Hír-les

• 5601 válasz
  • 2286573 megtekintés
*

Geddekas

• 5859
Re:Hír-les
« Válasz #2280 Dátum: 2016. Január 17. 18:55 »
Megmondtam, hogy ilyen ügyeket nem vállalok. Azt is elmondtam, hogy miért. De ha igaz az ügy, akkor valakinek vállalnia kell a folytatást.

Ha annyira biztos vagy abban, hogy ez úgy igaz ahogy elmondod, akkor remélem már megírtad a levelet Rádi Tibornak és Fáskerti Lászlónak.
Az élet a legjobb tanítómester, eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli. Bár az erdő zsugorodott, de a fák továbbra is a fejszére szavaztak, mert annak a nyele fából volt, és azt hitték, hogy közülük való.

« Válasz #2281 Dátum: 2016. Január 17. 19:03 »
Attila írja:

"Annál inkább szóvá tette, hogy az "ellenzék" mindenről tud, és zavarja a sok "tégla"."

Hány Gabika van még, akit ki kell rúgni?

Vagy már a saját csapatában is "téglák" vannak??

Milyen divatos mostanában a tégla!

Ez remélem már az "uralom" végét jelzi. A diktátorok szokták a téglákat kicsinálni. Eddig még minden diktatúra megbukott. Remélem a történelem mint mindig, ismétli önmagát.

« Válasz #2282 Dátum: 2016. Január 17. 19:22 »
"Azok a méhészek akik ott voltak, és ezt a táskaügyes magyarázkodást hallották, azt sem tudták miről beszél az elnök.
Ha nem beszél róla, szépen elülnek a hullámok."
Régi Magyar mondás szerint az kiabál akinek a háza ég.
Én mindenféleképpen egy önigazolást vélek felfedezni az elmondottak mögött.(Ez nekem jár, ha a kutya, kutyát eszik is).
De legalább nem mondhatjuk el a "legdrágább"-ról, hogy rövid távra tervez vagy nem gondol az utódjára,  mert az említett holmi kincstári lévén bizony öröklődik. :-\

Üdv. jani bátya

« Válasz #2283 Dátum: 2016. Január 17. 21:16 »
leltári száma van ?  :P :-\ (vagy) leltári száma van . ::)

« Válasz #2284 Dátum: 2016. Január 18. 06:57 »
 Hangtár Kossuth rádió  .Hajnal táj c, műsor  5 o, 40 p.től méhekkel foglalkoznak.

« Válasz #2285 Dátum: 2016. Január 19. 21:19 »
Sziasztok!
Előz az OMME!
http://www.agroinform.com/elelmiszeripar/a-nebih-is-beszall-a-meheszek-oldalan-26083-001
A legfontosabb kampányízű mondatot eldugták a cikkben!
"A Nébih az OMME-t a magyar méhészek országos érdekképviseleti szervezeteként ismeri el, amely – kiemelt koordináló szereplőként – segíti a hatóságot az ágazatban megjelenő jogsértések elleni fellépés hatékonyabbá tételében."
Nem kéne ezt az OMME alapszabályába is beépíteni?
Lassan érő egy társaság.
A NÉBIH-nek kell rávezetni őket mi az érdekképviselet?
Talán betojtak a Kaposvár és Vidéke Méhészeinek Egyesületétől?
Már régen meg kellett volna ezt lépniük!
Soha nem késő.
Ha ezt az egy sort nem írták volna bele még azt gondolná az ember, hogy észhez tértek.
Így elárulták magukat, teljesen be vannak parázva.
Van is mitől, na meg kitől.....
Nagyernyei Attila

