Humor

• 651 válasz
  • 271984 megtekintés
Re:Humor
« Válasz #270 Dátum: 2016. Május 15. 19:54 »
Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
– Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?
Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet.
– Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
– Nekem nincs egyetlen ellenségem sem – mondta kedvesen mosolyogva az apró hölgy.
– Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?
– Kilencvennyolc múltam – felelte az ősz matróna.
– Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem!
Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a
gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:
– Túléltem a rohadékokat!

*

izso60

• 573
« Válasz #271 Dátum: 2016. Május 15. 20:32 »
Üdv. Uraim!
Hacsak úgy nem!
Szép estét mindenkinek !

vicc
« Válasz #272 Dátum: 2016. Május 21. 11:37 »
Kohn és Grün összevesznek. Kohnt azonban bántja a lelkiismeret. Elmegy a rabbihoz, elmondja a sztorit és megkérdi, mit lehetne tenni. A rabbi azt mondja, hogy bocsánatot kell kérni. Kohn ebbe nem megy bele, inkább hazatér. Otthon furdalja a lelkiismeret, emiatt újra felkeresi a rabbiját és megkérdi:
- Biztos, hogy bocsánatot kell kérni?
- Teljesen biztos.
- De lehet telefonon is?
- Lehet.
Jól van, Kohn otthon feltárcsázza Grün lakását. A túloldalon beleszólnak:
- Halló?
- Halló, Kovács lakás?
- Nem, Grün lakás.
- Akkor bocsánat.

---------------------------------------

Kohn  azt mondja Grünről egy társaságban: "Grün egy aljas csibész."
Grün feljelenti. A bíró azt az ítéletet hozza, hogy hazamehetnek békével, ha Kohn mindenki előtt ezt visszavonja, és azt mondja:" Grün nem agy aljas csibész.". Kohn húzódozik, de végül belemegy.
-Tisztelt bíróság! Grün nem egy aljas csibész?

« Válasz #273 Dátum: 2016. Május 30. 20:25 »
A gyerekeket az oviban arról faggatja az óvónéni, hogy mi nincs a családjuknak?
Az első gyerek azt mondja:
– Nekünk nincs plazma TV-nk.
A második:
– Nekünk nincs autónk.
A harmadik:
– Nekünk nincs jachtunk.
Pistike jelentkezik:
– Nekünk mindenünk megvan, óvónéni.
– Hát ez meg hogy lehet? – csodálkozik az óvónéni.
– Úgy, hogy tegnap, amikor apukám tök részegen haza állított és bele hányt az egyik fiókba, anyu azt mondta, “na már csak ez hiányzott!

*

zümi

• 1382
« Válasz #274 Dátum: 2016. Május 31. 10:04 »
Gázsííí :)
« Utoljára szerkesztve: 2016. Május 31. 10:10 írta zümi »
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #275 Dátum: 2016. Június 18. 09:47 »
Villám Lajosnak nagyon megtetszik Gizike az irodájukból, és le akar feküdni vele, de Gizikének már van barátja. Villám Lajos már nagyon kívánja a lányt, egy nap bemegy az irodájába és azt mondja neki:
– Adok neked tízezer forintot, ha lefekszel velem!
– Hogy képzeled Villám Lajos, nem fekszek le veled. Különben is van barátom – válaszolja Gizike.
– De villámgyors leszek, csak ledobom a pénzt a földre, te lehajolsz érte és mire felveszed addigra kész is vagyok!
– Meggondolnám. Felhívom a barátomat – válaszolja a lány, és előveszi a telefonját, és elmondja a barátjának az ajánlatot.
– Kérjél húszezer forintot Gizike, a lényeg hogy nagyon gyorsan kell felvenned a földrõl, és Villám Lajos addig még a sliccét se tudja majd lehúzni! Azonnal hívjál fel, ahogy megvan a pénz!- válaszolja a barátja, és Gizike elfogadja Villám Lajos ajánlatát.
Eltelik egy félóra, Gizike nem telefonál.
Eltelik egy óra, Gizike még mindig nem telefonál.
Két óra múlva Gizike a telefonban:
– Szörnyű volt, csak egyforintosai voltak…!
 ;D ;D

