Azt a k...a
. Tudom én, hogy nem tudjátok a fölös energiát levezetni a kaptár emelgetéssel, de nehogy már egymásnak essetek.
Tudod nekem ugyan nem kell szeptember közepétől március végéig kaptárakat emelgetni, sőt április végétől augusztus elejéig kell csak a méztereket is, de nincs felesleges energiám. Ma is dolgoztam, és most jöttem fel a keretszögelésből, és még piszokul sok meló vár rám tavaszig.
Aztán nehogy már szó nélkül elmenjek a semmittevő mellett, aki a 60 kilométerre munkába járó melóst veszi a szájára, mert pótkocsijai és traktorai vannak, miközben Ő egy NYAVAJÁS PERGETŐRE SEM TUDJA FELVENNI A TÁMOGATÁST.
Biztosan azért utasították el, mert röhögőgörcsöt kaptak a Vivaldi a facéról aláírástól, és különben sem fizetett Vivaldi nevű méhész tagdíjat. Ezért nem kapott Liszt sem molnárkocsira 
Hát képzeld favágó barátom, hogy vettem pergetőt is, /LYSON/, Fűnyíró / Makita, Husqarna./ Utánfutó /Göd/. Azonkívül vannak olyan kisebbek mint méhlesöprő, kaptárlift, és még gőzviaszolvasztóm is.
De ezért senkinek nem nyaltam be, mint ti teszitek, és ezért jó nagy a pofám, és meg merem mondani az igazat.
A védenced pedig olyan, /bár te megvéded, holott nem is ismered, de a hasonló a hasonlót védi,/ akitől akasztottak már ártatlanabbat is.
Azt meg hol nézted, hogy Vivaldi nem fizet tagdíjat? Nézd csak meg ott van a névsor végén. Nevezetesen Vivaldi Antonio, már 1992-től tag. Te mióta vagy?
Egyébiránt nem ismerek normális méhészt aki azért harcol, hogy minden akácerdőt irtsanak ki. Mert ugye az igazi méhészek zsigerből utálják a fanyűvőket. Rajtad kívül, de te, vagy nem vagy normális, vagy csak álnéven vagy méhész, amúgy meg fanyűvő. Mert barátom itt bizony ez történt, minden erdőt kivágtak lassan, olyan hóba bukottak mint te. Bizonyítani persze, hogy ebből mennyi lett ellopva azt nem lehet, viszont van bírósági ügy egy pár hektár svarcban kivágott erdő miatt.
De a lényeg a lényeg, olyan községben, ahol a nem kevés külterület nagy része erdő, máshonnan hozzák a fát.
És attól nem lehet elvonatkoztatni, hogy ez hasonló mentalitású vadbarmok miatt van így mint te is vagy, legyen az bárhol MVH-nál, Erdőfelügyelőségnél, vagy pedig a Minisztériumban.