Ebből a néhány sorból tisztán látszik, hogy wr méhésztárs valóban nem tudja miről írogatok lassan egy hete.
Dehogynem tudom, minősítettem is már néhányszor.
2. akác végére a szűk fészken kívüli alsó fiókban 6, az-az hat talpig lefedett mézes lép a jutalom.
Állóméhészetem van, itt nincs második akác! Vannak helyette helyi viszonyok, úgy mind nem túl jó, és túlterhelt legelő. Itt ha csak 1 fias keretet hagysz benne akkor sem fognak neked oda 6 keret mézet rakni, mert nincs miből! Már ez a 2 hunor fióknyi méz is csodaszámba megy, ettől itt ennél nem nagyon perget senki többet, inkább csak kevesebbet.
Akkoriban amikor egyedül voltam itt, 26-27 kilós repce, meg 32-33 kilós akácátlagaim szoktak lenni. Azóta vagyunk heten. Van köztük olyan is aki a fészbukon meg a zöldön szocializálódott. Elolvassa a hülyeségeket és csinálja. Elnyomja az összes anyát repcén, meg elveszi a fias felét, mert olvasta hogy akkor majd 40 kilós akácátlaga lesz.

Aztán amikor nem lesz, akkor meg pislog értetlenül... Aztán gondol egyet hogy ő elmegy hársra, és rakja össze a családjait mert a maradék fiasból nem kel annyi hogy fedezze a munkában elhullottakat.
Fel sem tudjátok mérni mekkora felelősség az ha ilyen meg hasonló "okosságokat" írtok le! Mert sajnos a hülyeségnek is lesznek követői. Remélem nem téved erre a fórumra mert itt is olvashat egy két "érdekességet".

Amíg ő nem volt itt nyúlósunk sem volt soha az életben, neki azt is sikerült importálni.
A témát itt, és most bezártam, mert olyanokkal kerültem szakmai vitába akiknek semmi lövésük sincs a Hunor fészek korlátozásához.
Ezt én ugyanígy gondolom. Bár már látnám, hogy abbahagyod, de sajnos még mindig nem hagyod abba... Csináld inkább a fekvős topikban azt úgysem olvasom.
Semmi írására nem fogok reagálni, mert a trémában nem vagyunk egy súlycsoportban, és beleuntam.
Remélem akkor ez mostantól tényleg így is lesz.

Mennem is kell mert ki kell még üvegeznem 150 kilót, délután jönnek érte. Tudod, itt nem kettőezerötér mérik, szóval fogy. És ugye az enyém nettó ár, ebben nekem nincs üveg, tető, címke, postaköltség, üzemanyag, meg a jó ég tudja még hogy milyen felár, ami a vevőimnek sem kell.