyitott volt. Ő is szerette ezt az életet. Most a kohézió a konc, a pénz. Kialakult egy hűbérúri rendszer erre a pénzre alapozva. Azért nagy a támogatói köre a jelenlegi vezetésnek, mert ebből a pénzből sokakra tud hullni az "áldás". Ezek az emberek nem akarnak változást. A Peti és azok akik támogatják arra tesznek kísérletet, h ezt a vazallusi rendszert megszüntetik, szerintem."
Egy sort kiemelnék az írásból.
Ezt:
"Ha tudnád hányan rúgtak bele a jelenlegi vezetőségben ülők közül is akiknek önzetlenül segített amikor tehette és amikor ezek az emberek még sehol sem voltak."
Na ettől van hányingerem, ez betalált a lelkem mélyébe!
Ezt Tolna megyében én is megtapasztaltam!
Nagyon átérzem Bross helyzetét.
Irtózom az ilyen ganéktól.
Ezt kell megérteni doktorandusznak is, hogy ő az igazi ellenség!
Aki a barátját hátba szúrja, megalázza,előtte meg ott zabál náluk, milyen ember az?
Sorolhatnám a többi fé..et is, de ennek semmi értelme!
Semmi érzés ezekben az emberekben!
A pénzért az anyjukat..........
A többi pókerarcú pénzéhes cimbi, aki hátba szúrta, meg szégyellje magát.
Vannak bőven!
Ezért lenne most Bross jobb elnök!
Szépen ki tudta válogatni a 3 és fél év alatt azokat akik álszentek, és ebből csak a tagság nyerne, ha a salakot kilöki közülünk.
Az olyan emberek akiket a pénz vonz az OMME-hoz, kaptárfestésre, fűnyírásra kiválóak lennének, de ez itt egy civil érdekképviselet!
Hála az égnek azért nem annyira rossz a helyzet!
Sokan fognak Bross mellé állni, mert ezt a negatív kampányt, amit a jelenlegi vezetés végrehajt ellene, simán átlátják.
Audit vizsgálat?
A pofátlanságuk iskolapéldája!
Rágalom, hazugság, valótlan dolgok állítása, ez az OMME jelenlegi csapatának választási programja.
Micimanó kipártolja az OMME Méhész újságot, ami semmi másra nem volt jó mint mélyebbre ásni a csatabárdot.
Erre legalkalmasabb Ludányi, mert benne találtak megfelelő mennyiségű erkölcsi fertőt, potom 500.000 Forintért a tagdíjunkból.
Nagyernyei Attila

« Válasz #457 Dátum: 2016. Március 20. 08:13 »
"A Petinek szerintem van még legalább ezer olyan barátja mint én vagyok"

Na az ehhez hasonló (egyébként igaz) elszólások miatt nem lesz Bross elnök. Még 999. Rettenet. Habár még Bross cáfolhatja ;D

Ezt miért nem másoltad át Attila? Egyébként mindenki olvashatja, meg tudja is.

Kedves Feri!
Köszönöm az első mondatom magyarázatát ,remélem folytatod a többivel is .
Azt hiszem Feri és Peti barátsága nem jó hatással van a Peti elnöki mandátumának megszerzésére.
Peti igen sok emberrel van jóban ,de Ferivel való barátsága nem összehasonlítható a másik 999 -el.Petit Feri találta ki anno ,mert Feri tudta az Omme erejének van és erősebb sullya lesz.A kezdeti honalja alá nyulást Peti folyamatos kompenzációja követte.Peti régen visszafizette kezdeti segítséget,-amcsi méhészkedés kazetta kiadás-Omme akuális pénzhiányának kezelése Feri közreműkodésével.stb- ,de az érzelmi síkon olyan mélyen érintett Feri irányába ,hogy ujra nem tud Feri törekvéseinek ellentmondani. Feri sokat segített az Omme és ezáltal Peti megerősődéséért.Mindketten profitáltak a kölcsönös segitségnyujtásból.KGST VOLT EZ A JAVÁBÓL.Peti egyszercsak besokalt,felmondott ,de élete nem javult és jönne vissza .Feri támogatja ,mert kell neki az OMME befolyása .Petiről tudjuk ,hogy tud dolgozni ,ez volt az élete.Aki dolgozik az hibázhat is .Sok sok jó cselekedett mellett irányított vagy tudatos hibázás is megengedett munkája során.Láss csodát ezek a hibák Ferihez sokban kapcsolódnak.Ezért írtam ,hogy régen kompenzálta a kezdeti segítségnyujtást.
Néhány dolgot ugymond Peti Feri javára benézett a multban .
Petinek -
kevés olyan barátja van akinek Omme szakmai állásfoglalással 2008 ban kijárja és kinyittatja a bezárt üzemét.-pénzben ,presztizsben megfizethetetlen szolgálat volt
Kevés olyan barátja van akinek a cégére egycsatornás értékesítést propagálva ZRT-t szervez 2005-ben.
kevés olyan barátja van akinek offsore cége mézlabort működtet és annak vizsgálati eredményeivel vezényli le a OMME éves mézvizsgálati projektet,publikál éveken át annak konkurens lejárató következményeivel .
-kevés olyan barátja van akinek a mézét az a cég árulja akinek 50 milláért használhatatlan kaptárazonosító rendszerre ad megbízást és fogad el.
A tantusz nem most esett le csak most beszélnek róla.
Na ezek miatt kistakiznak.

