Tisztelt méhészek!
Ezt írja Litterae:
"A másik tanulsága a történetnek, hogy az elmondások alapján a Nagyernyei Attila miután néhány szavazattal alulmaradt, a konszenzus keresés jegyében visszalépett az ellenjelölt javára. Az ezután megismételt szavazáson azonban az ekkor már egyedüli jelölt így sem kapta meg a szükséges támogatást."
Ez így történt, a többi mind valótlanság!
Arisztaiosz!
Szerintem minden jelöltnek lehetősége a bemutatkozás, és a kortes beszéd, valamint a kampány.
Tudom abban a korban amiben Ön élt, a demokrácia nyomai sem voltak, ezért javasolja ezt az OMME-nak.
Engem mélyen érint ami a Tolna Megyei Méhész Egyesületben történik, mert úgy érzem egy jól működő egyesületet próbál az OMME megzabolázni, és béklyóba hajtani. Na erre nem én vagyok a legalkalmasabb személy, mert bizony én felhívom a hiányosságokra, szabálytalanságokra a figyelmet, ami nem illő.
Ez a harc az OMME vezetői ellen nem egyéni kezdeményezés, és nem egy "sértődött ember" agyréme, mivel én már Bross Péternek is megmondtam a nem tetsző dolgokat. Meg is fagyott a levegő a teremben, hogy most mi lesz. Ön alapvetően egy bűnös szándékú, rosszindulatú ember Arisztaiosz.
Nem is kéne törődnöm vádaskodó kirohanásaival, de legyen válaszolok.
Ezt írja:
"Nagyernyei Attilának eszébe se jutott valójában visszalépni, neki úgy kell ez az elnökség, mint egy falat kenyér, mint a sivatagban az életmentő kortynyi víz... miként olvasom, semmi más vágya nincs, mint az "ellene kampányolóknak" anyagi veszteséget okozni, természetesen kizárólag demokratikus alapon és oktató célzattal... "
Miért gyűlöl ennyire Arisztaiosz, hogy ilyen aljas valótlansággal rágalmaz?
Mint mások leírták, a szavazatok kihirdetése után, amely 65 Gábornak 62 nekem, tudtában visszaléptem.
Itt be is kéne fejeznem az Önnel való értekezést.
A büdös életben soha nem lesz az az elnök aki saját magát akarja elnöknek!
Én a jelölést elfogadtam, és nem kaptam megfelelő támogatást. Mit nem ért ezen?
Talán azt, hogy aljas módon ellenem kampányolt a jelölő bizottság két tagja, amit egyébként egy "békítő" értekezleten anno. a Szász Sörözőben a vezetőknek kifejtettem, hogy ezt sérelmezem?
Tisztulnak a dolgok Arisztaiosz?
Hát én olyan anyagi veszteséget okoztam már a Tolna Megyei Méhész Egyesületnek, hogy a 4 év titkárságom, és a 12 év elnökségem alatt egy fityinget soha nem vettem fel az üzemanyag költségen kívül, viszont sokszor a saját családi költségvetésünkből hónapokig finanszíroztam kisebb dolgokat. Ha kívánja részletezem.
Csak a parkoló órába bedobált pénz egy komoly összeg. Mindig megszavaztak tiszteletdíjat, de azt vagy az árváknak, vagy sportolóknak ajánlottam.
Az OMME asztalára az üveg eladásából 18 millió forintocskát tettem, akkor amikor mások arról az asztalról csak visznek!
Na hogy tetszik Arisztaiosz?
Vádaskodjon, mocskolódjon aki engem ismer azt nem vezeti meg aljas írásaival.
A Tolna megyei egyesülettel az ég világon semmi gond. Ezt a gondot az OMME vezető gárdája generálja azzal, hogy hisztizik ha a nevem elhangzik.
Miért? Mert tartanak tőlem, az ilyen nagy szájú, szókimondó ember mint én nem fér bele a képbe.
Tehát Arisztaiosz, én senkinek nem kívánok rosszat mert ha azt kívánnám, az velem történne meg.
Akkor ebből az következik, hogy mit akarok én, mit kívánok?
A méhészek érdekében tűzön vízen átkelő, az összespórolt vagyonra vigyázó,szakmailag toppon lévő vezetést, lent és fent.
Ugye nehéz megérteni?
Üdvözlettel: Nagyernyei Attila