Gödöllői üzenet-előzetes

• 211 válasz
  • 77476 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Gödöllői üzenet-előzetes
« Válasz #75 Dátum: 2016. Február 08. 23:02 »
Tulajdonképpen Gödöllői üzenet volt az egyesület újraalakítása 1983-ban.

Kár, hogy az OMME története topic-hoz nem lehet hozzászólni. Lenne mit hozzátenni. Kérem, tegyétek át olyan helyre, ahol hozzá tudunk szólni.
A történelmünk zajlik, soha nem fix, soha nem egyféle, mindig vannak olyan új szempontok, amit bele kell írni. Bízom benne, hogy most is történelmet írunk és az áprilisi választás történelmi fordulópont lesz.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #76 Dátum: 2016. December 06. 19:19 »
                       Mit üzen- majdan -"Gödöllő" ?

- ALAPSZABÁLY- a jelenlegi tervezet ismétlést is tartalmaz !                                                                                  Nem elemzés következik! -gondolatok szabadon-!     
Néhány elvárás : tagolt, közérthető, fogalmakat egyértelműen használó legyen.
Az önálló egyesületek tagsága még a levegőben lóg . Van rá megoldás!                                                                  Ésszerű lépés: koncepciót kidolgozni arra, hogy mit miért teszünk !
A méhész társadalom elvárásait  meg kell jeleníteni !
Tényként kell kezelni: A szervezettel való törődés is a méhészkedés része!
A grémiumok vonják le a megfelelő konzekvenciát !

Mottó: Alkalmazkodjunk a megváltozott körülményekhez!
                     kisméhész

GÖDÖLLŐTŐL       2017 KÜSZÖBÉIG -

Az alapszabály- téma- nagy sara az OMME-nak továbbra is.
A regresszív réteg saját zsákutcájában kóvályog. Nyilván nem érzi jól magát. De maga  mögött tudja a változtatni nem akaró ballasztot.
A megannyi problémát ezen formájában nem tudja megoldani a szervezet. Ez nemcsak az némelyek széthúzásából/gáncsoskodásából táplálkozik, hanem a körülmények , és a sok cél/feladat szerinti szervezeti harmonizálatlanságból is.
A nagy  "Ő" nyilván az MMNP  , és nem szakma.
Időközben furcsa ,ún.fordított arányos helyzet  született . Nagy létszám,  és nagy  közömbösség,érdektelenség.
E kettőben rejlik a kioltás lehetősége ,ugyanis ellenkező irányba hatnak.
Az emberi tényező-társadalmi szinten -nem mutat kiutat/példát, sem adekvát tapasztalatot. Az általános erkölcsi válság/netán nihilizmus erős befolyásoló tényező. Letapaszt/megakaszt  progresszív folyamatokat,félrevezet (főleg alacsony iskolázottságú) embereket - !
Lehet agyalni, hogy merre van az előre; egy biztos ;, hogy eddig is sok idő,és lehetőség veszett el.   

E. János

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #77 Dátum: 2016. December 06. 21:30 »
Nem értek egyet azzal, hogy a küldötteknek bármilyen jövőképük, bármilyen határozott szándékuk lenne. Ha a mostani küldöttgyűlésre Bross Péter a farzsebéből előhúzta volna a vasútmodellezők alapszabályát, akkor azt is megszavazták volna. Abszolút érzéketlenek. Ezeknek az embereknek Mohács kell! De meg is fogják kapni. És még akkor se fognak rájönni, hogy rajtuk múlhatott volna bármi is. Nincsenek demokráciára nevelve. Nem tudják, hogy Ők a meghatározók, hogy Ők döntenek. Bross, Ficzere, az elnökség és az Ellenőrző Bizottság tagjai ezt nagyon jól érzékelik és ki is használják. Ez van ehhez kell alkalmazkodni.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

1985

• *
  • 15
« Válasz #78 Dátum: 2016. December 07. 06:59 »
Szerintem hiba lenne azt feltételezni, hogy nincs összefüggés az alacsony mézárak, a támogatás igénybevétel, és az omme tagdíjbefizetési hajlandóság között.A mézárak mélyrepülése még csak most kezdődött el, még sokan bíznak az áremelkedésben, pedig az most kevésbé valószinű mint valaha bármikor.Január februárban még lehet hogy kevesen morzsolódnak le az omme tagok közül, de ha így marad egy év múlva ez tömegessé fog válni.

