Tudom,hogy nem nekünk szólt csak bosszant ez a hozzáállás. Gondoltam,hátha kicsit elgondolkodik,hogy nem minden az,aminek látszik.
Párszor már leírtam,meg mások is leírták, hogy nem azzal van a baj,hogy lett egy újság meg egy kft, de úgy látszik mindig lesznek olyanok,akik nem értik,hogy mi csípi a szememet(szemünket).
Akkor még egyszer utoljára: Egy ideális világban előzetes közvélemény-kutatást követően,melyben a tagok többsége pozitívan nyilatkozik a témáról, a küldöttgyűlés megbízza az egyesület vezetőit egy kft alapításával és egy újság létrehozásával. Én ezek után megnézem mind a 2 újságot, ha mind a 2 tetszik,akkor előfizetek rájuk,ha csak az egyik,akkor arra,ha egyik se akkor mind a kettő megy a kukába.Ezt minden téma iránt érdeklődő megcsinálja és valós piaci verseny van,ugyanis versenyezniük kell az újságoknak a "fogyasztók" kegyeiért. Ha viszont az egyiket monopolhelyzetbe hozzuk,az nem igazán szolgálja a fogyasztó érdekét.Nem akarok senkit untatni a közgázos szöveggel. Szerintem mindenki tudna mondani rá példát, hogy mi szokott ilyenkor történni.