Attila!
Mivel a nyáron a Méhészújágban megjelent egy cikk az Országos Anyaszaporítók Egyesületének vezetőjétől, amiben elsírta a bánatát, miszerint nem veszik a (pótbölcsős) magyar pannon anyákat pedig ők mindent megtesznek, hogy fantasztikus képességű tenyészegyedeket állítsanak el ( 4 ősi soros származási és nyilvános teljesítményvizsgálati dokumentumok nélkül ...ezen most lendüljünk túl!) majd több ismerősőmet meglátogatott és megbüntetett a NÉBIH, mert az anyaszaporítók feljelentették, kérdésben vélelmeztem, hogy senkinek sem kellenek az anyaszaporítók által előállított kérdéses származással és teljesítménnyel rendelkező anyáik.
A kérdésem tehát ezen információ alapján releváns, hiszen egybevág az Anyaszaporítók Egyesületének Elnökének írásával. Nem azt állítottam, hogy szar az anyanevelő, hanem azt kérdeztem/vélelmeztem, hogy ennyire szarul, igazad van használhattam volna a rosszul kifejezést is, megy az üzlete! A kérdésemre a válasz pl.: "Nem, neki nem megy sz.rul, akarom mondani rosszul, hanem kifejezettem sikeres évet zárt...a nehézségek ellenére." vagy a "Sajnos neki sem ment annyira jól az év..." vagy " A gazdasági válság, Brüsszel, Soros és a háború kihatással van a méhészetre és ez a negatív spirál begyűrűzik a méhészetet kiszolgáló ágazatok közé is, de a lendület töretlen és bizakoda nézünk a 2024-es évre!".
Figyelmeztetés Neked jár, mert klasszikusokat csak szó szerint illik idézni...élőket , akik tudnak reagálni meg pláne! A sárga lap,szerintem, Neked járna a pontatlan és engem rosszfényben feltűntető irásod miatt!
Nálam a napforduló körül készült kölyökcsaládok 7 keretet takarnak vastagon. Nálam nincs értelme hármat összerakni, mert nem férnének el a kaptárban. Igaz, hogy én nem fejtem őket, mert azt gondolom, hogy az ilyen későn készült családot inkább erősíteni, de legalábbi békén hagyni kellene és nem gyengíteni, de elfogadom, hogy más máshogy csinálja.