Ezen a "szarrágó" pitiáner ügyön teljesen leképezhető az OMME mostani működése.
Valóban egy táskára költött néhány tízezer forint, és a TAXI költsége nem rengeti meg a költségvetést, de ne legyünk nyúlszívűek velük.
Honnan veszi az elnök a bátorságot, hogy ezt meg meri tenni?
Hogy mentek át a számlák (mert két számla van, az egyik a táska a másik a TAXI) a "Hivatal" szűrőjén?
Miért nem mondta Mészáros József OMME "Hivatal" vezető, hogy ... Főnök azért ezt már nem kéne?
Hangosan gondolkodom, és úgy írom soraimat, hogy Mészáros József hivatalvezetőt nem szeretném megsérteni, de olyan furi, hogy utána meg az elnök javaslatára jutalmat kap.
A könyvelés nem fog szólni, mert "fődi" falubeli, Mészi vitte oda.
A független könyvvizsgálói jelentést meg úgyis titkosítják.
Fáskerti László csapata sem tesz még ettől nagyobb dolgok után sem semmit, esetleg írnak egy újabb EB jelentést, melynek a vége az elnök tiszteletdíjának megszavazása.
Szép kis társaság mondhatom!
Egyetlen módon lehet ezt az áldatlan állapotot megszüntetni, le kell cserélni az egész brigádot.
Most mondhatnák a "Mészi" hívek, hogy ez csupán egy gusztustalan kampányfogás részemről.
Én a tettet inkább annak érzem, semmi mást nem történt mint beszámoltam egy csúnya táskaügyről.
Ezt fogjátok fel előjátéknak.
Az újabb, az elnökség nagy részét érintő igazi nagy durranásra még várnotok kell.
Szeretném azt is gondosan körbejárni, nehogy valakinek megforduljon a fejében, hogy csupán (Izs60 szerint) egy újabb aljas pletykát fogok elétek tárni.
Minden lépésemre kell figyelnem, mert még mindig tart ellenem az etikai eljárás, nem szeretném tovább súlyosbítani helyzetemet, bár ahogy elnézem lassan nem én kerülök "szarba".
Bátran felvállalom ezeknek az ügyeknek a nyilvánosságra hozatalát, nekem nem kell magamért kampányolnom, mert nem iparkodok sehova.
Lassan mindenkinek világossá válik, hogy miért vannak zárt ajtók, és titkok?
Folytatása következik.
Nagyernyei Attila