« Válasz #2286 Dátum: 2016. Január 20. 18:30 »
Sziasztok!
Annyi hírem van, hogy sokszor nincs időm közölni őket.
A héten történt Vácon a méhészgyűlésen.
Előadó Tantó Sándor volt, gyér érdeklődés kísérte tájékoztatóját.
Olyan témát hozott fel, ami az egyszerű (kis méhészt) nem érdekelte.
Mézkiszerelő építése, beruházások, és ezzel kapcsolatos támogatások, lehetőségek.
Utána jött a NAGY Ő!
Dr. Mészáros László előadásának csak arra a részére reagálnék ami esetleg másokat is érdekelhet.
A szokásához híven ismét mellébeszélt, de ez csak azoknak furcsa kik nem kellően ismerik.
Elmondta, hogy az ő előtte lévő vezetés milyen gondatlanul gazdálkodott a Nemzeti Programunkkal,és a kihasználtsága a programnak soha nem volt ilyen kimagaslóan jó, mint 2015-ben.
........
Természetesen mindent részletesen körbejártam, tanukkal magamat körbebástyáztam, mert ki tudja........
Nagyernyei Attila

Kedves Attila!

Megütközve hallottam, megint milyen eszközöket igyekszel bevetni a kampányban. Múltkor rendkívül rossz néven vetted, mikor merészeltem rávilágítani, hogy szemérmetlenül hazudsz, ha úgy érzed szükségét. Sajnos, ismét fel kell hívjam a figyelmed: szemérmetlenül és gátlások nélkül hazudsz. Nem lenne az baj, ha saját tapasztaláson alapuló, hiteles információkat közölnél, mert abban az esetben nem lennél támadható, s nem is emlegetne senki hazugként. Jelen esetben viszont oly mértékben ferdítesz és csúsztatsz, ami még az én rendkívül toleráns ingerküszöbömet is meghaladja. Lehetetlen, hogy képtelen legyél felfogni: ha hiteltelen dolgokat hazudsz, személyedben válsz hiteltelenné. Ehhez semmi közöm nem lenne, de személyed mára annyira egybeforrt a "Változás" csapatával, hogy a személyedben történő elhiteltelenedés a Csapat hitelességét is megkérdőjelezi, ez pedig már nem is bűn, hanem böszme nagy szarvashiba. Olyan öszödi, hogy ögyem a szömödet...

Mivel veled ellentétben nem szeretek semmit információk nélkül kijelenteni és terjeszteni, én is körbejártam a kérdéses méhészeti rendezvényen történteket, hogy ne a te "jereváni rádiós"híreidnek a csapdájába essek. Nos, érdemes volt, mert feketén-fehéren kiderült, te valótlanságokat tálaltál tényekként.

Tantó Sándorral kezdted, én is ezt a menetrendet követtem. Fogalmad sincs, miről tartott előadást Tantó úr, ráadásul vagy az informátorod hazudott, vagy te ferdítetted el az információt a saját "szája íze szerint". Elég rossz lehet a "szájad íze", mert rohadt büdös az, amit felböfögsz. Tantó úr előadásának címe: "Van-e valamerre kiút? avagy a magyar méhészeti ágazat ELMOZDULÁSÁNAK jövőbeni lehetőségei!"

Nos, mint látjuk, a téma messzemenően nem az, mint ami a te interpretációdból kihallik, ha esett is szó mézkiszerelők építéséről, beruházásokról, ezzel kapcsolatos támogatásokról és lehetőségekről, e témát legfeljebb tangenciálisan érintette az előadó.

