Hír-les

• 5612 válasz
  • 2322063 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #75 Dátum: 2013. December 16. 19:38 »
Tisztelt Méhésztársak!
Itt a következő!
Szabadon terjeszthető!
http://www.greenpeace.org/hungary/hu/publikaciok/Csepeg-mereg/
Ezt nézzék meg a kétkedők is, na meg a "szakemberek".
Üdvözlettel:Nagyernyei Attila

« Válasz #76 Dátum: 2013. December 16. 21:26 »
Tisztelt Méhésztársak!
Boss ma délután Barcson volt!
Még a csilláron is lógtak a méhészek!
Ennyien ebben a teremben még soha nem voltak!!!!!!!!
Üdvözlettel:Nagyernyei Attila

« Válasz #77 Dátum: 2013. December 16. 22:09 »
Attila.
Üdv, csak érdeklődni akarok, hogy véletlenül vagy akarattal hagytad vagy felejtetted ki az "r " betűt.
Tulajdonképp mindegy én így is meg úgy is értem.

Üdv. jani bátya

*

zümi

• 1382
« Válasz #78 Dátum: 2013. December 16. 22:14 »
Nekem is feltűnt!
Gondolom nem olvasta el még egyszer amit írt és ezért nem vette észre a hibát.
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 16. 22:19 írta zümi »
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

ata67

• 526
« Válasz #79 Dátum: 2013. December 16. 22:23 »
Talán nem Hugo Boss-ra gondolt... :)

*

atya

• 1043
« Válasz #80 Dátum: 2013. December 16. 22:44 »
Szép estét méhészek!
Ma Barcson olyan előadásnak lehettek részesei, a helyi méhészek, hogy az nem minden napi volt.
Azt mondták, még pótszékeket is kellet biztosítani a hallgatóság számára.
Ütős a történet, nem? Nem rég még arról számoltak be kollégáink, hogy egy bizonyos előadásról, folyamatosan szállingóztak el, a hallgatók, komoly érdektelenséget mutatva ezzel. A végére nem is voltak többen, mit vagy tízen heten.
Ennek oka szerintem csak az lehetett, hogy nem ugyan az az előadó tartott előadást ott, mint aki most itt Barcson.
Más!
Állítólag, komoly biztonsági rendszeren keresztül lehetett bejutni, az Intéző Bizottsági ülésre, mely  2013. december 13. (péntek) 10.00 óra
Helyszín: 5700 Gyula, Várkert u. 1. (Erkel Hotel aulája)
A képen, éppen egy az ülésre érkezőt vizsgálnak meg tüzetesen, előírásnak megfelelően, a biztonságiak. 

« Utoljára szerkesztve: 2013. December 16. 22:56 írta atya »
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #81 Dátum: 2013. December 16. 23:45 »
Csak egy kérdés?

A mélyen tisztelt Tolna megyei kolléga is átesett a vizsgálaton?
Az az áldott jó közösségi ember aki a szüreti fesztiválon is külön árul, és Gödöllőn is csak segget nyalt!

« Válasz #82 Dátum: 2013. December 17. 05:56 »
Kedves Méhészklub tagok!
Köszönöm,hogy ennyire figyeltek!
Hiába! Jó a csapat! Züminek üzenem, ha így együtt leszünk a Méhészklub találkát összehozhatom,Judit is szorgalmazza!  Mondjuk nálunk a méhesben? A kisház kész, szerintetek elférünk?

Benne hagyom hozzászólásomban a hibát!
Olyan gyorsan közöltem veletek a hírt,hogy a brrrrrrrrrr betűt kifelejtetem!
Nem fogok ám érte nyalizni,hogy szánom-bánom bűnömet!
Egyszerűen bocsánat!
Nekem nem nehéz megtennem!
Üdv: Attila
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 17. 06:59 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #83 Dátum: 2013. December 17. 06:55 »
Tisztelt Méhésztársak, Méhészklub tagok és olvasók!
Végre mindenki láthatja a Francia Intézetben elhangzott előadásokra adott válaszokat,  hozzászólásokat!
Valamikor még nem túl rég előadásomat így kezdtem.
Biztonsági öveket bekapcsolni!
Végig érdekes, ne pörgessétek az eseményeket előre, mert nem fogjátok érteni az összefüggéseket!
Aki mégis unná, ő 24 perc23 másodpercnél kezdje nézni!
Várom a reakciókat!
A köd felszáll! Szerintetek a szaktanácsadóknak nem lett volna itt a helyük? Most ők is megnézhetik amit mi már rég tudtunk!
Kellemes időtöltést kívánok a Fekete-fehér Méhészklubon!

