Tisztelt Szakállas!
Nagyon jól esnek ezek az elismerő gondolatok.
Ennyi bátorító telefont még nem kaptam.
Képzeld még az OMME-ból is. Az elnök Úr még nem gratulált, állítólag a hír hallatán picit elsápadt.
Végigfutott gondolatán, "Hogy mi lesz az OV-n, megint itt van."
Nem kell pánikolniuk, addig amíg úgy cselekednek ahogy szeretnénk.
Ehhez semmi mást nem kell tenniük mint a határozatokat végrehajtani amit az OV tagok (mi) és a küldöttgyűlés elfogad.
Nézzünk egy példát mire gondolok.
Nem valószínű, hogy ISUZU terepjárót vesznek legközelebb az alkalmazott kutatás keretéből.
Miért nem egy mikroszkópra költöttek, vagy egy kutató intézetet bíztak meg méhegészségügyi teendőkkel?
Rengeteg nyitott kérdés van, hogy kit kérdeztek meg,ki ad ilyenre engedélyt, felhatalmazást.
A 60 méhcsalád amit ugyancsak az alkalmazott kutatás keretéből szereztek be a legjobb ajánlat volt, korszerű kaptárakban, és természetesen a nyertes is pályázott?
A másként gondolkodó csapatot megpróbálták szétzilálni.
Jelentem ez nem jött össze, most szervezzük az "OMME Klinika 2-őt", mert beteg a szervezet.
Meg fogjuk gyógyítani! Azt szeretnénk, hogy tovább éljen, szolgálja a méhészek érdekét, ehhez viszont orvosi szikével ki kell metszeni néhány kóros elváltozást.
Ezek lehetnek konkrét emberek, de akár a Kft. is.
Emlékszel mikor megválasztásom után megkérdeztem a jelen lévő méhészektől:
" Nektek, mint tagdíjfizetőknek mi az előnyötök a Kft.-ből? Olcsóbb lett talán az üveg?"
Síri csend. Egy éve kérdezem minden fórumon ahol tudom, senki nem válaszol.
Az OMME beteg. Az orvos gárda összeállt, felkészült szakemberek hamarosan műteni fognak. Remélem a méhészek legnagyobb megelégedésére, és végre mindenki megérti, hogy nem "ölni" hanem gyógyítani akarunk.
Nagyernyei Attila