De hogy ne a levegőbe beszéljek, felsorolnám inkább az előadás címszavait, hogy azok is képben legyenek, akik még nem hallgatták meg ezt az előadást:
-Rövid helyzetkép, múlt, jelen állapotok
-Méhcsaládszám az EU-ban 2003-2016-ig
-Méztermelés, méztermelés szerkezete (hazai körkép)
-Mézértékesítés, mézfogyasztás, marketing
-Mézexportunk, mézimportunk
-Méhtenyésztés, méhegészségügy, GMO
-Növényvédelem, méhészeti oktatás
-Az EU és a magyar Kormány közös forrásbiztosításával működő MMNP és jogcímei, a jogcímek megvalósulása ciklusonként
-Méhészeti ágazat fejlődése, az OMME szerepe, feladatai ebben
-Méhészeti ágazatunk jelen állapota, a szűk keresztmetszetek, feszültségforrások és kritikus területek
-A megoldás eszközrendszere
--méhcsaládszám, méhsűrűség
--méhlegelő
--méztermelés, mézértékesítés, marketing, mézfogyasztás
-Növényvédelem
-Szakmai felkészültség, tájékozottság, oktatás, méhészeti közélet
-Technológia (nos, ebben a fejezetben tett említést arról, amit te az előadásának témájaként emlegettél)
Befejezésként - mint minden előadása végén- kihangsúlyozta:
"Szeresd és tiszteld a MÉHEKET!
Ha netán kudarcok is érnek? -SOHA NE ADD FEL!"

S elköszönésül: "ISTEN óvja Magyarországot!" 

Nos, az én "kémeim" ezt jelentették az előadásról, kihangsúlyozva, hogy az általad "csekély érdeklődéssel kísért"-ként fémjelzett előadás a váci egyesület tagságának mintegy 70 %-os jelenlétében hangzott el (a jelenléti ív is e látogatottságot rögzítette). Az lehetséges, hogy a te informátorodat nem érdekelte az előadás és csak melegedni tért be talán valahonnan Gödöllőről a terembe (bár a gyűlés végeztével csak felébredhetett és befalta azt az ingyenes szarvaspörit, megalapozva némi pálinkákkal, s leöblögetve valamely vörösborokkal, hiába, nem mindig csak vérszagra gyűl az éji vad és -edény...) de az én "téglám" még "félálomban" is  buzgón jegyzetelt, s így talán sikerült hitelt érdemlően bizonyítani: cinikusan hazudtál, amikor a fentieket írtad Tantó úr előadásáról. Nem tudom, mi az oka, hogy így próbálod támadni Tantó Sándort, de az én véleményem szerint az ilyen nemtelen és dehonesztálni szándékozó megnyilvánulások sem a méhészeti ágazatnak, sem a Csapatotoknak nem igen használhatnak. No, nem azért, mert retorziókra kellene számíts, de bárhogy nézem is, fölöslegesen és hülyén cibálod az alvó oroszlán bajszát, ráadásul az egész mozgalmad hitelességét odadobva.

A méhészeket pedig - hidd el nekem - igen is érdekli az ágazat jövőképe, s akár tetszik neked, akár nem, ezt a lehetséges jövőképet nem ti, a Változás Csapatának tagjai mutattátok meg a méhészeknek. Ülj be egyszer Tantó Sándor előadására, hallgasd meg, próbáld felfogni és megemészteni, aztán kérj tőle bocsánatot. Nyilvánosan...! 

A "táskás" szarrágásotokra most csak röviden: feltehetően a szerencsétlen "téglád", Gabikád szállította félinformációkra támaszkodva igyekszel ellehetetleníteni az elnököt. Járd körül ezt a témát is, mert megint az informátorod visz be az erdőbe. Egy ilyen állítást csak tényekkel lehet igazolni, talán először győződj meg, szerepel-e az ominózus táska számlája az OMME nyilvántartásában, ha szerepel, nézd meg, miképp van bevételezve, aztán ha kezedben a bizonyíték, akkor vádolj. Feljelentésben van néhány vérprofi csatlósod.
Ha csak egy bosszúálló adminisztrátor állítása a bizonyítékod, akkor meg szép csöndben hallgass el, s könyveld el, hogy milyen hatalmas igazságot tartalmaz az a nigériai népi bölcsesség, amit egy onnan származó barátom szokott mondani: "Ne attól félj, aki a szemedbe mondja a valót, hanem attól van félnivalód, akivel üzennek..." Joruba nyelven sajnos nem tudom idézni, angolul valahogy így szokta volt mondogatni Robinson barátom: "Do not be afraid depending who tells the throuth in your eyes, but from whom you send messeges...!"