Aztán a régi brüsszeli haknizások alatt szétverték a Méz Terméktanácsot suttyomban, vagyona elsikálva, és mindenki bekényszerítve a támogatások által az OMME-ba. Én meg megírtam az egyik cikkben akkor, hogy a csoportot könnyebb kizsákmányolni mint az egyént. Na jöttek is telefonok, még a Sógunnal is megcsörgettek. Márt Tsanyi is kicsit fenyegetve lett odaát. Attila azt is átmásolhatná! ???Nézd csak! (Remélem nem húzol sehova! Valamit mintha már töröltél volna a minap, pedig itt olyan elképzelhetetlen.) :D

1. §3 Az egyenlő bánásmód követelménye alapján Magyarország területén tartózkodó természetes személyekkel, ezek csoportjaival, valamint a jogi személyekkel és a jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetekkel szemben e törvény rendelkezései szerint azonos tisztelettel és körültekintéssel, az egyéni szempontok azonos mértékű figyelembevételével kell eljárni.
2. § Az egyenlő bánásmód követelményére vonatkozó, külön jogszabályokban meghatározott rendelkezéseket e törvény rendelkezéseivel összhangban kell alkalmazni.
« Utoljára szerkesztve: 2016. Március 20. 08:21 írta kivancsi111 »

« Válasz #458 Dátum: 2016. Március 20. 08:26 »
Nézd csak mit találtam! Ezeket nem másolod át?

párduc   
 Hozzászólás témája: Re: SajtófigyelőHozzászólásElküldve: 2016.03.20. 08:19
Regisztrált tag
Regisztrált tag

TakacsFerenc írta:
Természetesen tudom, h a Petivel való barátságunk nagyon sokat ront a megválasztásának az esélyein.

Lehet, hogy nem véletlenül?
Lehet, hogy nem mindenki hülye?
Lehet, hogy nem mindenki veszi be az ilyen ködösítést, amiket itt is ír Takács úr az önzetlen "barátságról"? (mint a kamu vizsgálatokról)
Lehet, hogy nem is annyira volt önzetlen az a barátság?
Ezek a kérdések nem mostaniak már. Régóta ott vannak a jó érzésű és némi információval is rendelkező méhészek és szerencsére a küldöttek fejében is.
Ha tényleg nem számít ez az egész se Önnek, se Brossnak, akkor miért ez a nagy kaparás?
Álszent az egész érvelése, mint a Bross kampánya is!
Könnyű úgy a sárdobálást kifogásolni és a mellőzését kérni, hogy közben éveken keresztül hallgatólagosan élveztem (sőt segítettem a háttérből) az ellenfél mocskolását.
Nem tudom meddig tűrik még a moderátorok, hogy itt keverje a fekáliát, kihasználva ennek a fórumnak a nagy látogatottságát.
Remélem már nem sokáig!
Persze mindig tudta sajtó vonalon hova kell nyúlni, amikor befolyást akart a közre.
Miért nem megy oda, ahol a szegény korlátolt csatlósa, meg a s.ggnyalói is osztják az észt?

Például ide. Nincs meg az a fránya jelszó? :-[

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #459 Dátum: 2016. Március 20. 11:48 »
Kiváncsi vagyok, hogy te Kiváncsi111 mennyit buktál a Mellifera bukásán, aminek működésénél és haldoklásánál is tevőlegesen ott dekkoltak mostani kedvenceid, védenceid dr. Cserényi Péter, Fáskerti László és Fekete József? Ezekre az emberekre vagy te büszke, ezeket emeled a mennyei tisztaság szintjére. Ezek a szerinted makulátlan mennyeien tiszta emberek cseszték a kft alapítás.

Úgy süppedj vissza magadba egy cseppet. Rábíznád erre a három emberre akár a vasárnapi ebéded elkészítéséhez egy csirke nyakának az elvágását is azok után, ahogy zajott a Mellifera történet, továbbá az OMME kft megalapítása? A válasz kódolva. Költői a kérdésem.

Én elhiszem, hogy te nem akarod mégegyszer Bross Pétert elnökként látni, de ha már értékelsz és mérlegelsz, akkor mérd le lécci ennek a fent említett három embernek a súlyát is hitelesség szempontjából. Egyébként meg mindenképpen választani kell.