(A névátállítás nekem nem sikerült, ezúton kérek modis segítséget)

*

Bicska

• 601
« Válasz #79 Dátum: 2016. December 07. 08:33 »
Írtam privátban.
"Vassal csorbitott csontváz-leletek
mutatják, hogy itt mivé lehetek,
ha mellemre kitüzöm jeletek, -
csirkefogók! Nem játszom veletek!"

*

izso60

• 573
« Válasz #80 Dátum: 2016. December 07. 19:23 »
Üdv.Uraim!
Tisztelt Bicska!
Tisztelt Atya!
Tisztelt F-F klub tagok!
Ha megengeditek feltennék legalább egy,de lehet,több kérdést!
Hogyan fordulhat az elő hogy a"FELPERES"  BURKOLTAN hülyének nevezheti az egész KGY-t több mint 300 küldöttet és nem moderálja ki senki közületek,de még csak mérsékletességre sem szólítja fel!
Viszont ha egy jó érzésű ember ezeken a FELPERES által írt böszmeségeken felháborodva egy azaz egy sértőnek vélt szavat használ azt" pihentetéssel" fenyegetik!
Valószínűsíthető hogy ez lesz az igazi "paradigmaváltás"utáni demokrácia?
A válaszokat együtt,és akár külön,külön is megköszönném, sokunk nevében!

*

atya

• 1043
« Válasz #81 Dátum: 2016. December 07. 20:14 »
Kedves izso60!

Ha az általad felemlített témát, hozzád hasonlóan válaszolnám meg, akkor azt kellene írnom, hogy nincs  "FELPERES" nick nevű tagunk, és ezáltal az írásait sem tudom törölni amiben szerinted BURKOLTAN minősít.  ;)
De mivel én egy picit másként közelítem meg a dolgokat, így szeretnék én is kérdezni tőled egyet: ha te annyival különbnek érzed magad, mint az a bizonyos másik, miért állsz bele egy szerinted sem méltó vitába?
Lehet nem is veszed észre, de az így kialakult helyzetért valamilyen szinten felelős vagy te is.
Csak annyit várj a másiktól amennyit te is adsz. Itt a tiszteletre gondoltam.

Üdv: "atya"  Elekes László 

A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

izso60

• 573
« Válasz #82 Dátum: 2016. December 07. 20:27 »
Üdv.Uraim!
Atya!
Lehet hogy most pongyolán fogalmaztam meg a kérdést,de a Te válaszod ez esetben korrekt volt!
Azért bízom abban hogy irónia nélkül érted mire gondoltam!
Köszönöm a válaszod!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #83 Dátum: 2016. December 07. 21:55 »
Irta Geddekas:
Idézet
Nem értek egyet azzal, hogy a küldötteknek bármilyen jövőképük, bármilyen határozott szándékuk lenne. Ha a mostani küldöttgyűlésre Bross Péter a farzsebéből előhúzta volna a vasútmodellezők alapszabályát, akkor azt is megszavazták volna. Abszolút érzéketlenek. Ezeknek az embereknek Mohács kell! De meg is fogják kapni. És még akkor se fognak rájönni, hogy rajtuk múlhatott volna bármi is. Nincsenek demokráciára nevelve. Nem tudják, hogy Ők a meghatározók, hogy Ők döntenek. Bross, Ficzere, az elnökség és az Ellenőrző Bizottság tagjai ezt nagyon jól érzékelik és ki is használják. Ez van ehhez kell alkalmazkodni.

Irta Izso60 4 feles és 4 sör után, miután elolvasta Geddekas bejegyzését:
Idézet
Hogyan fordulhat az elő hogy a"FELPERES"  BURKOLTAN hülyének nevezheti az egész KGY-t több mint 300 küldöttet és nem moderálja ki senki közületek,de még csak mérsékletességre sem szólítja fel!
Ha majd Izsó kijózanodik, akkor rá fog jönni, hogy nem értette meg, hogy egészen mást írt Geddekas. Arról írt, hogy a küldöttek nincsenek demokráciára nevelve.

