Vivaldi!
Mindig hangoztattad, hogy Csuja barátja vagy.
Látom segíteni akarsz neki amikor ezt írod:
"Más részt ebben a felépítésben, én nem tartozom Bross alá. Én a palóc méhész egyesület tagja vagyok, ami önálló, és kizárólag annak tagjai rúghatnának ki."
Én egyelőre nem tiltalak ki, de ettől függetlenül nyithatsz egy másik honlapot.
Nem tudom hányan lennének kíváncsiak a brekegésedre.
Nagyernyei Attila
Nézd Attila.
Vannak dolgok amit nem mi határozunk meg. Ilyenek például az egyesületi törvények is.
Egy egyesületből elég nehéz kizárni tagokat.
Tudom, hogy Csuja amúgy emberileg elviselhetetlen. Ennek ellenére csak azt lehet csinálni vele, amit a törvény megenged. És bár én szerethetek vagy nem szerethetek akárkit, akkor sem tudok semmit csinálni, ha az nem törvényesen jár el, nem pártolhatom a törvény ellen.
Nagyon jó lenne már, ha valaki azt mondaná, hogy figyelj barátom nem jól értelmezed az egyesületi törvényt. Ebben az esetben el lehetne vitatkozni vele. De olyanokkal nem lehet vitatkozni akik nem is ismerik. Amit ismernek ez az elég csavaros omme szervezeti felépítés.
Én Csuját nem akarom védeni, védje meg magát. De egyszer majd jön valaki, aki mondjuk elnök akar lenni, és nem csak beszél mint én. És akkor az be megy a bíróságra és kideríti, hogy az omme igazából nem is létezhet.
Mindaddig persze még ilyen nincs, vagy van uniós támogatás, az omme és elnöke azt csinál amit akar, mert nem érdekel senkit, ha a méhészeket, vagy is a tagokat nem érdekli.
A fecebookon most néztem pontosan, 6100 tag van csak a méhészklub csoportban. Ez már majd nem az omme tagság fele. Itt vannak Omme tagok is, de a nagy részük és az alapítók olyanok akik nem akarnak se a ződön sem pedig itt fórumozni, ráadásul itt jelen van az Omme-n kívüli méhészek nagy része is.
Eddig ott az omme dolgait nem forszíroztam, ugyan is a bibliáról sem etikus tárgyalni olyanokkal akik nem olvasták a bibliát, így az omméról sem tartom annak, olyanokkal akik nem tagok.
Nem kell csak egyet szólni, máris kommentek hada jön, ezért jobb ha nem bíztatgatsz senkit arra nézve, hogy lázadást szítson. Örüljetek, ha csendben van a nép mert egyszer az lesz a vége az egésznek, ha fellázad az egyszerű méhész.