A Zöld Fórumra is látogassatok át!
Nincs azzal semmi gond, ha a egy más szemléletű fórumot is olvasgattok, csak gyertek ide haza!
Ezt írja Takács Ferenc, Micimanónak válaszul.
"Micimanó:
"Élesedik a küzdelem az elnöki pozícióért.Ha verseny ,akkor legyen . Feri beszállt Peti oldalán.A másik oldal Petit Kistakizza.Hoz vagy visz szavazatokat Petinek vagy Petitől a Feri barátság?"
Kedves Micimanó! Valahogy a sorrendet fölcserélted. Az volt előbb, h a jelenlegi vezetés kitalálta a "kistakizást" mint egyetlen használható kampányelemet. Értelmes pozitív program helyett mindig beválik kis hazánkban a másik lejáratása. A "kistakizás" itt is szépen megjelent. Ha kicsit visszaolvasol ezeken az oldalakon rájössz, h én egyetlen okból jöttem ide fel, mert nem tudtam megszólalás nélkül eltűrni, h hazugságokkal, csúsztatásokkal alázzanak. Ennyit arról, h beszálltam a választási küzdelembe.
Természetesen tudom, h a Petivel való barátságunk nagyon sokat ront a megválasztásának az esélyein. Azt is tudom, h ott ahol nem az értelem uralkodik hanem az irigység én nem tudok jó arc lenni. Ha hozzám tudják kötni a Petit ez fél győzelem, így gondolkodnak. Ennek ellenére nem tudom szó nélkül hagyni amiket ide felirtatok.
Apropó a barátságunk. A Petinek szerintem van még legalább ezer olyan barátja mint én vagyok. A különbség köztünk és a másik 999 között, h a többiekkel nem lehet a Peti esélyeit rombolni. A barátság alapja nálam és a másik 999 embernél, az h tiszteljük Petit az emberi nagysága miatt, ő pedig nyitott mindenki felé aki hozzá fordul. Persze erre a nyitottságra sokszor ráfizet. Ha tudnád hányan rúgtak bele a jelenlegi vezetőségben ülők közül is akiknek önzetlenül segített amikor tehette és amikor ezek az emberek még sehol sem voltak.
Egy dolgot nem értesz viszont te sem meg még sokan mások. A Petinek nem létkérdés az OMME! Elindult ,mert rájött, h szerette csinálni mert ez volt az élete, meg mert lelkileg talpra állt abból a krízisből ami a lemondásához vezetett. Ha egy kicsit is ismernéd tudnád, h legalább akkora megkönnyebbülés lesz neki ha nem nyer mint amekkora öröm ha nyer. Amíg nem vetette fel a pénz az OMME t addig a Peti volt a kohézió az egyesületben. Az, h van humora, h mindenkit türelmesen meghallgatott, h mindenkivel nyitott volt. Ő is szerette ezt az életet. Most a kohézió a konc, a pénz. Kialakult egy hűbérúri rendszer erre a pénzre alapozva. Azért nagy a támogatói köre a jelenlegi vezetésnek, mert ebből a pénzből sokakra tud hullni az "áldás". Ezek az emberek nem akarnak változást. A Peti és azok akik támogatják arra tesznek kísérletet, h ezt a vazallusi rendszert megszüntetik, szerintem."
Egy sort kiemelnék az írásból.
Ezt:
"Ha tudnád hányan rúgtak bele a jelenlegi vezetőségben ülők közül is akiknek önzetlenül segített amikor tehette és amikor ezek az emberek még sehol sem voltak."
Na ettől van hányingerem, ez betalált a lelkem mélyébe!
Ezt Tolna megyében én is megtapasztaltam!
Nagyon átérzem Bross helyzetét.
Irtózom az ilyen ganéktól.
Ezt kell megérteni doktorandusznak is, hogy ő az igazi ellenség!
Aki a barátját hátba szúrja, megalázza,előtte meg ott zabál náluk, milyen ember az?
Sorolhatnám a többi fé..et is, de ennek semmi értelme!
Semmi érzés ezekben az emberekben!
A pénzért az anyjukat..........
A többi pókerarcú pénzéhes cimbi, aki hátba szúrta, meg szégyellje magát.
Vannak bőven!
Ezért lenne most Bross jobb elnök!
Szépen ki tudta válogatni a 3 és fél év alatt azokat akik álszentek, és ebből csak a tagság nyerne, ha a salakot kilöki közülünk.
Az olyan emberek akiket a pénz vonz az OMME-hoz, kaptárfestésre, fűnyírásra kiválóak lennének, de ez itt egy civil érdekképviselet!
Hála az égnek azért nem annyira rossz a helyzet!
Sokan fognak Bross mellé állni, mert ezt a negatív kampányt, amit a jelenlegi vezetés végrehajt ellene, simán átlátják.
Audit vizsgálat?
A pofátlanságuk iskolapéldája!
Rágalom, hazugság, valótlan dolgok állítása, ez az OMME jelenlegi csapatának választási programja.
Micimanó kipártolja az OMME Méhész újságot, ami semmi másra nem volt jó mint mélyebbre ásni a csatabárdot.
Erre legalkalmasabb Ludányi, mert benne találtak megfelelő mennyiségű erkölcsi fertőt, potom 500.000 Forintért a tagdíjunkból.
Nagyernyei Attila