Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286114 megtekintés

*

Geddekas

• 5859
Re:Hír-les
« Válasz #3451 Dátum: 2017. December 22. 18:38 »
www.magro.hu/agrarhirek/gazdalkodas/allattenyesztes/11-tonna-hamis-mezzel-buktak-le/
Mi ez az EU-t elárasztó többszázezer tonna méhek nélkül készült méznek nevezett hamisítványhoz képest? Vajon azok buktatták le, akik kitűnő laboratóriumi háttérrel még nagyobb méretekben csinálják?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #3452 Dátum: 2017. December 23. 17:36 »

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3453 Dátum: 2017. December 25. 20:01 »
Attila. Van olyan gyógyszer amit úgy hívnak cavington. Ajánlom figyelmébe a magyar fórumos póknak. Ha elfelejtenéd írd fel egy papírra.
 Komolyan gondolod? Ez a 2004-es tüntetés eredménye? Mintha azóta már lett volna egy tüntetés, én úgy emlékszem.
 Ha pedig az unió 13 évre rá képes csak megtárgyalni valamit, akkor ez egy sóhivatal. Akkor barátom én azt mondom, dugja a fejét a seggébe az öszes uniós biztos, meg bizottság meg Junker meg az összes f@szkalap Brüsszelben.
Ezen komoly ember csak röhög.

*

Kitin

• 934
« Válasz #3454 Dátum: 2017. December 25. 20:09 »

*

izso60

• 573
« Válasz #3455 Dátum: 2017. December 25. 21:56 »
Üdv.Uraim!
Na Vivaldi erre varrjál gombot!
Boldog Karácsonyt Neked és minden jó érzésű embernek!

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3456 Dátum: 2017. December 25. 22:28 »
Viszont.

*

zümi

• 1382
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Geddekas

• 5859
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

*

neo

• 1000
« Válasz #3460 Dátum: 2018. Január 04. 16:26 »
Kitin is ezt linkelte. Én az első hím virágú mogyoróvirágot karácsony után láttam. Volt olyan év, hogy az első nőivarú mogyoró november 18-án nyílt ki, de ekkor a hím virágú csak februárban. Azt akarom ezzel mondani, hogy ilyen korai mogyoró még sosem volt. A repceföldön én is láttam világos zöld növényzetet, ami virágzik. Nem tudom, hogy mustár keveredhetett bele ? Ha nem, akkor márciusra le is virágzik, ha kitart ez az idő.

« Válasz #3461 Dátum: 2018. Január 09. 07:59 »

*

Kitin

• 934

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #3463 Dátum: 2018. Január 11. 12:01 »
Nyomoztam, hogy mi történt Brüsszelben. Ez történt neo ügyben decemberben Brüsszelben.

Bizony a 2017 decemberi brüsszeli tárgyalás előtt kellett volna az OMME-nak elmondania a NÉBIH és a minisztérium felé azokat a tényeket, amelyek reményeim szerint a magyar küldöttség álláspontját is befolyásolhatta volna a méhek javára.

Mivel a magyar küldöttség csak a növénytermesztő gazdák és a vetőmagszövetség álláspontját ismerte, továbbá úgy tudta, hogy az OMME szerint jelentős méhészeti veszteséget a neonikotinoid használat Magyarországon nem okozott, ezért a neo csávázás szántóföldi alkalmazását támogatta. 

http://www.greenpeace.org/eu-unit/en/News/2017/Bee-killing-pesticides-dangerous-greenhouses/

Hivatalos részletes formában itt olvasható:

https://ec.europa.eu/food/plant/pesticides/approval_active_substances/approval_renewal/neonicotinoids_en

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3464 Dátum: 2018. Január 11. 21:10 »
Szevasz tavasz.......