Szépen sorban nézzük csak mekkora mellébeszélések születtek ismét a galambomtól, kivel sakkozok!
Én szoktam válaszolni a kérdésekre, veled ellentétben. Bármikor józan vagyok, viszonylag jól emlékszem az írásokra. Nem mártóztam még meg a Balatonban, mert hideg a víz. Az érzékszerveim sem lassultak le és a mozgásom is még fitt fiatalos. Sokaknál már fordítva van ebben a korban, de nekem még mindig egy merev és négy rugalmas testrészem van. Egész télen pihentem a keretkészítés, hobbikertészkedés meg ilyesmiket művelve, nem kellett időnként kipihennem a semmittevést "velnesszezéssel".
"Időben és térben" nem eltérőek az írásaim. Csúsztatsz. Nem szép dolog. Nézzük csak a számokat!
A bomba NB családoknál 4 fias van, amik vegyes korúak, az először lerakott petékből tenyérnyi helyen el kezdtek kelni.
Nem ezt írtam én is?
AKKOR:
Tudod Attila amikor még alig volt fedett fias 2-3 keretben, akkor már abban a 2-3 keretben nem csak fedett fias is volt. Remélem ez nem bonyolult. Aztán ugye azóta az álcákat felnevelték, lefedték.
MAJD KÉSÖBB:
, de már vannak rajbölcsőharangok a 4 kereten fiasosoknál,
Tehát mint írtad, vannak már másoknál is 4 NB kereten is fiasok, mint nálam. Nálad viszont csak 4 keret van a fészekben, mert szűkítéssel olyan erősek lesznek azok a szerencsétlen törpe családok, hogy mindenkit lefölöznek majd májusban. Hát hogyne.

Pár éve ami 2024-ben volt adtál el kaptárakat. Egyszer 18-at írtál, máskor meg 24-et. Ott van lentebb. Nem én írtam. IDÉZTEM
Méheket még az előző Isten idejében adtál el, amikor előző életedben is méhész voltál, és a következőben is az leszel.
Nekem valóban régen volt olyan gyenge állományom tavasszal mint tavaly, a száraz év után, de mivel minden reális, ne keverd össze a te állományod erősségével! Ahhoz voltam szokva, mint amit az NB-s jelenleg négy kereten fiasos mondott neked. Azt is írtam, hogy az idén -ha nem vigyázok- még több fog megrajzani.
Én még nem szedtem szét családokat, ezt az a méhész mondta kitől tavaly vettem méheket, valamint egy Baranya megyei méhész guru lesett bele néhány családba.
Mondtam, hogy le vannak maradva, van akinél bő két hét múlva rajzanak.
Válaszukat nem írom le, mert elég cifra.
Nagyon csúnya dolog hazudni. Naponta érlek tetten. Teljesen hiteledet vesztetted ezzel.
Hívd fel azt a méhészt, akitől a méheket vásároltad, és mondd el neki, hogy ismét egy nagyon csúnya dolgot követtél el, és kérj elnézést mind azoktól akiket ismét félre vezettél!
Én azt írtam, hogy három hét múlva azoknál megjelennek az első petés bölcsők.
Idézem, mert sokan még hátha elhiszik egy szavadat is:
Megnéztem ma párat.
Jelenleg vannak 4 kereten fiasosak már, és fedett herefiasok is. 3 hét múlva, ha nem hűl le ismét az idő, akkor megjelennek az első petés bölcsők.
Na ezért nem mentél el te Bezzeg Laci előadására, nem ám a mézkiszerelés terhei okán. Ott majd élőben találkoztál volna profi méhésszel, aztán sorba adta volna az intőket, és még lehet, hogy egy méhésztanfolyamra is elküldött volna, a gyónás után.