Kft ügyek

• 510 válasz
  • 208802 megtekintés
*

kiskakas

• 3249
Re:Kft ügyek
« Válasz #180 Dátum: 2016. November 06. 19:12 »
QUQURIQ !!!

Tisztelettel megkérjük az OMME vezetését, és az Ellenőrző bizottság Elnökét, hogy a Kft átvizsgálási eredményét és a szakértői véleményt tárják a tagság elé!
Nem szeretnénk fejet venni, csak mint 1/13 000 tulajdonos jogom van tudni, hogy mihez adtam (adtuk )a pénzem, pénzeinket.
A küldöttközgyűlés erre nagyon jó alkalom!
A találgatások és a feltételezett vádak megoldásának ez az egyetlen záloga.
Figyelemmel várjuk a tények közlését!

Tisztelettel: Kiskakas

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #181 Dátum: 2016. November 06. 19:38 »
Kiskakas!

Nincs arról szó, hogy Bross és Ficzere akar-e beszámolni a kft ügyről a Küldöttgyűlésen. Ez benne is van a meghívóban. Mi küldöttek azt kérjük, hogy az átvilágítási dokumentációt küldjék el minden küldöttnek. Ez viszont nem történt meg. És közös akarat van az elnökségen belül, hogy ez nem tartozik a küldöttekre. És ez az akarat óriási tévedés! Ez további sározás forrása. Mivel senki nem lát semmit, ezért Mindenki azt feltételez, amit akar. A kétely és bizalmatlanság forrása a titkolózás. Tudjuk, hogy elcseszték, de kik a felelősök? Az ilyen helyzet nemcsak a bűnösöket amortizálja, hanem azokat is akik cinkosok a titkolózásban.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #182 Dátum: 2016. November 07. 10:39 »
A kft, az nem az OMME tulajdona? A vezetőség a tulajdonosoktól tagadja meg az átvilágítás erdményét, és az irotakba való betekintést? A  farka csóválja a kutyát?

« Válasz #183 Dátum: 2016. November 07. 10:57 »
QUQURIQ !!!

Tisztelettel megkérjük az OMME vezetését, és az Ellenőrző bizottság Elnökét, hogy a Kft átvizsgálási eredményét és a szakértői véleményt tárják a tagság elé!
Nem szeretnénk fejet venni, csak mint 1/13 000 tulajdonos jogom van tudni, hogy mihez adtam (adtuk )a pénzem, pénzeinket.
A küldöttközgyűlés erre nagyon jó alkalom!
A találgatások és a feltételezett vádak megoldásának ez az egyetlen záloga.
Figyelemmel várjuk a tények közlését!

Tisztelettel: Kiskakas

én ez ügyben 2016. október 11-én írtam egy e-mailt Bross Péternek, azóta még választ sem kaptam rá

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #184 Dátum: 2016. November 07. 12:01 »
Az OMME hivatalos email címére írjál légy szíves, az talán eredményesebb.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #185 Dátum: 2016. November 07. 12:12 »
Az OMME hivatalos email címére írjál légy szíves, az talán eredményesebb.

két helyre ment az e-mail, az egyik a brossp@t-online.hu, a másik omme1984@enternet.hu

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #186 Dátum: 2016. November 07. 15:02 »
Elnökség többségi szavazattal letiltotta az átvilágítási dokumentáció kiküldését. Sőt Ficzere Péter különösen nagy hangsúllyal kérte, hogy ne legyen kiküldve az átvilágítási dokumentáció.

Ezeknek elemi érzékük nincs. Aki meghallja, hogy ez ilyen bizalmaskodva van kezelve, meg van róla győződve, hogy komoly bűncselekmények történtek és ezért titkolják.