Szóval ennyit a te "nagy durranásaidról". Bohócot csinálsz magadból, bohócot csinálsz a Csapatotokból... Valahogy úgy kellene ezt a kampányt lefuttatnod, hogy ne csak szarrágó mocskolódásból, hitelrontásból álljon, hanem tárd, tárjátok már a Nagyérdemű elé az elképzeléseiteket, programotokat, programadóitokat is. A mocskolódás eddig sem érdekelte a méhészeket és a Küldöttgyűlést, azokat akaratuk ellenére "megváltani" soha nem fogod. Legfeljebb azt éred el, hogy a méhészek, a küldöttek kölcsönkérik Tantó úrtól az előadásának befejező szakaszát, s kiegészítik azt a következő formában:

Isten óvja a Méhészeket, Isten óvja a méhészeti közéletet, Isten óvja Magyarországot! Isten óvja Tőled, Tőletek...! 

« Válasz #2287 Dátum: 2016. Január 20. 19:56 »
Petronius!
Jó sokáig gondolkodtál a válaszon.
Nyugodtan nevezz hazugnak, ezek a koholmányaid  igen hervadtak.
Úgy látom nagyon véded az OMME jelenlegi csapatát, biztosan meg van rá a jó okod.
Tantó Sándort nem pocskondiáztam, ne hazudj!
Ezt írtam, amire te egy kirohanásoddal reagáltál.
"Előadó Tantó Sándor volt, gyér érdeklődés kísérte tájékoztatóját.
Olyan témát hozott fel, ami az egyszerű (kis méhészt) nem érdekelte.
Mézkiszerelő építése, beruházások, és ezzel kapcsolatos támogatások, lehetőségek."
(Nem tudtam, hogy a Váci egyesület ilyen kis létszámú, bocsánat érte!)
Ezt írod Te is:
"-Technológia (nos, ebben a fejezetben tett említést arról, amit te az előadásának témájaként emlegettél)"
Szerinted rajtam kívül valaki végigolvassa a marhaságaidat?
Egy pontot emeltem ki, és hányan tettek ebben a témában fel kérdést?
Senki.
Menjünk tovább.
Táska ügy.
Nocsak ezért rúgták ki a bosszúálló Gabikát?
Ne szórakozz, mikor volt Koreai Apimondia?
A részletekről később, de azt te is érzed, hogy nem a táskára hegyeztem ki a mondandómat?
A TAXI-ra!
Bezony, bezony....
Azon a csúnya TAXIN hasalt el az imádott elnököd.
Drága Arisztaiosz!
Nagyon rossz érzés ha az ember látása megromlik.
Én azt állítottam, hogy az OMME könyvelésébe betették a számlát?
Nini itt az eredeti kérdésem:
"Egyszerűen a tagdíjakból vetetett egyet magának, a számlát meg betette az OMME könyvelésébe?"
Tehát nem állítottam, hanem kérdeztem.
Amit állítok, hogy a táskáról készült számla!
Amit állítok a táska TAXI-val való fuvarozása az OMME központba 10.000 az-az tízezer forintba került!
Hogy itt ki hazudik nem tudom, de valamilyen pánikot érzek.
Végezetül Tantó Sándor állítólag így köszönt el?
"S elköszönésül: "ISTEN óvja Magyarországot!"
Én is elköszönnék akkor:
ISTEN óvja a méhészeket ettől a vezetéstől.
Te pedig ha ennyire véded őket, a mellékelt "ingyen" TAXI-val segédkezhetnél majd a kipakolásukban.
Ez gyenge kísérlet volt részedről Arisz!
Láthatóak rajtad a kifulladás jelei.
Vigyázz magadra!
Nagyernyei Attila