Bross mellett szól, hogy bár az ő fejében is megfogant a cégalapítás gondolata, de egyedül több politikai érzéke volt, mint az említett három embernek együttvéve, hiszen a cégalapítást vissza is vonta, és pénzmozgás nem is történt, tehát bukás se. Ez a másik három személy meg hurrá optimizmussal éljenzi ma is az Egyed Árpád vezette kft tevékenységét, aminek még a szükségessége is megkérdőjelezhető, hiszen szakmai újságot az OMME ugyanolyan feltételekkel kiadhat, ahogy a kft teszi jelenleg. Erről a három emberről meg Egyed Árpádról időközben az is kiderült, hogy még céget se tudnak rendesen alapítani és a hibás cégalapítás költségét az OMME fizette meg. Ha meg még a cégalapítás döcögős, akkor vajon milyen lehet maga a működtetés? Ebbe sajnos nem látunk bele, mert nem akarják, hogy belelássunk. Vajon miért? Nem zörög a haraszt, ha nem b@szik a paraszt.

« Válasz #460 Dátum: 2016. Március 20. 18:38 »
Biztos vagy benne, hogy ezt nekem akartad írni? Ha igen, akkor mire írtad? Egyre gyakoribbak az értelmezési problémáid.

Én nem voltam Mellifera tag. Egyik oldalhoz sem tartozom. A többi marhaságodra nem válaszolok, mert azt talán valaki másnak szántad.

« Válasz #461 Dátum: 2016. Március 20. 19:49 »
Eddig is hasonlított az OMME választási kampánya a politikai pártokéhoz, annyi különbséggel, hogy mi rajtuk is túl teszünk.
Képzeljétek el most azt terjeszti az OMME vezérkara, hogy amit Bross Péter bevitt az OMME "Hivatalba" az audit vizsgálatról, az a dokumentum nem valós.
Kezdjük azzal, hogy nem is Péter vitte be, de annyira szánalmasok, hogy nem arra adnak választ, miért állítottak valótlant, hanem a papír eredetiségével van kifogásuk.
Úgy látszik Ludányi aláírás hitelességét firtató agyréme ragadós.
Kivancsi 111-nek és a többieknek a birtokában vannak valós tények, mendemondák, meg óriási marhaságok, és ezt úgy adják elő mintha most találták volna fel a spanyolviaszt.
Nem is kell velük küzdeni, had maradjanak meg saját hitükben.
Ma felhívtam Békés megyében egy elnököt, és érdeklődtem tőle miért ennyire elutasítóak Bross Péterrel szemben.
Mondta a saját verzióját, amit az OMME bakelit lemezéről hallott
Kistakács, meg Péter elbaltázott az OMME vagyonából 20 de lehet 30 millát, te is hallottad Attila az OV-n!
Én is mondtam neki egy dolgot a jelenlegi társaságról.
Tudjátok mit kérdezett?
Atya Úr Isten, erről mi miért nem tudunk?
Mondtam neki, azért mert akkor senki nem szavazna Mészárosékra, de fogtok tudni róla hamarosan.
Két héttel a választások előtt senki nem tudja, hogy mit hoz a titkos szavazás.
Arra lennék kíváncsi ha mégis Mészáros csapata marad, és tovább csökken az amúgy is lesújtó mézár, akkor mit fognak mondani Brosst támadók.
Ma Magyarországon minden szinten a negatív kampány dominál!
A TV híradók gyakorlatilag egy NON STOP Kék Fénynek is felfoghatók.
A bűnesetek, a szaftos hírek a csirkefogókról, jobban megmaradnak az emberek agyában, mint az előremutató, gazdaságot élénkítő programok!
Tök ugyan ezt csinálja az OMME vezérkara, közben Fekete József azt álltja nincsenek ellenségek, csak esetleg más vélemény, ellentét.
Ott ült vele szemben az OMME Méhész Újság mumusa, vele is kéne konzultálnia, mielőtt ellenséget kiállt!
Nem fér a bögyömbe doktoranduszunk oltári pofátlan megnyilvánulása!
Dr.Dögei Imre ennek töredékért bocsánatot kért a méhészektől!
Mondjuk a két személy nincs egy erkölcsi nívón.
Nekem erről ez a véleményem.
Nagyernyei Attila

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #462 Dátum: 2016. Március 20. 20:47 »
QUQURIQ !!!

Tényleg az újságokban is olvashatunk az OMME fantom programjairól???

Kiskakas!

*

Nb18

• 797
« Válasz #463 Dátum: 2016. Március 20. 20:52 »
Fantom program?
Bővebben lehetne?
Köszi

Nb18

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #464 Dátum: 2016. Március 20. 21:12 »
QUQURIQ !!!

Nos, mint megszoktuk, a méhészek félrevezetésében Mészáros elnökünk, a guinness rekordokat megdöntené!
Az amit OV- harsogott Cserényivel, számítógépek kapcsán, pont az ellenkezője az igaz!!!
Hazudnak, hajnalban, reggel, délelőtt, délben, délután, este és késő este...
Ezzel akarják Bross Pétert lejáratni a tagság, a küldöttek, és minden szavazó előtt!!! :-[
Miért? mert rettegnek, ha valaki más lesz az elnök, kiderül minden szennyes ügyük és...
Nb 18. csak figyelj és hallgasd a fejleményeket...
Országra szóló botrány...

Kiskakas!