Kedves és kivételes barátom Csuja.
Ha értesüléseim jók, és fülemet nem csalja bűvölet, úgy értesültem, hogy a múlt hétvégén, te is megérkeztél, a minden komforttal ellátott, ám de béka segge alatt leledző sok ezer méhész közé, a nevezetes pocsolyába, ahol már nem lehet lefelé nézni csak felfelé. Oda a magasba, ahonnan meg csak a szar jön lefelé, meg jól kiröhögnek.
Tudom nem könnyű. Nem könnyű, hiszen nem is oly rég még te voltál a fénylő csillag, /a Proxima Centaury/ a kontroll csoportosok sötét egén. De ha csillag nem is, akkor faltörő kos, illetve inkább ennek egy szarva, amivel bedöntöttétek a Mészi Laci / te hívod így/ bástyájának kapuját.
/Amúgy emez csoport tevékenységetek eredményességét mutatja, hogy sikerült a " Mészi Laci" alatti 1600ft-os mézárat felküzdeni 1200 Ft-ra. És 11 db tyúktojás ér 1 kiló vegyes méz, /jó esetben,/ ahogy ma mondta egy méhész kollégám./
De, úgy látszik a szarvaktól azok is félnek akik uralmuk alá hajtották a nevezetes bástyát és igyekeztek /igyekeznek/ onnan mindenkit kitúrni, akik ők nem szeretnek.
Szóval megijedtek tőled is, bár ez igazán váratlan volt, még is kétlábbal rúgtak seggbe, avagy hagytak a szarban. /Ahogy neked jobban megfelel./
És most itt vagy, Omme tagság és elnöki státusz nélkül. / A kettőnk közti különbség csupán annyi, hogy engem hívtak de nem mentem, te mentél ha nem hívtak is, de így se kellesz./
De, nem féltelek.
Nem féltelek mert ismerem a karakteredet, és tudom feltalálod magad.
Ha megengeded adnák is néhány tanácsot.
Ha túl leszel a fellebbezéseken, már mint az elnökséged elvesztését illetően, /mert az ugye elképzelhetetlen, hogy te nem fordulsz bírósághoz,/ javasolnák néhány új egyesületet.
Itt vannak például mindjárt a gilisztások. Bizonyára szívesen fogad egy ilyen jó képességű vegyész szakembert a földigiliszta tenyésztők egyesülete. De meggondolandó az éti csiga tenyésztői tagság is.
Ezeknek két előnye is van. Az egyik, hogy nincs fullánkjuk, és rajként nem ülnek ki magas fára.
Amúgy maradok továbbra is egyetlen barátod.
Vivaldi.
Ja és még valami. Hogy Csuját leváltották, Geddekas is tudja?