„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

*

zümi

• 1382
« Válasz #277 Dátum: 2016. Június 27. 09:42 »
Egy pajzán páciens!
A fogorvos úr úgy gondolta, hogy poénból megvicceli idős hölgypáciensét, ezért miközben húzta fel az orvosi kesztyűt, a következőt kérdezte:
- Tudja asszonyom, hogyan készülnek ezek a kesztyűk?
- Nem tudom.
- Van egy hatalmas tartály, tele folyékony gumival. A különböző méretű tenyérrel rendelkező dolgozók egyszerűen belemerítik a kezüket, hagyják megszáradni. Majd lehúzzák a kesztyűt és méret szerint belerakják a megfelelő dobozba.
- Óóh, tényleg? - csodálkozott a hölgy.
A doki magában mosolygott a hölgy hiszékenységén.
Kétpercnyi csend után, fogfúrás közben észrevette, hogy az idős asszony alig bírja magában tartani a nevetését.
- Mi olyan vicces? - kérdezte az orvos.
- Semmi, csak elképzeltem, hogy készülnek az óvszerek...

Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #278 Dátum: 2016. Június 28. 20:44 »
“Fiatal fekete nőstény férfi társaságot keres, származás nem számít. Csinosnak mondott lány vagyok, aki szeret játszani. Szeretem a hosszú erdei sétákat, szívesen utaznék a terepjáródban, elvihetsz vadászni, kempingezni, horgászni. Gyertyafényes vacsorákon a tenyeredből ennék. Simogass sokat és bánj velem szeretettel. Amikor hazaérsz, az ajtód előtt várlak, csak azt viselem, amit a természet adott. Hívd az 455-555-öt és kérd Daisyt.”
Ezután 15 ezer férfi találta magát abban a helyzetben, hogy az Atlantai Állatvédőkkel beszél telefonon egy 8 hetes labradorról.

*

Nb18

• 797
« Válasz #279 Dátum: 2016. Június 28. 20:54 »
Haha!
Kissé félreérthetően hirdetés volt...
Ez viszont már tényleg a társkereső rovatba való:
"Lófarkas lány hasonló adottságokkal rendelkező férfi társát keresi"

« Válasz #280 Dátum: 2016. Július 05. 15:02 »
:)

*

zümi

• 1382
« Válasz #281 Dátum: 2016. Július 11. 17:22 »
Csinos, fiatal körzeti doktornőt kap a falu.
– Sanyi bátyám, nem tetszenek a leletei. Mondja, mit szokott maga reggelizni?
– Rántottát 10 tojásból, szalonnával.
– És mit szokott ebédelni?
– Csülkös bablevest.
– És vacsorára?
– Szalonnát meg kolbászt.
– Józsi bácsi, és hogy áll a koleszterinje?
– Mint a cövek doktornő, mint a cövek!

*

zümi

• 1382
« Válasz #282 Dátum: 2016. Július 14. 09:27 »
 :D

« Válasz #283 Dátum: 2016. Július 18. 22:13 »
Ez a férj azt hitte, össze-vissza beszélhet, de a neje jól megleckéztette a gyerekei előtt.

A családi asztalnál a fiú megkérdezte az apját: "Apa, hány féle mell van?"

Az apa, meglepődött, de válaszolt: "Nos, fiam, három fajta mell van. A 20-as éveiben, a női mell olyan, mint a dinnye: kerek és feszes. A 30-as, 40-es, 50-esben, mint a körte: még mindig szép, de lóg egy kicsit. 60 fölött olyan, mint a hagyma. "

"Hagyma?"

"Igen, meglátod őket, és elsírod magad."

Ez feldühítette a feleségét és a lányát, így a lány azt kérdezte: "Anya, hányféle szerszám van?"

Az anya, meglepődött, elmosolyodott és így válaszolt: "Nos,3 három fázison megy keresztül minden férfi. 20-as éveiben olyan van neki,mint egy tölgyfa: hatalmas és kemény. 30-as, 40-es, és 50-es éveiben, olyan, mint egy nyírfa: rugalmas, de még megbízható. 60 fölött olyan, mint egy karácsonyfa. "

"karácsonyfa?"

"Igen. A fa halott a gyökerét kitépték, és a gömbök csak dísznek vannak rajta. "

« Válasz #284 Dátum: 2016. Július 30. 20:32 »
Egy naiv 18 éves lány meghallja amikor egy férfi azt mondja, hogy szívesen megkettyintené. Nem tudja mit jelent és megkérdezi anyjától.
– Mama mit jelent az, hogy megkettyinteni?
– Lefényképezni! – felelte zavartan.
Másnap a lány elmegy az ismerős fényképészhez.
– Fényképész bácsi, mennyiért kettyintene meg engem, anyukámat, nagymamát meg a Berci kutyát?
– Téged meg anyukádat ingyen, a nagymamát meg kettyintse meg a Berci kutya!