Literate meg Csuja.
Van egy kurva nagy bajotok. nem bírtok túl lenni Mészároson. Meddig akarjátok még azzal bizonygatni a mostaniak nagyszerűségét, hogy Mészárosra utaltok vissza. Mondok nektek valamit, ez az idő már elmúlt. Az a gond ezzel, hogy minden ezzel merül ki. Semmit nem csináltok jobban, de erre mindig van jó indokotok a Mészáros.
Elmondom ezért nektek. Lehet, hogy a Mészáros veletek szemben nem viselkedett úgy ahogy ti elvártátok, ezért kurvára besértődtetek. De Mészáros volt olyan , vagy okos vagy buta, hogy a tagságnak úgy tűnjön ő csinál valamit. Most viszont a tagságnak itt amocsárban úgy tűnik, hogy nem csináltok semmit. A tagságot egyáltalán nem érdekli, hogy nektek ott fönt mi a kínotok. Ezért hiába hivatkoztok ti arra, hogy mi történt, vagy történik ott köztetetk, íb, ab , meg kb üléseken, a tagsághoz aki fizet, semmi nem jön le, ezért úgy tűnik és az ő szempontjuk szerint csak egy sóhivatal vagytok, mert semmit nem bírtok elintézni.
Mészáros, azért volt okos, mert ezt el is hitte neki a tagság, és azért volt buta, mert azt hitte ez elég az újra választásához.
Csuja veled nem vitatkozom, mert az omme kártevők rangsorában téged az első helyre teszlek. Rettenetesen furcsán a valóságtól elszakadva, olyan Csujásan gondolkozol. Én csak azt kívánom az isten mentsen meg tőle mindenkit mindenhol, hogy te valami vezető féle legyél.
Ti, mindent a saját szempontjaitok szerint néztek. Mert ti ott fönt egy saját magatok által bezárt körben mozogtok. Ez retenetesen hasonlít a szabdkőműves mozgalomhoz, csak annyi a különbség, hogy nem titkos, kik vannak ott. Szerintem gondolkozzatok el ezen, jobb lenne , ha a tagság nem is tudná kik vannak ott fenn. Ti a tagságot nem is ismeritek, azt hiszitek csak azért van, hogy a tagdíjat befizesse. Én meg a tagság, az egyszerű tag szempontjából nézek mindent. Ez a különbség köztünk.
Én már választás előtt megmondtam, vissza lehet olvasni. Aki egyszer volt omme elnök az többet ne lehessen. Harmadik jelölt kell. Mert ha ugyan az lesz, az veszekedés, háború és tehetelenkedés.
Mert ti ugyan a választás előtti nagy buzgóságotokban azzal számoltatok, hogy majd mindenkit ki bírtok túrni a régiek közül, hol ott a leghülyébb valamennyire tájékozott tag is megmondta volna nektek, hogy ez nem fog sikerülni.
Most az a bajotok, hogy van néhány ellenzéki, sőt azzal se gondoltatok, hogy a volt elnök is ott lesz.
Hát vegyétek tudomásul Literate barátom, hogy őket ugyan olyan jogon választották oda mint titeket. Ugyan olyan joguk van ott lenni.
Erre csak egy megoldás van. Vagy együtt működtök velük, vagy mondjatok le.