« Válasz #187 Dátum: 2016. November 08. 17:56 »
Ezért szeretnénk hogy az ellenkezőjét bizonyítsák.
Addig amíg titkolják a valós adatokat, minimum gyanúsak.
Nagyernyei Attila

« Válasz #188 Dátum: 2017. Január 14. 10:27 »
Jövő hét kedden az OMME-ban minden a  Kft.-ről fog szólni.
Éppen ideje, sőt örvendetes dolog.
Ha egymás között vannak a tisztségviselők, talán bátrabban tudnak (mernek) a Kft. zűrös dolgairól tanácskozni.
Ha higgadtan történik a tényfeltáró megbeszélés, reménykedhetünk a bölcs döntésekben.
Alapvetően nem biztos, hogy hibás volt anno az ötlet, csak a kivitelezés sikerült olyan "magyarosra".
A Kft.-ből az ügyvezetők és az alkalmazottaik busás hasznot húztak, az OMME és ezen keresztül a méhészek meg buktak.
Mekkorát?
Senki nem tudja a választ, mert titkolják.
És itt az a pont ami felháborít, kiakaszt, és olyan jogos indulatokat ébreszt amelyet tabuként kezelnek.
Én úgy látom néhányan az időhúzásra hajaznak, de ez nem jó taktika.
Többet nem fogjuk becuclizni (én biztosan nem), hogy az OMME pénzügyi beszámolójából kihagyják a Kft. gazdálkodását.
A 2016-os OMME Küldöttgyűlésen felszólaltam, írtam az akkori elnöknek, EB-nek, és azóta is minden fórumon megragadtam az alkalmat, hogy valljanak színt.
Nyereséges, vagy veszteséges az OMME Kft.-je?
Én tudom a választ, csak a veszteség mértékét nem ismerem.
Több mint 14.000 méhész egy veszteséges "vállalkozást" kötelezően üzemeltet, különben nem részesülhet a Nemzeti Programból?
Hogy is van ez?
Mivel a tagdíjunk egy része, potom ca. évi 32 milliócska átvándorol a Kft. kasszájába, és ha ezt nem szeretnétek, nuku támogatás.
Hogy lehetne nyereségessé tenni azt amit a bosszú, a vad gyűlölet hozott létre?
A válasz várat magára.
Nagyernyei Attila

*

linen

• 123
« Válasz #189 Dátum: 2017. Január 14. 10:58 »
Felvetődik a kérdés, hogy miért is csak az részesülhet a támogatásból aki megeteti az OMME veszteségesen működő rendszerét?
Fejős tehénnek nézi szinte mindenki az OMME-t valamilyen szinten.

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #190 Dátum: 2017. Január 14. 12:33 »
QUQURIQ !!!

1996 év. 669 434 méhcsalád és 16 887 méhész.
Ebből kb. 6500 fő az akkori OMME tag. Ebben az időben nem volt Nemzeti Programos támogatás.
Csak úgy OMME tagok voltunk, jó barátságban!
Ezekből az adatokból jól látszik, hogy kb. 10 000 méhész a támogatásra utazott, és zik!
+ azokról nem is beszéltünk akik nem OMME tagok, nem is voltak.
Azokról megint beszélnünk kell, akik csak az E rendszámé OMME tagok!
Azokat is megemlíthetjük, akik OMME tagok voltak, felvettek minden támogatást, amit a méhészetük elbírt, és huss most már nem OMME tagok.
...és valóban mi lesz a jól tejelő OMME "tehénkével"?

Kiskakas

« Válasz #191 Dátum: 2017. Január 14. 12:53 »
Én 96-ban asszem az általános oskola hatodik osztályában koptattam a padot.  ;)
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

« Válasz #192 Dátum: 2017. Január 14. 13:21 »
Érdekes, többre saccoltalak volna... ;D (bocs)

« Válasz #193 Dátum: 2017. Január 14. 15:03 »
Hát ez van. ;) Ha így megy tovább,akkor talán lehetek még több is.(Csak azt kívántam illusztrálni,hogy nem azért nem voltam 96-ban OMME tag,mert nem voltak még támogatások.)
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

*

kiskakas

• 3249
« Válasz #194 Dátum: 2017. Január 14. 16:13 »
QUQURIQ !!!

A Kiskakas eszecskémmel sokat diskuráltam...
Egyikőnk sem értette, ha az OMME Kft ügyvezetői státuszára nagyon sok jelentkező volt, miért nem felelt meg egy sem? A túlkínálatból, egy sem akadt?
Vagy kérték az elmúlt időszak főkönyvét?
Vagy az átadás - átvétel körül lettek volna bonyodalmak?
...vagy csak ez volt az első felvonás?
Szeretnénk már végre tapsolni...

Kiskakas!