Kedves Attila! Szia!
Nem értem mi a baj velem.
Nem értem amiket írsz. Régóta olvasom a fórumodat, és érdekelne, hogy miért mondasz 2 nap elteltével teljesen ellentmondásos dolgokat. Tehát nem megmondtam, hanem kérdeztem.
Azt kérted kérdezzük meg a felvásárlókat, mennyi mézet adtál el nekik hunoros idődben. Hogyan kérdezzük meg, ha nem mondod el kinek adtál el hunoros idődben rengeteg mézet? Most mi ezzel a baj.
Hiába írod le mennyi méhésszel, szaktanácsadóval és kereskedővel beszéltél, ha arról semmi tájékoztatást nem kapunk tőled, amit mondtak ők.
OK. Gyengébbek a méhcsaládok, mint kívánatos lenne. De az mennyi?
Megnéztem a Fiatalember videóját, amit felrakott néhány napja. Bgergely. Azt mondja, hogy nincs velük megelégedve, mert tavaly jobbak voltak. Szerintem elég jók ezután az aszályos nyár után a méhei. Láttam tavasszal is a videókat amiket felrakott. Jó mentora lehet, mert igazán öröm volt nézni, csak a kezelés volt valami förtelem , de most már elmennek. Na most azt szeretném megkérdezni Tőled kedves Attila, hogy ahhoz a videóhoz képest gyengébbek egy-két léputcával, vagy mihez képest? Abból is sokat tanulhatna a kezdők csapata. Például most a jók hány léputcát takarnak NB-ben.
(Remélem az nem volt sértő amikor felfedtem, hogy sok méhészetben a fele méhcsalád sincs, mint ami után felveszik a támogatást, hiszen ez rád egyáltalán nem jellemző. Ha valaki erre gondolt, hát téved. Ha nem hiszi, járjon utána!)
Üdv: Kira