Ti még el tudtok igazodni saját magatokon?
Akárhogy is van elgondolkodtató. Mindenki mondhat bármit, és vissza is idézheti, ha tudja, én Brossról soha nem mondtam olyat, hogy buta lenne. Ezért még is felmerül a kérdésem.
Hogyan gondolta ő ezt a választás előtt? Vajon felmerült benne, hogy az indulásával, olyan helyzet is elő állhat, hogy az Omme működése teljesen lebénul? Én akkor is feltettem a kérdést amikor indult, hogy miből gondolja, hogy most más a helyzet mint amikor lemondott.
Én tudom, vannak egyesek akik elhitték, hogy mindenkit sikerül kitenni a vezetőségből a régi emberek közül, akik meg maradnak, behódolnak. és ezzel elő áll az az ideális helyzet, hogy mindenki egy követ fúj.
De, Brossnak azzal az eshetőséggel is számolni kellett, hogy mi lesz ha nem így lesz, mint ahogy lett is.
Most azt mondjátok mondjon le azok akik ellene vannak. Kérdezem én, miért mondanának le, amikor őket is ugyan úgy választották oda. Én úgy gondolom, mert mind a két féllel beszéltem, hogy mindegyik a másikat okolja. Mert mindenki úgy gondolja neki van igaza. És még azt se mondom, hogy nem jó szándékból teszik.
Tehát aki meg úgy gondolja, hogy jól csinálja amit csinál, miért mondana le?
Ez a helyzet, ha valamihez, akkor ez egy autóhoz hasonlít, ami a sivatagban elkaparta magát tengelyig, és a motor zúg, ám nem megy sehová, és a segítség beláthatatlan messzeségben van. Mert én már tippelni sem mernék, hogy ez hogyan és mikor lesz megoldva. Ki, és mikor húzza ki a kátyúból az autót. Mert valljuk szépen be erre a következő időkben még remény sincs.
Ha matematikai képlettel írnánk le a helyzetet akkor így is vehetjük: Jó szándék mínusz jó szándék az egyenlő nulla.