IDŐJÁRÁS

• 961 válasz
  • 414306 megtekintés
Re:IDŐJÁRÁS
« Válasz #285 Dátum: 2015. Július 22. 21:34 »
A hétvégén Kunfehértón /sörfesztivál/ pihentem ki a pörgetés fáradalmait.
Ebben az időben még a vízparton is meleg van  ;D. ezért inkább délutánonkét a családokat nézem át.
Bayvarolt tettem be egy kis száraz etetés mellett. A pörgetés után most van helye petézni az anyáknak így próbálom tuningolni őket.  Nem utolsó szempont hogy így nem kell estig várnom az etetéssel. Szirupot egyenlőre még nem tervezek majd egy kicsit később. Viszont hamarosan meg akarok ejteni egy furettós kezelést is.

Üdv. jani bátya

« Válasz #286 Dátum: 2015. Július 22. 22:36 »
Az tuti megbolondult az időjárás.
Ezt a hírt az időkép honlapjáról másoltam ide.
 "Hó és hideg teszi próbára Ausztráliát
Több évtizede nem látott hideg és havazás érte el Délkelet-Ausztráliát, a helyiek grillsütőkkel fűtenek."
Nagyernyei Attila

« Válasz #287 Dátum: 2015. Július 23. 01:37 »
Ez miért olyan furcsa, Attila?

*

zümi

• 1382
« Válasz #288 Dátum: 2015. Július 23. 21:30 »
felénk jég esett, meg rengeteg eső! Szerintem kitart  reggelig.
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #289 Dátum: 2015. Július 23. 21:44 »
Akkor most felétek nem jött be a reklám miszerint " jéggel az igazi".

Én is siettem haza az eső előtt , másfél kilóméter földút rajta 5centis porral ha megázik olyan mint a takony, nem igazán szereti a master.
Inkább nem kockáztattam, nem szeretek esőben traktorért gyalogolni.

Üdv. jani bátya

« Válasz #290 Dátum: 2015. Július 24. 19:52 »
Kihasználva a jó időt, holnap hajnalban indulunk egy hétre Romániába egy kis Erdélyi kikapcsolódásra.
Egy kicsit haza is megyünk a nejem onnan származik.
Aki dolgozik annak jó munkát, aki pedig nyaral annak jó nyaralást kívánok.

Üdv. jani bátya

« Válasz #291 Dátum: 2015. Július 25. 00:23 »
Kellemes pihenést Nektek! Már nekem is hiányzik a vinettás kenyér a köményes pálinka után. ;)

« Válasz #292 Dátum: 2015. Augusztus 17. 17:58 »
Sziasztok ! Tegnap este , és ma szépen est az eső . De még úgy látom jőn még eső felhő . De jó !! Űdv .Antal

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #293 Dátum: 2015. Augusztus 19. 20:03 »
QUQURIQ!

Nálunk, idáig 31 mm csapadék esett.

Kiskakas

*

atya

• 1043
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #295 Dátum: 2015. Szeptember 25. 19:06 »
No jól jártam, hogy a héten az egyik telephelyről hazahordtam a családokat. Jó sok víz esett pár napig nem lehetne bemenni hozzájuk. Így nyugodtabb vagyok. A másik telephelyen nincs ilyen probléma még egy hetes eső után is járható az út.

Üdv. jani bátya

« Válasz #296 Dátum: 2015. Szeptember 29. 19:28 »
http://www.origo.hu/itthon/20150929-idojaras-jelentes.html

Ezek szerint egyre vastagabban kell öltözni. Szépen lassan de egyre biztosabban jön a mézes szezon.

Üdv. jani bátya

*

Nb18

• 797
« Válasz #298 Dátum: 2015. Október 01. 20:33 »
Sziasztok!

Bírom az ilyen előrejelzéseket (jelen estben inkább feltevést). Sokszor még az aznapi időjárást sem találják el, nemhogy több hónap múlva bekövetkezőt... Ez is csak egy nézettséghajhász cikk.

Nb18

*

Kitin

• 934
« Válasz #299 Dátum: 2015. Október 03. 23:04 »
A cikk valóban tökkelütött, pont olyan mint a cikkek nagy többsége, még a fele sem igaz.
viszont nem tartom kizártnak, hogy igaza lesz.
Meg lehet nézni, hogy évek óta ez megy. Forró nyarak nagy viharokkal, szeptember1-től beborul az ég és beáll a változékony taknyos idő aztán októberben vénasszonyok nyara  december elején -20 fok aztán + 20 majd enyhe esős idők után február közepétől nagy fagyok, márciusban Akác megfagy majd kezdődhet a következő méhész szezon.

:o idáig menetrend szerűen megy..