Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286447 megtekintés
Re:Hír-les
« Válasz #1905 Dátum: 2015. Október 09. 12:29 »
Miért hazudozol egyfolytában? Fel tudod fogni egyáltalán mit művelsz?
Soha nem beszéltél a Stadlerral. Nem is ismered.
 Az ő méhei Fonyódon voltak, ahol az állandó telephelye van. Itt nem volt, csak az újságból és a tévéből hallott az akkori eseményekről. Miket hordasz össze már megint? Most már azt az idillt kelted, talán úgy is érzed, mintha Te is itt lettél volna akkor. A telefon számát sem tudtad.

Mikor akart lemondani? Hány éve volt? Még szó sem volt talán az új vezetésről...
Eszméletlen az ámokfutásod.

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1906 Dátum: 2015. Október 09. 16:13 »
Ha nem rágalmaznál azzal, hogy hazudok, akkor nem válaszolnék.

Stadler telefonszámát te adtad meg még akkoriban, amikor a méhmérgezésed volt. Akkor is beszéltem vele, sőt többször is, és most is. Attól, hogy az ő méhei nem voltak a te röpkörzetedben, még tudhatta, hogy a helyi szervezet tagjainak milyen gondja-baja van. Tudott a te súlyos problémádról is. Mint elnöknek illik is tudnia, hogy a csapatába tartozó méhészeknek milyen gondja-baja van.

A mostani telefonbeszélgetésem időpontja délelőtt 11 óra 28 perc. Akár a telefonszámát is ideírhatom, ha ő megengedi. Sőt azt is elmondta, hogy éppen a Szent György hegyen szüreteli a rizling szőlőt a rokonánál ma is holnap is. Emiatt nem lesz ott honap az OMME OV ülésen.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1907 Dátum: 2015. Október 09. 16:40 »
Én meg elárulom neked, hogy annyira nem fontos az a szüret neki, de fontosabb mint holnapi OV ;D

Akinek én akkor megadtam a telefonszámát neked (betegeskedett),na Ő melyik egyesület vezetője volt? Nála is eltűntek a méhek akkor.
 Te még a nevét sem tudtad a mi elnökünknek, -nemhogy a telefonszámát-, csak a tolnai találkozó után.

« Válasz #1908 Dátum: 2015. Október 09. 18:02 »
No comment. Talán akkor nem lesz törölve, aztán mindenki döntse el, ki mond igazat.

Stadler László
17:43 (15 perce)

címzett: saját magam
Szia Jenő! A átküldött levélről annyit, hogy te voltál az első / P.L.-val együtt/ akiket szeptemberben tájékoztattam lemondási szándékomról. Mégpedig azért mert te vagy a jelölő bizottság elnöke. A következő megszólalásom a szerdai előadás előtti bejelentés. Üdv. L.

Jenő Molnár <meezesjeno@gmail.com>
17:53 (5 perce)

címzett: Stadler
Szia Laci!

Ez a leveledet (indok nélküli hozzáfűzést nélkülözve) felrakhatom az igazamat bizonyítva a "feketefehérre"?

Üdv: Jenő

Stadler László
17:58 (0 perce)

címzett: saját magam
Igen!

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1909 Dátum: 2015. Október 09. 18:38 »
Jenő!

Ezzel a levelezéseddel mit cáfoltál meg abból amit én eddig leírtam? Merthogy semmi olyat nem írtál, ami bármit is cáfolna.

Hazugnak neveztél, és bebizonyosodott, hogy nem hazudtam, de az is bebizonyosodott, hogy amit te énrólam állítottál az bizony nem volt igaz. Nem kéne bocsánatot kérned?
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #1910 Dátum: 2015. Október 09. 18:49 »
Ezt írtad ma:"Akkori beszélgetésünkkor tájékoztatást kaptam tőle, hogy Molnár Jenő méhállományán kívül hány méhészt érintett a mérgezés és a többiek hogyan reagáltak a történtekre. Már akkor emlegette, hogy le akar mondani, mert egyéb feladata mellett sok munkát jelent neki a helyi egyesület vezetése, de szereti a méhésztársakat és amig nem talál utódot továbbviszi az elnöki feladatokat."

Ezt írta a Laci:" hogy te voltál az első / P.L.-val együtt/ akiket szeptemberben tájékoztattam lemondási szándékomról"

Tudsz olvasni? Soha nem beszéltél vele, csak ma telefonon.

« Válasz #1911 Dátum: 2015. Október 09. 19:41 »
Kivancsi 111!
Menjünk a Gőzölgőbe, mert ez a Hír-les rovat, és a kutyát nem érdekli ez a vita, ott szívesen folytatom.
Nagyernyei Attila

« Válasz #1912 Dátum: 2015. Október 12. 22:16 »
Sziasztok!
A hirdetés után a 15. pertől következik a MÉZ téma!
http://www.mediaklikk.hu/video/magyar-gazda-2015-10-12-i-adas-5/
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1913 Dátum: 2015. Október 12. 23:55 »
Ez egy jó reklám. Kár, hogy kevesen nézik ezt a műsort.