« Válasz #2288 Dátum: 2016. Január 21. 07:24 »
Petronius!
A témát már előzetesen körbejártam, de jó tippet adtál, hogy Gabikával is kell konzultálnom.
Tehát számlák készültek, Budapest, 1094. Viola u.50. áll rajtuk.
Aztán, hogy a mostani kavarás után mi lett a számlákkal, majd az EB-nek ha lesz kedve kideríti.
Egy számlát nem gond elsikálni, ha jegyzőkönyveket simán meghamisítanak.
Ez ahhoz képest csekélység.
Lehet azért vártál ennyit a válaszoddal mert riadóztattad a megbízóidat, hogy szorul a hurok?
A tényen nem változtat semmit!
Mondom még egyszer a TAXI számla az igen gázos.
Úgyis fogalmazhattam volna, hogy visszaélés a hatalommal!
Kár ezt már túlragozni, nagyon kínos kis történet, de a java még vissza van.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2290 Dátum: 2016. Január 24. 18:05 »
Vácon is zajlik az élet!
Az oxálsavval való atka elleni védekezésről volt szó.
Állítólag a szaktanácsadó bejelentette, hogy 2016. szeptemberétől az atkairtó készülékeket is kiveszik a Nemzeti Programból.
Most biztosan azt gondoljátok megtiltotta az UNIÓ!
A frászt!
Az OMME "befolyásos" mindentudója kiadta a parancsot, hogy ennyi volt!
Ezt a döntést, egy széles hatástanulmány, egy szakmai egyeztetésen alapuló konszenzus alapján hozta az OMME vezérkara.
Na eddig volt a blabla.
Senkivel nem egyeztettek, senkit meg nem kérdeztek, a szokásaikhoz híven vegyétek már észre, hogy nagy ívben tesznek a fejünkre.
Egyik szaktanácsadó sem tud arról, hogy a következő 3 éves Nemzeti Program támogatásához a javaslatokat 2016. március 15.-ig le kell adni.
Amiről Tantó Sándor tájékoztatott a Zöldön!
Az OMME ebben a kérdéskörben is kussol.
Mással vannak elfoglalva?
Pssszzzzzzt én tudom mi bajuk.
Rémálmaik vannak Brosstól.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2292 Dátum: 2016. Január 25. 17:13 »
Vácon is zajlik az élet!
Az oxálsavval való atka elleni védekezésről volt szó.
Állítólag a szaktanácsadó bejelentette, hogy 2016. szeptemberétől az atkairtó készülékeket is kiveszik a Nemzeti Programból.
Most biztosan azt gondoljátok megtiltotta az UNIÓ!
A frászt!
Az OMME "befolyásos" mindentudója kiadta a parancsot, hogy ennyi volt!
Ezt a döntést, egy széles hatástanulmány, egy szakmai egyeztetésen alapuló konszenzus alapján hozta az OMME vezérkara.
Na eddig volt a blabla.
Senkivel nem egyeztettek, senkit meg nem kérdeztek, a szokásaikhoz híven vegyétek már észre, hogy nagy ívben tesznek a fejünkre.
Egyik szaktanácsadó sem tud arról, hogy a következő 3 éves Nemzeti Program támogatásához a javaslatokat 2016. március 15.-ig le kell adni.
Amiről Tantó Sándor tájékoztatott a Zöldön!
Az OMME ebben a kérdéskörben is kussol.
Mással vannak elfoglalva?
Pssszzzzzzt én tudom mi bajuk.
Rémálmaik vannak Brosstól.
Nagyernyei Attila

Attila, Attila...!

Lám, lám, milyen fenemód hiányzik a "tégla", már megint eldugult az információk csatornája...

"Egyik szaktanácsadó sem tud arról, hogy a következő 3 éves Nemzeti Program támogatásához a javaslatokat 2016. március 15.-ig le kell adni."-írod.