http://www.youtube.com/watch?v=v4_oBwzon9k

Üdvözlettel:Nagyernyei Attila klubvezető

« Utoljára szerkesztve: 2013. December 17. 06:58 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #84 Dátum: 2013. December 17. 10:47 »
Sziasztok! Azért ez jó hogy a grinpisz is beszált . Tudom nem ugy irják ahogy mondják.A hozzászólást egy kicsit későb meg ejtem .De sajna Fracia nyelvben kicsit gyenge vagyok (nem értem)  Űdv:Antal

*

Nb18

• 797
« Válasz #85 Dátum: 2013. December 17. 12:24 »
Köszi Attila a megosztást!

Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy az a dolog állhat a háttérben ami Csuja úr mondott a hozzászólása végén. A vezető európai növényvédőszerek gyártói annyi pénzzel rendelkeznek, hogy bármit megtehetnek! Innentől kezdve a mai korrupt és pénzéhes világban nincs az az ember akit ne lehetne megvesztegetni. A gyártók meg pontosan tudják, hogy kinek az asztalára kell letenni a borítékot abban az ügyben ,hogy el tudják adni a már legyártott de Európából kitiltott csávázó szereket, gmo-s vetőmagokat! Csak ezt tudom elképzelni látva azt, hogy felelős vezetők homlokegyenest beszélnek a világ ellen!

Üdv.!

*

zümi

• 1382
« Válasz #86 Dátum: 2013. December 17. 13:06 »
"Egy rendes méhészetben mint az enyém is 1-2 méhcsalád veszteség szokott előforduni"
Én beszéltem olyannal emberrel aki 200 családos méhészetét veszítette el egyéb okok miatt! Ráadásúl több évtizedes méhészeti tapasztalattal rendelkezik, tanár, oktató, nem pedig egy kezdő méhész palántáról van szó!
Tegye össze a két kezét, hogy még nem történt hasonló a "RENDES MÉHÉSZETÉBEN" de ami késik az nem múlik.
Tisztelt Dr úr, "az öndicséret büdös" , úgy látom Ön ezt a közmondást nem ismeri!
Tisztázzunk valamit. Akkor most mennyi méhcsalád is van? Mert csak mekegést, makogást hallottam a kis videón ;D ;D
Ráadásul zsebre tett kézzel beszélni, nem is minősíteném..........

NB18  teljesen igazad van!
Lehet, hogy az a vastag boríték  OMME egyes veztőit is megkörnyékezte?

Geddekas, remélem nem "mérgezett" meg szavaival, Szakmai elnökhelyettesünk!
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 17. 15:28 írta zümi »
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

zümi

• 1382
« Válasz #87 Dátum: 2013. December 17. 13:53 »
Attila!

Örülök neki, hogy egy nevezőn vagyunk Judittal a személyes találkozóval kapcsolatosan :)

KLUBTAGOK, MÉHÉSZTÁRSAK,  mi a véleményetek??  Egy biztos, nem fog csalódni aki megtiszteli Attiláékat!!!!

Nekem nagyon tetszik, Szálka igazi "turista paradicsom"
A méhes tanyád profira sikerült, csak attól félek szűkös lesz a hely egy kicsit :D ;D

Üdv: Zümi
« Utoljára szerkesztve: 2013. December 17. 15:25 írta zümi »

« Válasz #88 Dátum: 2013. December 17. 15:21 »
.
« Utoljára szerkesztve: 2014. Január 08. 12:00 írta Balatonvilágos »

*

zümi

• 1382
« Válasz #89 Dátum: 2013. December 17. 15:54 »
"abban mindenki egyet értett a felszólalók közül, hogy a neonikotinoidok veszélyesek, csak abban volt különbség, hogy mennyire."

Pontosan ez a lényeg, hogy mennyire!
Nekem azt tükrözi Dr. Cserényi beszédje, hogy félvállról veszi a neonikotinoidok ügyet!!!
Közben saját méhészetét meg fényezi.......
Majd ha "szotyin" ne adj isten lesz egy jó kis mérgezése és esetleg nem tud megfelelően telelőbe menni méheivel, kíváncsi leszek, hogy áll majd a szája!!!