Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286872 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #3360 Dátum: 2017. Október 12. 22:44 »
Végre megtudhatjuk, hogy a mézhamisítások mögött is Soros György áll. >:(

« Válasz #3361 Dátum: 2017. Október 13. 06:12 »
Azt eddig is tudtuk. Most azt fogja megtudni - akinek van gyomra az M1-et nézni -, hogy migráns atkák keserítik a méhészek életét  ;)

« Válasz #3362 Dátum: 2017. Október 13. 09:33 »
https://www.mediaklikk.hu/video/ma-reggel-2017-10-13-i-adas-2/

6 óra 43 perctől téma a hamis méz.

Üdv. jani bátya

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3363 Dátum: 2017. Október 13. 18:40 »
Most ez komoly? Takácsnak tényleg helikoptere van?

*

atya

• 1043
« Válasz #3364 Dátum: 2017. Október 13. 19:58 »
Honnan tudtad meg ez az űber titkos információt?  :o
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

*

Vivaldi

• 2049
« Válasz #3365 Dátum: 2017. Október 14. 13:40 »
Atya figyelj már. Jártál nyelvtan órára? Mert én ott azt tanultam, hogy a kérdőjel az kérdésre utal.

Mégegyszer felteszem a kérdést.

Van Takácsnak helikoptere vagy nincs?

« Válasz #3366 Dátum: 2017. Október 14. 15:13 »
Vivaldi!

Csak azért,hogy tudjad és holnaptól jól aludjál.

Hét helikoptere és hét alsó
gatyája van.
Minden napra meg van milyen színű alsógatyát húz
és ugyan olyan színű helikoptert használ. 

Csányi Antal

*

atya

• 1043
« Válasz #3367 Dátum: 2017. Október 16. 06:34 »
Atya figyelj már. Jártál nyelvtan órára? Mert én ott azt tanultam, hogy a kérdőjel az kérdésre utal.

Mégegyszer felteszem a kérdést.

Van Takácsnak helikoptere vagy nincs?
Kedves "tanult barátom" Vivaldi!
Nézd el nekem, hogy összességében olvastam el az előző írásodat.
Ez a második írásodban lévő mondatod, melynek a végén ott van a kérdőjel, szerintem ez kérdés. Erre a válasz az lehet részemről, hogy nem tudom. De én nem is válaszoltam neked, hanem csak egy kérdést tettem fel.
Idézet
"Honnan tudtad meg ez az űber titkos információt?  :o
Az első kérdésed hogy is tetted fel?
Idézet
"Most ez komoly? Takácsnak tényleg helikoptere van?"
Az én problémám az lehetett, hogy a "Most ez komoly?" kérdésesnél arra következtettem, hogy tudsz valamit és most visszaigazolást szeretnél kérni.
Ne haragudj ha ezzel kellemetlenséget okoztam neked. És azt is elfogadom, hogy nem ugyanazon Alaptanterv szerint tanítottak bennünket. Látom most már, hogy az "erdei iskolában" egészen sajátos módszerekkel tanítottak.
De nekem nem is ér annyit ez a dolog, hogy akár több gondolatot fűzzek hozzá!
A sikerhez csak annyi kell, hogy képes legyél az életed a magad módján élni.

« Válasz #3368 Dátum: 2017. Október 17. 07:52 »
Ma délelőtt, az-az október 17-én Bross Péter ismét az M1-en!
Időpont: 9 óra 40 perc.
Nagyernyei Attila

*

lygo67

• 144
« Válasz #3369 Dátum: 2017. Október 17. 10:42 »
Ma délelőtt, az-az október 17-én Bross Péter ismét az M1-en!
Időpont: 9 óra 40 perc.
Nagyernyei Attila
http://www.mediaklikk.hu/video/ma-delelott-2017-10-17-i-adas-2/
Kiváncsi leszek, hogy holnap a piacon hány vevő fogja megjegyezni :panaszra semmi ok nem lehet hiszen kapunk támogatást 1,5 milliárdot. Elég szomorú ,hogy a beszélgetés 2/3 a támogatásokról szólt!! (persze ennek a műsorvezető az oka) Egyébként nem lett volna rossz a riport. Műsorvezető hibás "fordítása"(az üvegről)  amit Péter azért javított ! Na meg a Zalaegerszegi méhésznek csakúgy megjegyezném szerintem NE tegyék a vevők forró teába a mézet.
Tudom most sokan gondoljátok , hogy örüljünk hogy volt szó a mézről. Igen végre (hacsak percekre is) hallani egy országos médiában is a mézről.

« Válasz #3370 Dátum: 2017. Október 18. 01:26 »
    Nem ér semmit a riport ha a méhész akiről szól az egész, sem veszi észre a marketing lehetőséget. Megint jó szokás szerint kritizáljuk azt aki kimer állni a médiában, és próbálja felvilágosítani a vásárlót, vevőt.
  " hiszen kapunk támogatást 1,5 milliárdot."      Kedves  lygo67 ez az összeg nem is olyan sok, valahol meg található, h a mezőgazdaság összességében mennyi  támogatást kap. Osszunk szorozzunk , és utána kérdezzük meg a különböző területen gazdálkodókat, nekünk csak ennyi jár azért a munkáért amit a méhtartók méhei elvégeznek?
   Figyelte valaki a riport közben a képeket? 1 kérdés, ki emlékszik a méz árakra?--de őszintén-- Ezt a riportot látta az a méhész is aki a piacon méltatlanul alacsony áron adja a termékét.  Talán önvizsgálatot kellene végezni saját magunkon, azután megbeszélni a hogyan továbbot.
  Véleményem szerint aki érteni akarta amit a Péter megfogalmazott az elégedett lehet a riporttal.

Albert.

*

lygo67

• 144
« Válasz #3371 Dátum: 2017. Október 18. 20:22 »
Szia Albert !
Bocs ha félre érthető voltam. Nekem semmi bajom nem volt Péterrel, sőt!
A szomorú az volt hogy a média "kíváncsibb" támogatásokra mint arra , hogy miért is joo a méz , mennyi munka van a mögött hogy az asztalra kerüljön a méz ...stb.
1,5 milliárddal meg tisztában vok ,hogy az nem sok ! na de be is jött amit mondtam: ma 1 vevőm a piacon már megemlítette, hogy hallotta a tv -ben mekkora támogatást kapnak a méhészek!
Nem azzal kezdte hogy hallotta a tv-ben ,hogy egyen minden nap mézet mert akkor talán ritkábban lesz beteg. Azt sem mondta , hogy látta a bolti mézek árát a riportban és tulajdonképpen akkor nálam a 2300 Ft -s akácméz mennyivel olcsóbb mint a bolti (de megkérdeztem Tőle , hogy ezeket esetleg látta-e ? )
Szóval ebben a riportban ennyi volt a hiba ,egy szóval nem mondtam , hogy erről  Bross tehet!

*

zümi

• 1382
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

*

Kitin

• 934
« Válasz #3374 Dátum: 2017. Október 19. 21:37 »