Hát nem jól tudod, a Nemzeti Programhoz a javaslatokat nem ezen év március 15-ig kellene leadni... Ráadásul a szaktanácsadók tudták a helyes időpontot, amíg a javaslatokat le kellett adni. Azt az időpontot ui. a tegnapi naptól múlt időben kell emlegetnünk, lévén március 15-éig nem a javaslatokat várják tőlünk, az az időpont az új MMNP-tervezet Brüsszelbe érkezésének, azaz leadási határidejének időpontja... Mindezt persze te is tudhattad volna, ha elolvasod a 2015/1368 sz. parlamenti és tanácsi végrehajtási rendeletet: http://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=CELEX:32015R1368 Felhívnám figyelmed a 2. fejezet 3. cikkére...

Abba a tervezetbe meg be kell addig csempészni azokat a gondolatokat, melyek a előkészítőinek és a jogszabály megalkotóinak - amolyan "demokratikus mankóként"- segíthetnek a méhésztársadalom igényeit beépíteni az új NP-ba.

Nem kell aggódnod, nem futott ki az előkészítők, értékelők csapata a határidőből, az egyeztetést még a mai napon meg is kezdték. Mi több, most kaptam a hírt, hogy kora délután ért véget e rendkívül fontos szakma-politikai munka első találkozója, ahol a volt gazdid által oly vehemensen támadott Czerván államtitkár úr átadta a bizottság tagjainak a megbízóleveleket: http://www.kozlonyok.hu/kozlonyok/Kozlonyok/12/PDF/2016/3.pdf  A miniszteri utasítást a 2/2016.(I.22.) FM utasításban találod meg a 229.oldalon...
A tartalom tekintetében természetesen ne várd, hogy részletekkel szolgálhatok, nincs betekintésem azokba, csupán néhány -a munkában részt vevő- személlyel beszéltem, akik tagjai az Értékelő Bizottságnak. Egyébként is alapelvem, hogy "akkor kell átkelni a folyón, ha a az innenső partjához érünk", azaz légből kapott félinformációkkal fölösleges manipulálnunk. Mikor publikus lesz a végzett munka, bizonyára publikálják az illetékesek. Ahogy te előadtad, az viszont nem így működik, de jobb lett volna, ha egyenesben megkérdezed egykori kollégádat, Jandácsik Attilát, hogy mi hangzott el Vácott. Az biztos nem, hogy az OMME vezérkarának kútfőjéből született döntés az atkairtó készülékek kivételéről a NP-ból, ilyen döntést az OMME vezérkar nem hozhat. Mint írtam, javasolhatja, de a döntés nem az ő kompetenciája...

Nekem már az is megnyugtató, hogy eljuttathattam a javaslataimat, témával kapcsolatos gondolataimat az előkészítő munkát végzőkhöz. Szerencsére hozzám hasonlóan minden fórumozó méhésznek lehetősége volt javaslatait nyilvánosan elmondani, mindkét fórumon él egy témával kapcsolatos topic, s az OMME illetékesei is készséggel fogadtak minden javaslatot a témában. Azt sem mondhatja senki, hogy nem figyelmeztettek időben, a tavalyi év júniusában már szóltak, hogy nyitottak ezen információs csatornák, s aki közkinccsé szerette volna tenni a javaslatait, bátran megtehette...

Kérdezhetnéd persze, hogy mi közöm lehet nekem a MMNP-hoz. ha te nem kérdeznéd, majd valamelyik fullajtárod megteszi. Nos, sokféle közöm van a NP-hoz, s hidd el, nem azon a jogcímekhez adtam javaslatot, melyek nem érintenek és érdekelnek, hanem azokhoz, melyek érdekelnek és érintenek. Az sem tesz boldogtalanná, ha javaslataim nem kerülnek egy az egyben az új NP-ba, már az is "felemel", hogy kíváncsiak voltak a véleményemre. Nem tudom, egykori gazdád idejében lehetett-e hasonlóan lélekemelő élménye az egyszerű közméhésznek...