Irta Geddekas:
Idézet
Tisztelet a kivételeknek (merthogy szerencsére nem egy kivétel van), de a választott tisztségviselőink egy része már bizonyította, hogy sumák, korrupt, kollaboráns, szakmai etikában durván megcsúszott ember.

*

izso60

• 573
« Válasz #84 Dátum: 2016. December 07. 22:13 »
Üdv.Uraim!
Geddekas!
Te csak rágalmazz,sértegess több mint 300 küldöttet nevezz hülyének vagy a paradigmaváltás kedvéért ittasnak,megteheted téged nem utasít rendre senki,még Atya sem!
De a kijelentésedet a küldöttek nevében kikérem magamnak !
Hogy ittasként sértegetsz azt személyesen is megbeszélhetjük ha úgy gondolod!
De figyelmeztetlek  hogy ha itt a fórumon ennyi az ész érved az egy személyes találkozáskor igen vérszegény lesz.
Nem vagyok biztos abban hogy a személyemet érintő sértegetésedet muszáj birka türelemmel elviselnem!
És csak azért nem minősítem a magad fajtát mert nem kívánok arra a szintre süllyedni!

« Válasz #85 Dátum: 2016. December 07. 22:21 »
Ha majd Izsó kijózanodik, akkor rá fog jönni, hogy nem értette meg, hogy egészen mást írt Geddekas.

Mondtam már, hogy átlagon aluli intelligenciával rendelkezik. Nem fogja megérteni ez józanul se, részegen pedig láthatod, hogy kritikán aluli.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #86 Dátum: 2016. December 07. 22:28 »
Idézet
megteheted téged nem utasít rendre senki
Mert nincs miért. Olyat állítottál, amit senki sem állított! Magyarán nem értetted az írást. Lehet, hogy Bálintnak tényleg igaza van? Nem baj! Spongyát rá! Aludj és józanodj!

*

izso60

• 573
« Válasz #87 Dátum: 2016. December 07. 22:47 »
Üdv.Uraim!
Tisztelt Bálint gyerek!
Nos ha neked és Geddekasnak is ennyi az ész érvetek az Titeket minősít!
Lehet hogy egyszer eljutok a Ti szintetekre és megiszom egy sört,de még itt nem tartok!
Viszont felhívnám a kedves figyelmeteket arra hogy ha egyszer a moderátor Urak objektíven olvassák a hozzászólásokat akkor a személyemet érintő sértő kijelentésekért megkapjátok a megérdemelt felszólítást!
Undorító aljas disznók vagytok!
Ha elfogynak az érveitek semmilyen vádaskodástól nem riadtok vissza!
Szánalmas az egész F-F klubra nézve a tevékenységetek!

« Válasz #88 Dátum: 2016. December 08. 07:59 »
"Undorító aljas disznók vagytok!"

Ez a mondatod mostanság nem kimondottan sertés!  ;D ;D ;D ;D ;D

Szabó György

Az életben egy dolgot jól jegyezz meg!
Az emberek soha nem változnak,
csak te ismered meg őket jobban!

« Válasz #89 Dátum: 2016. December 08. 08:08 »
Mi a helyzet Izso60?
Elszakadt a cérna amikor ezt írod?
"személyemet érintő sértő kijelentésekért megkapjátok a megérdemelt felszólítást!
Undorító aljas disznók vagytok!"
Ez egy virtuális kijelentés, mivel személyed sokunk számára ismeretlen.
Szépen írd alá hozzászólásaidat, és akkor azonnal moderálom a "disznók" hozzászólásait.
Szerintem pedig az az aljas,aki nem vállalja orcáját.
Addig amíg így lövöldözöl, sajnos tűrnöd kell a sértéseket.
Nekem momentán a disznók nem undorítóak.
Tudnád milyen finom csípős kolbászt lehet kapni a Bonyhádi piacon.
Nagy levegő.... és nyugi.
Nagyernyei Attila