*

zümi

• 1382
« Válasz #1914 Dátum: 2015. Október 15. 22:20 »
A Greenpeace Magyarország szerint az ökológiai gazdálkodás jelenti a megoldást a világ élelmezési válságára. Rodics Katalin, a Greenpeace Kelet-Közép-Európa regionális agrárkampány-felelőse szerdán Budapesten sajtótájékoztatón az ökológiai gazdálkodás alappillérei között sorolta fel egyebek mellett a vidéki népesség megélhetésének védelmét, a tudásintenzív termelést, a természeti sokféleséget és az ökológiai növényvédelmet.

Hangsúlyozta, az ökológiai gazdálkodással a Föld akár 15 milliárd embert is képes lenne ellátni, miközben a nagyüzemi mezőgazdaság támogatói szerint a bolygón élő több mint 7 milliárd ember ellátása csak az általuk képviselt formában megoldható.
Tömöri Balázs, a Greenpeace Magyarország munkatársa felidézte, hogy október 16-a az élelmezésügyi világnap; 1945-ben ezen a napon jött létre az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO).
Bardócz Zsuzsa professzor (képen) arra hívta fel a figyelmet, hogy a zöldségek, gyümölcsök, az egyes élelmiszerek vitamin és ásványi anyag-tartalma csökken a nagyüzemi előállítás során. Ez a folyamat pedig hosszú távon a minőségi éhezéshez vezet, amikor a szervezet a szükséges kalóriát ugyan megkapja, de a szükséges ásványi anyagoknak csupán töredékéhez jut hozzá – tette hozzá.

Simon Gergely, a Greenpeace Magyarország munkatársa problémának tartotta, hogy bár az Európai Unió és Magyarország is szigorúan szabályozza a mezőgazdaságban használható növényvédő szerek mennyiségét egy termékre lebontva, a szabályozás arra már nem tér ki, hogy hány fajta növényvédő szer lehet egy adott termékben.
Üveges Gábor, Hernádszentandrás polgármestere pedig arról számolt be, hogy a Borsod megyei település, már 5 éve alkalmazza az ökológiai gazdálkodást a zöldségtermesztésben. Az általuk termesztett zöldségek értékesítése és a falu megismertetése miatt megalkották a BioSzentandrás márkát – tette hozzá. Kérdésre válaszolva elmondta, hogy minden magyarországi kistelepülésnek meg kell találnia a funkcióját, hogy aztán erre építve meg tudja teremteni a saját jövőjét.
Mindig arra kell törekedned, hogy a legjobb legyél, de sosem szabad elhinned, hogy az is vagy.

« Válasz #1915 Dátum: 2015. Október 16. 09:24 »
„Ha meg tudjuk változtatni önmagunkat,
a tendenciák is megváltoznak a világban.
Ahogy az ember megváltoztatja a saját természetét,
úgy fog irányába megváltozni a világ hozzáállása.
Nem szabad arra várnunk, hogy lássuk, mások mit tesznek.”

« Válasz #1916 Dátum: 2015. Október 16. 21:52 »
Tisztelt Méhészek!
Állítólag az elnökök azért kapták a karlendítős laptopot, hogy naprakész információkkal szolgáljanak az OMME "Hivatalnak"!
Na nézzük a tényeket!
Az OMME Érdi Szervezete gyakorlatilag egy éve megszűnt, tagjai beintegrálódtak a Pesti szervezetbe!
És mi van az OMME "naprakész" honlapján?
Ez.
OMME Érdi Szervezete
————————————————————————————————————————–
Erdélyi János, Elnök
2030 Érd, Bulcsú u. 19.
06 20/497-6916

------------------------------------------------------------------------------------------------
Szóljon már valaki nekik, hogy ez annyira gáz.
Huh, most jutott eszembe!
Szólok az érdieknek delegáljanak küldötteket!
----------------------------------------------------------------------------------------------
A méhegészségügyi rovat eddig az abszolút abszurdum!
2012-es hír van a rovat elején!
Lehet az OMME méhei ezért pusztultak el mert a kőkorszaki hírekből dolgoznak?
A gyermekrajzpályázat az igen!
Majd a termálfürdőben kiértékelik Gyulán.
Nagyernyei Attila
« Utoljára szerkesztve: 2015. Október 16. 22:29 írta Nagyernyei Attila »

« Válasz #1917 Dátum: 2015. Október 16. 22:08 »
gyermekrajpályázat

Ez az amikor sok gyerek egyszerre mászik ugyanarra a fára?  ;D

« Válasz #1918 Dátum: 2015. Október 16. 22:29 »
Javítottam!
Köszi!
Nagyernyei Attila

*

Geddekas

• 5859
« Válasz #1919 Dátum: 2015. Október 17. 22:44 »
Bocs, hogy javítok, de Erdélyi Jánostól tudom, hogy NEM SZÜNT MEG az OMME Érdi Helyi Szervezete. Tehát igenis küldöttet állíthatnak.