Mindenesetre nem elegáns úgy tálalnod egy javaslatot, mint ebben az írásodban tetted, mert tudván tudod, hogy a NP-ot nem az OMME "mindentudói" írják, a Programot és az azt megvalósító rendeletet a rendeletalkotók készítik, ahhoz az OMME illetékesei javaslatokat adhatnak. Ráadásul a miniszteri utasításból jól kivehető, hogy az Értékelő Bizottság nem csak méhészekből áll, bár abban olyan "külsősök" is szerepelnek, akik nem az OMME-t képviselik, noha tagjai és méhészek is. Az egyik ilyen "külsős" bizottsági tag itt is megfordult egykor a Klubon, s ha nem üldözitek el, most akár egyenesben is "elkároghatná" a ti javaslataitokat, vágyaitokat az előkészítő munka során. No, de ti nélküle is mindent megtettetek, hogy az előkészítő munkát végzők tudomást szerezhessenek álmaitokról, vágyaitokról, elképzeléseitekről, azokat bárki elolvashatta itt, a Klub oldalain.

Nem tudom, minek görcsölsz azon, hogy a fejed felett hoznak döntéseket? Senki nem hoz a te fejed felett döntést, s valamelyik bizottsági tag alkalmasint akár be is terjesztheti valamelyik korszakalkotó ötletedet, ötleteiteket. Akár az OMME bizottsági képviselője, akár valamelyik "külsős" is, de ha egyikük sem szánná rá magát, akkor én most felajánlom, csak neked és csak ezen egyszeri alkalommal: pótlólag szívesen eljuttatom valamelyik bizottsági tagnak  azokat a javaslataitokat, amelyek a NP-hoz csatlakoznak, s nem az itteni "szakma-politikai" áramlat értékrendjének jegyében fogantak. Azt ugyan nem garantálhatom, hogy e javaslataitok a bizottsági tagok többségének a támogatását elnyerik, de azt igen, hogy a Bizottság elé kerülnek... Ha nem szeretnéd, hogy az OMME képviselője terjessze be és képviselje a javaslataitokat, keresünk másik bizottsági tagot az ismerősök közül. Persze lehet, hogy nem is kellek én ehhez, nektek is van kapcsolódásotok a NÉBIH-hez, MVH-hoz, Agrárkamarához. Csak igyekezzetek gyorsan megfogalmazni a gondolataitokat, s üstöllést megkeresni velük valamelyik bizottsági tagot. Ha engem kérdeztek, én a "Forduljon bizalommal az érdekképviseletéhez, keresse szaktanácsadóját, Kamaráját" szlogen jegyében fognék hozzá, persze ettől függetlenül továbbra is áll a petroniusi ajánlat is...

« Válasz #2293 Dátum: 2016. Január 25. 18:44 »
Kedves Petronius!
Kicsit hosszúra sikeredett a válaszod, de elfogadom.
Rendesen kicsavargattad ismét írásomat, de végre hasznos dolgokat írtál.
Azért ha beszélsz az illetékesekkel, akár szóban is javasolhatnád, hogy a szaktanácsadók a Nemzeti Programmal foglalkozzanak.
A szakmapolitikát hagyják az elnökökre és a küldöttekre, vagy döntsenek, hogy mit szeretnének.
Elnök, vagy küldött, vagy szaki?
Kettőt is lehet ebből együtt "művelni".
Ha elnök akkor automata küldött is.
De akkor nem lehet szaki!
OMME "elnökségi tag" meg Kft. ügyvezető az meg pláne!
Rád talán jobban hallgatnak, próbáld meg javasolni.
Nagyernyei Attila

« Válasz #2294 Dátum: 2016. Január 25. 19:10 »
De akkor nem lehet szaki! Ez mióta változott meg mert ha jól tudom te mindegyiket csináltad egyszere  ;)